Aldi tuo markkinoille oman luksusvalmisvalikoimansa - puoleen halvempiin kilpailijoihin verrattuna

Aldi

Horoskooppi Huomenna

Premium -ruoka - ilman premium -hintalappua(Kuva: Aldi)



Aldi on luonut valmiiden aterioiden valikoiman innoittamana Charlie Bighamin valmisruokavalikoima tykkää Waitrose ja Sainsburyn (tyylikkäät, joissa on sarjakuvapiirustukset edessä), joka on yhtä ylellinen, mutta maksaa puolet hinnasta.



Vaikka Charlie Bighamin valmisateria yleensä maksaa sinulle takaisin 7,50 puntaa Sainsburyn , Aldin omat premium -valmiit ateriat alkavat vain 3,99 puntaa.



michael jackson jordan chandler

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haet yhden joka ilta töiden jälkeen, saat roiskumaan huikeat 37,50 puntaa viikossa verrattuna Aldin 19,95 puntaan.

Ylelliset valmiit ateriat saapuvat hyllyille 27. syyskuuta, ja kerran ne eivät ole erikoisostos, mikä tarkoittaa, että ne ovat saatavilla ympäri vuoden eivätkä vain niille, jotka voivat napata ne ensin.

Aivan kuten Charlie, mutta alle 4 puntaa (Kuva: Aldi)



Charlie Bighamin valmiit ateriat ovat uudistaneet täysin mikroaaltouunimarkkinoita käyttämällä uunissa kypsennettäviä tuoreita raaka -aineita, jotka tarjoavat yhtä helppoa kuin tyypilliset valmiit ateriat, mutta sisältävät paljon enemmän ravintoa. Ei siis ole yllätys, että Aldi perusti oman pikaruokalajinsa niihin.

Charlie Bigham mac ja juusto. Mies, myytti, legenda (Kuva: moniste)



Kaikki sisältävät 100% brittiläistä lihaa, valikoima sisältää kermaista ja lohdullista erityisesti valittua makaronijuustoa herkullisella Pancettalla (3,99 £), Aldin erikoisvalikoitua naudanlihaa Bourguignonia (4,89 puntaa) ja erityisesti valittua naudanlihan Stroganoffia riisin kanssa, myös 4,89 puntaa.

1038 enkelinumeron merkitys

Talvi on tulossa - joten on aika alkaa taas hemmotella mehiläisten stroganoffia (Kuva: Aldi)

Julie Ashfield, Aldi UK: n yritysostojen yhteisjohtaja vaarantaa.'

angela lansbury mary poppins

Ranskalainen klassikko, jos teet tyhjästä, sinun on haudutettava vähintään 3 tuntia (Kuva: Aldi)

Lue lisää

Kuinka säästää rahaa supermarketissa
Supermarketin ruokatarjoukset Suosituimmat viinitarjoukset supermarketista Parhaat supermarkettien kanta -asiakasohjelmat Kuinka löytää hyvä tarjous

Etkö ole valmisruokien ystävä? Aldi on myös juuri julkistanut juomaviinien adventtikalenterinsa juuri ennen joulua, joka maksaa vain 49 puntaa - tämä on 2 puntaa per lasi.

Halpoja vaippoja etsivät vanhemmat voivat myös haluta mennä Aldin luo, joka määritteli Mamia -merkkisten vaippojensa maksavan vain 5 euroa per vaippa. Yksi parhaista hinnoista siellä.

Katso Myös: