Uusia elokuvia julkaistaan ​​elokuussa 2019 - tulevat elokuvajulkaisut Isossa -Britanniassa

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Tästä elokuusta on tulossa monipuolinen elokuvateattereiden kuukausi!



Jos etsit toiminnantäyteisiä kasinopelejä, huomaat mielelläni, että Hobbs & Shaw on saanut sinut Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin paluuksi Fast and Furious -pelisarjan uusimmasta erästä.



Samaan aikaan rakastettu ohjaaja Quentin Tarantino palaa uuden elokuvansa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa, jossa Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt esiintyvät hahmoina selviytyäkseen vuonna 1969 Los Angelesissa, kun taas Margot Robbie esittää traagista tositapahtumaa Sharon Tatea.



Lisäksi on useita perhematkoja, kuten The Angry Birds Movie 2, Uglydolls ja Dora and the Lost City of Gold.

Maailman elokuvateattereissa Pedro Almodovar palaa saamaan lisää kipua ja kunniaa säännöllisten Antonio Banderasin ja Penelope Cruzin kanssa.

Lopuksi, jos itsenäinen draama on sinun makuusi, siellä on Animals, Blinded by the Light ja juhlittu festivaali-rohkea The Souvenir ohjaaja Joanna Hoggilta.



Tässä on mitä odotamme elokuussa 2019.

Uusia elokuvia julkaistaan ​​elokuussa 2019 - tulevat elokuvajulkaisut Isossa -Britanniassa

Fast & Furious esittelee: Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson ja Jason Statham elokuvassa Hobbs & Shaw (Kuva: Universal Studios)



Massiivisesti menestynyt Fast and Furious -pelisarja jatkuu tällä spin-off-elokuvalla, joka keskittyy pariton pari Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw (Jason Statham) heidän yhdessä Shaw'n sisaren Hettien (Vanessa Kirby) kanssa voittaakseen superterroristin. Brixton (Idris Elba). Odota OTT -jännitystä ja roiskeita.

Fast & Furious esittelee: Hobbs & Shaw -julkaisupäivä: 2. elokuuta 2019

Eläimet

Pitkäaikaiset ystävät ja juhlien ystävät Laura (Holliday Grainger) ja Tyler (Alia Shawkat) navigoivat elämässä ja rakkaudessa Dublinissa, Irlannissa. Tytöt kuitenkin ajautuvat toisistaan ​​erilleen, kun Laura on kihloissa. Emma Jane Unsworthin samannimiseen romaaniin perustuvaa indie -draamaa rakastettiin Sundancen elokuvajuhlilla.

Eläinten julkaisupäivä: 2. elokuuta 2019

Angry Birds -elokuva 2

Red, Chuck, Bomb ja muut heidän höyhenpeitteiset ystävänsä ovat yllättyneitä, kun vihreä sika ehdottaa, että he jättävät erimielisyytensä sivuun ja taistelevat yhteistä uhkaa vastaan. Jään peittämän saaren aggressiiviset linnut aikovat käyttää kehittyneitä aseita tuhoamaan linnut ja siat. Valittuaan parhaat ja kirkkaimmat linnut ja siat keksivät suunnitelman tunkeutua saarelle, poistaa laitteen käytöstä ja palata omiin paratiiseihinsa ennallaan.

Angry Birds Movie 2 -elokuvan ensi -ilta: 2. elokuuta 2019

Valon sokeana

Tässä viehättävässä Bruce Springsteen -musiikissa ohjaaja Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham) seuraa pakistanilaista brittiläistä teini -ikäistä Javedia (Viveik Kalra) vuonna 1987 Englannissa. Aikojen rodullisen ja taloudellisen levottomuuden keskellä hän kirjoittaa runoutta keinona paeta kotikaupunginsa suvaitsemattomuutta ja perinteisen isänsä joustamattomuutta. Mutta kun luokkatoveri esittelee hänet Bruce Springsteenin musiikkiin, Javed näkee rinnakkaisuuksia työväenluokkaansa voimakkaissa sanoituksissa. Pääosissa myös Hayley Atwell.

Blinded By The Light -julkaisupäivä: 9. elokuuta 2019

Playmobil: Elokuva

Klassiset lelut tulevat elämään, kun nuori nainen nimeltä Marla (Anya Taylor-Joy) matkustaa Playmobilin animoituun maailmaan löytääkseen kadonneen nuoremman veljensä Charlie (Gabriel Bateman). Saadakseen hänet takaisin kotiin, hänen on lähdettävä jännittävään seikkailuun. Mukana Daniel Radcliffen ja Meghan Trainorin äänet.

Playmobil: Elokuvan ensi -ilta: 9. elokuuta 2019

mitä ted bundy teki

Kilpa -ajo sateessa

Tässä komedia-draamassa Denny Swift (Milo Ventimiglia) on Formula 1 -kilpa-autonkuljettaja, joka ymmärtää, että kilparadalla tarvittavia tekniikoita voidaan käyttää myös jokapäiväisessä elämässä navigoimiseen. Uransa lisäksi Dennyllä on kolme rakkautta elämästään -kaunis vaimo (Amanda Seyfried), heidän nuori tyttärensä ja hänen paras ystävänsä, joka on koira, joka haluaa reinkarnoitua ihmiseksi. Pääosissa myös Kevin Costner.

Art of Racing in the Rain julkaisupäivä: 9. elokuuta 2019

Aurinko on myös tähti

Romanttista teinidraamaa riittää, kun yliopistoon sijoittuva romantikko Daniel Bae (Riverdalen Charles Melton) ja Jamaikalla syntynyt pragmatisti Natasha Kingsley (Yara Shahidi) tapaavat - ja kaatuvat toisilleen - yhden maagisen päivän aikana New Yorkissa. Kipinät lentävät välittömästi näiden kahden muukalaisen väliin, mutta vain muutama tunti kelloa jäljellä viimeisenä päivänä Yhdysvalloissa, Natasha taistelee perheensä karkotusta vastaan ​​yhtä kiivaasti kuin taistelee kasvavia tunteitaan Danielia kohtaan .

The Sun on myös tähtien julkaisupäivä: 9. elokuuta 2019

JT LeRoy

Tässä uskomattomassa tositarinassa nuori nainen nimeltä Savannah Knoop (Kristen Stewart) viettää kuusi vuotta teeskennellen olevansa kuuluisa kirjailija JT LeRoy, sisarensa keksitty kirjallinen persoona. Laura (Laura Dern) vakituisella puolella Savannah huijaa kirjallisuusmaailmaa. Lue arvostelumme elokuvasta täältä.

JT LeRoyn julkaisupäivä: 12. elokuuta 2019

Olipa kerran Hollywoodissa

Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt näyttelevät HOLLYWOOD -elokuvassa (Kuva: CTMG/SONY PICTURES ENTERTAINMENT)

Ohjaaja Quentin Tarantinon yhdeksännessä elokuvassa kamppailevien tv -näyttelijöiden Rick Daltonin (Leonardo DiCaprio) ja hänen parhaan ystävänsä/temppunsa Cliff Boothin (Brad Pitt) on kuljettava Hollywoodin kulta -ajan lopussa ajan muuttuessa ja pahan Mansonin kultin ilmaantuessa . Margot Robbie esittää ikonista tähtiä Sharon Tatea tässä Hollywood-tähtien tähdellä, jossa on myös Bruce Dern, Dakota Fanning ja Al Pacino.

Olipa kerran Hollywoodissa julkaisupäivä: 14. elokuuta 2019

Dora ja kadonnut kultakaupunki

Klassinen Nickelodeon-sankaritar saa suuren näytön seikkailun. Mikään ei ollut viettänyt suurimman osan elämästään viidakon tutkimiseen, joten mikään ei voinut valmistaa Doraa (Isabela Moner) hänen vaarallisimpaan seikkailuunsa - lukioon. Dora rypistyy teini -ikäisten ja Saappaat apina -ryhmän kanssa ja yrittää pelastaa vanhempansa samalla kun yrittää ratkaista näennäisesti mahdottoman mysteerin kadonneen inkan sivilisaation takana. Pääosissa myös Michael Pena ja Eva Longoria.

Dora and the Lost City of Gold julkaisupäivä: 16. elokuuta 2019

Hyviä poikia

Hullu komedia Good Boys näkee 12-vuotiaan Maxin kutsutuksi ensimmäisiin suudellajuhliinsa, joten hän pyytää parhailta ystäviltäsä Lucasilta ja Thorilta apua, jota tarvitaan kaatumisesta. Kun he joutuvat umpikujaan, Max päättää käyttää isänsä droonia vakoilemaan vierekkäisiä teini -ikäisiä tyttöjä. Kun pojat menettävät droonin, he jättävät koulun väliin ja suunnittelevat suunnitelman hakea se ennen kuin Maxin isä voi selvittää, mitä tapahtui. Pääosissa Brady Noon ja Jacob Tremblay.

Good Boysin julkaisupäivä: 16. elokuuta 2019

Rumat nuket

Rumat nuket (Kuva: STX)

Ihastuttavan erilaisessa Uglyvillen kaupungissa juhlitaan kummallisuutta, outouksia on erityistä ja kauneus omaksutaan enemmän kuin silmästä. Matkustettuaan vuoren toiselle puolelle Moxy ja hänen UglyDoll -ystävänsä löytävät Perfectionin - kaupungin, jossa perinteisemmät nuket saavat koulutusta ennen kuin he pääsevät todelliseen maailmaan löytääkseen lapsen rakkauden. Pian UglyDolls oppii, mitä erilaisuus todella tarkoittaa. Sisältää Kelly Clarksonin, Janelle Monaen, Nick Jonasin ja Pitbullin äänet.

Uglydollsin julkaisupäivä: 16. elokuuta 2019

Enkeli on kaatunut

Lontoon tapahtumien jälkeen viranomaiset ottavat salaispalvelun agentin Mike Banningin (Gerard Butler) pidätetyksi Yhdysvaltain presidentin Allan Trumbullin (Morgan Freeman) epäonnistuneesta murhayrityksestä. Pakenemisen jälkeen vangitsijoiltaan Banningin on vältettävä FBI: tä ja omaa virastoaan löytääkseen todellisen uhan presidentille. Epätoivoisena paljastaakseen totuuden, hän kääntyy pian epätodennäköisten liittolaisten puoleen selvittääkseen hänen nimensä ja pelastaa maan välittömältä vaaralta.

Angel Has Fallenin julkaisupäivä: 23. elokuuta 2019

Indeksoi

Tässä selviytymiskauhussa, kun valtava hurrikaani iskee Floridan kaupunkiin, nuori Haley (Kaya Scodelario) jättää huomiotta evakuointimääräykset etsimään kadonnutta isäänsä Davea. Löydettyään vakavasti loukkaantuneen perhekodistaan, heidät jäävät loukkuun nopeasti tunkeutuvista tulvista. Myrskyn vahvistumisen myötä Haley ja Dave löytävät jopa suuremman uhan kuin vedenpinnan nousu - häikäilemätön hyökkäys jättimäisten alligaattoreiden joukosta.

Indeksoinnin julkaisupäivä: 23. elokuuta 2019

Kipu ja kunnia

(Kuva: Pathe)

Espanjalainen kirjailija Pedro Almodovar palaa tällä erittäin henkilökohtaisella tarinalla ohjaajaa hämärässä (Antonio Banderas), joka pohtii elämänsä valintoja, kun menneisyys ja nykyisyys kaatuvat hänen ympärilleen. Banderas, jonka pääosassa nähdään myös Almodovarin tavallinen Penelope Cruz, voitti parhaan miespääosan palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla esityksestään.

melanie hill isoveli

Pain & Glory -julkaisupäivä: 23. elokuuta 2019

Pelottavia tarinoita kerrottavana pimeässä

Tämä Guillermo Del Toron tuottama kauhuelokuva seuraa, kuinka Bellows -perheen varjo on noussut suureksi pienessä Mill Valleyn kaupungissa sukupolvien ajan. Kartanossa nuori Sarah Bellows muuttaa kidutetun elämänsä ja kauheat salaisuutensa pelottaviksi tarinoiksi. Näistä kauhistuttavista tarinoista on pian tulossa aivan todellisia ryhmälle epäuskoisia teini -ikäisiä, jotka törmäävät Saaran aavemaiseen kotiin.

Pelottavia tarinoita kerrottavana pimeässä julkaisupäivä: 23. elokuuta 2019

Miljoona pientä palaa

James Freyn kirjan pohjalta A Million Little Pieces seuraa nuorta huumeriippuvaista kirjailijaa (Aaron Taylor-Johnson), joka lähestyy laskeutumisensa alareunaa, ja antaa kahden kuukauden tuskallisen vieroitushoidon Minnesotan hoitokeskuksessa. Keskellä ollessaan hän tapaa joukon mielenkiintoisia hahmoja. Sam Tayor-Johnson ohjaa elokuvan, jossa näyttelevät myös Billy Bob Thornton ja Charlie Hunnam.

Miljoonan pienen kappaleen julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Inna de Yard

Tässä Peter Webberin musiikillisessa projektissa Inna de Yard ottaa kiinni reggaen ja sen sosiaalisten arvojen jatkuvasta merkityksestä ja musiikin intohimosta elvyttää vanhempi sukupolvi ja välittää sen nuoremmille kuuntelijoille.

Inna de Yardin julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Rouva Lowry ja poika

Tässä jännittyneessä kotimaisessa draamassa tulee muotokuva taiteilija LS Lowrystä (Timothy Spall) ja suhteesta äitiinsä (Vanessa Redgrave), joka yrittää saada hänet estämään intohimonsa. Spall ja Redgrave? Olemme mukana!

Mrs Lowry & Son Julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Ilmoittaja

Pete Koslow (Joel Kinnaman), uudistettu rikollinen ja entinen erikoisoperaatiosotilas, työskentelee salassa vääristyneille FBI -käsittelijöille soluttautuakseen Puolan väkijoukon huumekauppaan New Yorkissa. Viimeisenä askeleena kohti vapautta Koslow'n on palattava paikkaan, josta hän taisteli kovasti lähteäkseen, Bale Hillin vankilaan, jossa hänen tehtävänsä tulee olemaan kilpailu aikaa vastaan, kun huumekauppa menee pieleen ja uhkaa tunnistaa hänet myyräksi. Rikos -trillerin pääosissa nähdään myös Rosamund Pike, Clive Owen, Common ja Bond 25 -tähti Ana de Armas.

Informerin julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Mustang

Vankiladraama Mustang näkee väkivaltaisen vangin (Matthias Schoenaerts) saavan mahdollisuuden osallistua kuntoutushoito -ohjelmaan, joka keskittyy villi mustangien harjoitteluun. Pääosissa myös Bruce Dern, Connie Britton ja Jason Mitchell.

Mustangin julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Matkamuisto

Matkamuisto (Kuva: A24)

Kriittisesti rakastettu puoliavaelämäkerrallinen draama Matkamuisto-ohjaaja Joanna Hogg keskittyy ujoan mutta kunnianhimoiseen elokuvaopiskelijaan nimeltä Julie (Honor Swinton Byrne), joka joutuu intensiiviseen, emotionaalisesti täynnä olevaan suhteeseen karismaattisen mutta epäluotettavan vanhemman miehen (lakko-tähti Tom Burke) kanssa. Pääosissa myös Honor Swinton Byrnen äiti Tilda Swinton Julien omana äitinä.

Matkamuiston julkaisupäivä: 30. elokuuta 2019

Mitä elokuvia näet elokuvateattereissa elokuussa 2019? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: