Uusia elokuvia julkaistaan ​​huhtikuussa 2019 - tulevat Britannian elokuvajulkaisut

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Huhtikuu näyttää olevan aika elokuvateatterin kuukausi, eikä se ole aprillipila!



Piditpä dramaattisesta tositarinasta, massiivisesta supersankarifinaalin finaalista tai jostakin psykologisesta juonesta, olet onnekas.



Kun Marvel Cinematic Universe on saavuttanut Infinity Sagansa lopun Avengers: Endgame -pelissä, jossa Maan mahtavimmat sankarit pyrkivät korjaamaan kaikki Thanoksen aiheuttamat vahingot Avengers: Infinity Warin lopussa, kun hän tuhosi puolet maailmankaikkeuden väestöstä .



Samaan aikaan DC tarjoaa meille supersankarikomedia Shazam! joka ottaa asiat vähemmän vakavasti.

Pelot ovat korteilla myös tässä kuussa, ja Stephen Kingin mukautus Pet Sematary ja psykologinen trilleri Greta.

Tutustu tuleviin elokuvajulkaisuihin Isossa -Britanniassa huhtikuulle 2019.



Tulevat brittiläiset elokuvateatterit - huhtikuu 2019



Lemmikki hautausmaa

Ei ollenkaan kammottavaa

Tässä toisessa sovituksessa kauhistuttavasta samannimisestä Stephen King -romaanista, tohtori Louis Creed (Jason Clarke), joka muutettuaan vaimonsa Rachelin (Amy Seimetz) ja heidän kahden pienen lapsensa kanssa Bostonista Mainen maaseudulle, löytää salaperäisen hautausmaa piilotettu syvälle metsään perheen uuden kodin lähelle. Kun tragedia iskee, Louis kääntyy epätavallisen naapurinsa Jud Crandallin (John Lithgow) puoleen ja käynnistää vaarallisen ketjureaktion, joka laukaisee käsittämättömän pahan, jolla on kauhistuttavat seuraukset

Pet Semataryn julkaisupäivä: 5. huhtikuuta 2019.

Sisaret veljet

Tässä Patrick deWittin samannimisen romaanin sovituksessa ranskalainen ohjaaja Jacques Audiard esittää pimeän komedian, joka sijoittuu villiin länteen, jossa John C.Reilly ja Joaquin Phoenix ovat pahamaineisia salamurhaajaveljiä Eli ja Charlie Sisters, ja seuraa duoa kun he jahtaavat kahta miestä (Jake Gyllenhaal ja Riz Ahmed), jotka yrittävät ohittaa heidät.

The Sisters Brothers -julkaisupäivä: 5. huhtikuuta 2019.

Onnellinen kuin Lasarus

Tämä arvostettu italialainen draama, joka voitti parhaan käsikirjoituksen Cannesin elokuvajuhlilla, kertoo nuoresta talonpoikasta, jonka oletettiin eristetyssä kylässä olevan yksinkertainen ja hänen mielikuvituksensa kiroama nuori aatelismies.

Happy as Lazzaro Julkaisupäivä: 5. huhtikuuta 2019.

Shazam!

Shazam! (Kuva: YouTube)

DC seuraa valtavaa menestystään Aquamanilla komediaelokuvalla, joka sijoittuu kaksi vuotta Justice League: n päättymisen jälkeen. Billy Batson (Asher Angel) on kadun suuntainen 14-vuotias orpo, joka voi maagisesti muuttua aikuiseksi supersankariksi Shazamiksi (Zachary Levi) yksinkertaisesti huutamalla yhden sanan. Hänen äskettäin löydetyt voimansa joutuvat pian koetukselle, kun hän vastustaa pahaa tohtori Thaddeus Sivanaa (Mark Strong).

Shazam! Julkaisupäivä: 5.4.2019.

Wonder Park

Paramount Animationsin uusimmassa animoidussa söpö-festissä Wonder Park kertoo tarinan upeasta huvipuistosta, jossa villin luovan tytön, jonka nimi on June, mielikuvitus herää eloon. Elokuvassa esiintyvät Jennifer Garnerin, Mila Kunisin, Ken Jeongin ja Matthew Broderickin äänikyvyt.

Wonder Parkin julkaisupäivä: 8. huhtikuuta 2019.

Helvetti

Helvetti

Tässä uudessa Hellboy -elokuvasarjan uudelleenkäynnistyksessä ohjaaja Neil Marshall (aiemmin valtaistuinpelin hittisarjojen takana) kohtaa graafisen romaanin supersankarin Hellboy/Anung Un Rama (David Harbor) kohtaamaan epäkuolleen velho Nimue, veren kuningatar. (Milla Jovovich). Elokuvan pääosissa nähdään myös Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim ja Big Mo EastEndersistä, Laila Morse.

Hellboyn julkaisupäivä: 11. huhtikuuta 2019.

Vähän

Tämä on ikää vaihtava komedia -aika tässä upouudessa komediassa, joka keskittyy Jordan Saunders (Regina Hall), vangittomat mogulit, jotka kiusaavat pitkämielisen avustajansa ja työntekijöitään päivittäin. Hän kohtaa pian odottamattoman uhan henkilökohtaiselle elämälleen ja uralleen, kun hän muuttuu taianomaisesti 13-vuotiseksi versioon itsestään. Pääosissa nähdään myös Justin Hartley, Issa Rae ja Luke James.

Pieni julkaisupäivä: 12. huhtikuuta 2019.

90 -luvun puoliväli

Hollywood-tähti Jonah Hill ohjaa esikoisohjauksessaan suhteellisen vanhuuden tarinan, joka sijoittuu 1990-luvun Los Angelesiin, jossa 13-vuotias (Sunny Suljic) viettää kesän navigoiden levottoman kotielämän ja uuden miehistön välillä. ystäviä, jotka hän tapaa luistimessa. Elokuvan pääosissa nähdään myös Katherine Waterson ja Oscar-ehdokas Lucas Hedges.

90 -luvun puolivälin julkaisupäivä: 12. huhtikuuta 2019.

Villi ruusu

Jessie Buckley on villiruusu

Tässä sydäntä lämmittävässä ja sydäntä särkevässä brittiläisessä musiikkidraamassa Glaslannin tytär Rose-Lynn (nouseva tähti Jessie Buckley) päästetään vankilasta ja jatkaa heti haaveiluaan kantrimusiikkitähdestä, uuden pomo Susannahin (Sophie Okonedo) avulla . Ongelmana on, että hänellä on kaksi lasta, joita hän pitää iäkkäällä äidillään (Julie Walters). Maailmat törmäävät tähän draamaan, jonka annoimme melko hehkuvan katsauksen.

Wild Rose -julkaisupäivä: 12. huhtikuuta 2019.

Puuttuva lenkki

Tässä Star -stop -animaatioelokuvassa Tyynenmeren luoteisosassa Mr.Link (Zach Galifianakis) - 8 jalkaa pitkä ja turkisten peitossa - rekrytoi pelottoman tutkijan Sir Lionel Frostin (Hugh Jackman) opastamaan häntä matkalle löytääkseen kauan kadonneita sukulaisia ​​Shangri-La-laaksossa. Yhdessä seikkailija Adelina Fortnightin (Zoe Saldana) kanssa trio kohtaa osuutensa vaaroista matkalla maailman kaukaisille alueille. Kaiken tämän kautta he oppivat, että joskus perheen voi löytää paikoista, joita vähiten odottaa.

Linkin puuttuva julkaisupäivä: 19. huhtikuuta 2019.

Greta

Greta haluaa vain huolehtia Francesista ...

Leikkisä mutta jäähdyttävä trilleri Greta ohjaaja Neil Jordanilta näkee Francesin (Chloe Grace Moretz) etsivän käsilaukkua New Yorkin metroasemalta ja palauttaa sen heti Greta (Oscar-ehdokas Isabelle Huppert), eksentrinen ranskalainen pianonopettaja, joka rakastaa teetä ja klassista musiikkia. Äskettäin menettänyt äitinsä nuori Frances solmii näennäisesti vaarattoman ystävyyden yksinäisen ja ystävällisen lesken kanssa, joka nauttii hänen seurastaan. Mutta kun Gretan käyttäytyminen muuttuu yhä epäsäännöllisemmäksi ja pakkomielteisemmäksi, Frances tekee kaikkensa lopettaakseen myrkyllisen suhteen ennen kuin asiat kääntyvät käsistä. Hei!

Gretan julkaisupäivä: 19. huhtikuuta 2019.

Vedetty betonin yli

Tässä amerikkalaisessa neo-noir-trillerissä tähdittävät Vince Vaughn ja Mel Gibson poliisikumppaneina, jotka laskeutuvat rikolliseen alamaailmaan, kun heidät on keskeytetty epäillyn pahoinpitelystä tallennetuilla kuvilla.

Dragged Across Concrete -julkaisupäivä: 19. huhtikuuta 2019.

Punainen Joan

Punainen Joan kuulustellaan (Kuva: Lionsgate)

Tässä tositarinaan juurtuneeseen romaaniin pohjautuvassa draamassa eläkeläinen Joan Stanley (Judi Dench) pidätetään epäiltynä KGB: n pisimpään palvellut brittiläinen vakooja. Takautuksissa näkyy nuori Joan (Sophie Cookson), kun hän rakastuu komeaan kommunistiin (Tom Hughes), jättäen hänelle suuren moraalisen dilemman. Tässä on meidän tuomio.

Red Joanin julkaisupäivä: 19. huhtikuuta 2019.

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame saapuu (Kuva: MARVEL STUDIOS)

Tässä se on. Suurin. Yli vuosikymmenen maailman pelastavien seikkailujen jälkeen Avengers ei onnistunut estämään Thanosia tuhoamasta puolet maailmankaikkeuden väestöstä Avengers: Infinity Warin lopussa. Nyt joukkueen perustajajäsenet pyrkivät korjaamaan Thanosin aiheuttamat vahingot, mutta kuka selviytyy viimeisestä taistelusta?

Avengers: Endgame -julkaisupäivä: 25. huhtikuuta 2019.

Kahdeksas luokka

Tässä ohjaajan Bo Burnhamin palkitussa tulevan iän draamassa 13-vuotias Kayla (Elsie Fisher) kestää nykyajan esikaupunkien murrosajan, kun hän kulkee keskikoulun viimeisen viikon läpi. hänen toistaiseksi tuhoisa kahdeksannen luokan vuosi.

Kahdeksannen luokan julkaisupäivä: 26. huhtikuuta 2019.

Bel Canto

Tässä jännittyneessä draamassa, jonka pääosassa on Oscar-voittaja Julianne Moore, kuuluisa amerikkalainen sopraano jää ansaan panttivankitilanteeseen, kun hänet kutsutaan esiintymään varakkaalle teollisuusmiehelle Etelä-Amerikassa. Ken Watanabe ja Sebastian Koch näyttelevät myös elokuvassa, joka perustuu Ann Patchettin samannimiseen romaaniin.

Bel Canton julkaisupäivä: 26. huhtikuuta 2019.

Tottumusten rikkominen

Tässä Rob Ryanin upeassa dokumentissa, huonosta avioliitosta pakenevasta entisestä yritysjohtajasta tulee kannabiksenviljelijä, hän muodostaa Sisters of the Valley -yhtiön ja ottaa nunnan sisar Kate -persoonan.

Breaking Habits -julkaisupäivä: 26. huhtikuuta 2019.

Mitä elokuvia aiot nähdä huhtikuussa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

ovat lidlin pysäköintisakkoja täytäntöönpanokelpoisia

Lue lisää

Elokuvaeditorin valinnat
Pelottava Netflix -trilleri The Platform 100 000 punnan James Bondin rekvisiitta varastettiin Mandalorian Britannian viha Uutta Netflixissä huhtikuussa

Katso Myös: