Uudet elokuvat julkaistaan ​​lokakuussa 2019 - tulevat brittiläiset elokuvajulkaisut

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Elokuva vuonna 2019 ei anna periksi.



Lokakuu näyttää olevan valtava kuukausi elokuvien katsojille, ja joitakin vuoden suurimmista julkaisuista tapahtuu Halloween-kuukaudessa.



Meillä on DC Comicsin kaltaisia ​​& apos; palkittu tumman alkuperän tarina Jokeri , ohjaaja Todd Phillips ja pääosassa Joaquin Phoenix, sekä biopic Judy pääosassa Renee Zellweger Hollywoodin ikonisena tähtenä Judy Garland.



Samaan aikaan voimme nähdä uutta Disney-live-fantasiaa Maleficent: Pahan rakastajatar jossa Angelina Jolie on takaisin nimellinen tumma keiju, joka kohtaa nyt pahan kuningattaren, jota esittää Michelle Pfeiffer.

Lopuksi voimme odottaa kahta eeppistä jatkoa muodossa Terminator Dark Fate joka yhdistää Arnold Schwarzeneggerin uudelleen Sarah Connorin, Linda Hamiltonin kanssa, ja The Shiningin tarina jatkuu Stephen Kingin jatko -osassa Lääkäri nukkuu.

Mikä kuukausi!



Uudet elokuvat julkaistaan ​​lokakuussa 2019 - tulevat brittiläiset elokuvajulkaisut

Jokeri

(Kuva: YOUTUBE/WARNER BROS)

Epäonnistunut koomikko Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) kohtaa väkivaltaisia ​​roistoja vaeltaessaan Gotham Cityn kaduilla pukeutuneena klovneiksi. Yhteiskunnan huomiotta jättämä Fleck alkaa hitaasti toisinajattelusta hulluuteen, kun hän muuttuu Jokeriksi tunnetuksi rikolliseksi päämieheksi. Elokuva on jo saanut ylistäviä arvosteluja ja voittanut korkeimman kunnian Venetsian elokuvajuhlilla.



Jokerin julkaisupäivä: 4. lokakuuta 2019


Judy

Renee Zellweger Judyna (Kuva: PÄIVITTÄINEN PEILI)

Kolmekymmentä vuotta elokuvan The Wizard of Oz näyttelemisen jälkeen rakastettu näyttelijä ja laulaja Judy Garland (Renee Zellweger) saapuu Lontooseen esittämään loppuunmyytyjä esityksiä Talk of the Town -yökerhossa. Siellä hän muistelee ystävien ja fanien kanssa ja aloittaa myrskyisen romanssin muusikon Mickey Deansin (Finn Wittrock), hänen pian viidennen aviomiehensä kanssa. Elämäkerta, jossa Oscar toivoo Zellwegeria homokuvakkeeksi.

Judyn julkaisupäivä: 4. lokakuuta 2019

Dolemite on nimeni

Tämä Netflixin elämäkerrallinen komedia seuraa esiintyjä Rudy Ray Mooren (Eddie Murphy) tarinaa, joka otti Dolemite -nimisen ikonisen parittajan roolin 1970 -luvulla. Pääosissa myös Keegan-Michael Key ja Mike Epps. Myöhemmin julkaistu Netflixissä 25. lokakuuta.

Buckinghamin palatsin postinumero

Dolemite Is My Name -julkaisupäivä: 5. lokakuuta 2019

Kuningas

(Kuva: YOUTUBE/NETFLIX)

Tässä Netflixin historiallisessa draamassa Hal (Timothee Chalamet), omituinen prinssi, nousee Englannin valtaistuimelle isänsä kuningas Henrik IV: n (Ben Mendelsohn) kuoleman jälkeen, ja hänen täytyy navigoida perinnöllisen sodan ja kaaoksen palatsin käärmekaivoon. Pääosissa myös Joel Edgerton, Robert Pattinson, Sean Harris ja Lily-Rose Depp. Julkaistiin myös Netflixissä 1. marraskuuta.

Kuninkaan julkaisupäivä: 11. lokakuuta 2019


Inhottava

Löydettyään Yetin kerrostalon katolta, teini -ikäinen Yi ja hänen kaksi ystäväänsä aloittavat eeppisen tehtävän yhdistää maaginen olento perheensä kanssa. Mutta tehdäkseen sen heidän on pysyttävä askeleen edellä varakasta rahoittajaa ja määrätietoista eläintieteilijää, jotka haluavat vangita pedon omaksi hyödykseen. Animoitu seikkailu Chloe Bennetin, Tenzing Norgay Trainorin, Sarah Paulsonin ja Eddie Izzardin äänillä.

Kauhea julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2019


Amerikkalainen nainen

Pienessä sinikauluksisessa kaupungissa Pennsylvaniassa katoaa 32-vuotiaan naisen teini-ikäinen tytär. Hän jää yksin kasvattamaan pikkulapsensa ja etsii epätoivoisesti vastauksia tyttärensä katoamisen takana. Pääosissa Sienna Miller, Aaron Paul ja Christina Hendricks.

American Womanin julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2019


Maanviljely

Nuori nigerialainen poika, 'viljellyt' ​​& apos; vanhempiensa toimesta valkoiselle brittiläiselle perheelle paremman tulevaisuuden toivossa, sen sijaan hänestä tulee valkoisen skinhead -jengin pelätty johtaja. Pääosissa Adewale Akinnuoye-Agbaje, Damon Idris, Kate Beckinsale ja Gugu Mbatha-Raw.

Maatalouden julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2019


Kaksosten mies

Tässä scifi-trillerissä Henry Brogan (Will Smith) on eliittimurhaaja, josta tulee salaperäisen operaattorin kohde, joka voi näennäisesti ennustaa jokaisen liikkeen. Hämmästyksekseen hän oppii pian, että mies, joka yrittää tappaa hänet, on nuorempi, nopeampi, kloonattu versio itsestään. Pääosissa myös Mary Elizabeth Winstead ja Benedict Wong.

Gemini Manin julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2019


Päivä tulee

Mosekselle (Marchánt Davis), köyhälle saarnaajalle, joka tuo toivoa Miamin projekteihin, tarjotaan rahaa käteensä pelastaakseen perheensä häätöltä. Hänellä ei ole aavistustakaan, että hänen sponsorinsa työskentelee FBI: ssä, ja FBI aikoo tehdä hänestä rikollisen ruokkimalla hänen vallankumouksellisia unelmiaan. Pääosissa myös Anna Kendrick, Danielle Brooks ja Denis O'Hare.

The Day Shall Come -julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2019


Takaisin tiet

Nuoren miehen (Alex Pettyfer) elämä kääntyy käsistä, kun hänellä on vaarallinen suhde vanhemman naimisissa olevan naisen (Jennifer Morrison) kanssa Pennsylvanian maaseudulla.

Back Roads -julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Maleficent: Pahan rakastajatar

(Kuva: YOUTUBE/WALT DISNEY STUDIOS)

Jatko -osassa Sleeping Beauty -uudistuksesta vuonna 2014, valtava kuningatar (Michelle Pfeiffer) aiheuttaa erimielisyyden Maleficentin (Angelina Jolie) ja prinsessa Auroran (Elle Fanning) välillä. Yhdessä heidän on kohdattava uusia liittolaisia ​​ja vihollisia suojellakseen yhteisiä maagisia maita. Pääosissa myös Ed Skrein, Harris Dickinson, Robert Lindsay ja Chiwetel Ejiofor.

Maleficent: Mistress of Evil julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Tietokirjallisuus

Tässä ranskankielisessä komediassa Alain (Guillaume Canet) on 40-vuotias ja johtaa kuuluisaa kustantamoa, joka julkaisee boheemikirjailijan ystävänsä Léonardin (Vincent Macaigne) romaaneja. Alainin vaimo Selena (Juliette Binoche) on suositun tv -sarjan tähti ja Léonardin kumppani Valérie (Nora Hamzawi) on poliittisen hahmon omistautunut avustaja. Vaikka he ovat pitkäaikaisia ​​ystäviä, Alain aikoo hylätä Léonardin uuden käsikirjoituksen, mikä vaikeuttaa pariskuntien suhdetta. Ohjaus Olivier Assayas.

Tietokirjallisuuden julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Viralliset salaisuudet

Eräänä päivänä vuonna 2003, ennen Irakin sotaa, brittiläinen tiedusteluasiantuntija Katharine Gun (Keira Knightley) saa NSA: lta muistion, jossa on järkyttävä direktiivi: Yhdysvallat pyytää Yhdistynyttä kuningaskuntaa auttamaan YK: n turvallisuutta vaarantavien tietojen keräämisessä Neuvoston jäsenet kiristävät heidät äänestämään Irakin hyökkäyksen puolesta. Ei pysty seisomaan ja katsomaan, kuinka maailma ryntää sotaan, Gun tekee suoraselkäisen päätöksen uhmaa hallitustaan ​​ja vuotaa muistion lehdistölle. Pääosissa myös Matt Smith, Ralph Fiennes, Matthew Goode ja Rhys Ifans.

Virallisten salaisuuksien julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019

yli 50-vuotias jalkapallo lähellä minua


Lammas Shaun -elokuva: Farmageddon

Tässä jatko -elokuvassa, joka seuraa rakastettua Wallace- ja Gromit -hahmoa, Shaun ja lauma kohtaavat söpön ulkomaalaisen, jolla on poikkeukselliset voimat ja joka törmää maahan lähellä Mossy Bottom Farmia. Heidän on löydettävä tapa palata kotiinsa estääkseen Farmageddon -nimisen muukalaisten hyökkäyksen.

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon -elokuvan julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Maapähkinävoi -haukka

Kun hän pakeni kotihoidosta saadakseen unelmansa tulla ammattipainijaksi, mies nimeltä Zak (Zack Gottsagen), jolla on Downin oireyhtymä, ystävystyy lainsuojattoman (Shia LaBeouf) kanssa, josta tulee hänen valmentajansa ja liittolaisensa. Mark Twainin mukaan tämä on sydäntä lämmittävä komedia. Pääosissa myös Dakota Johnson.

Peanut Butter Falconin julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Zombieland: Kaksoisnapauta

(Kuva: YOUTUBE/SONY PICTURES ENTERTAINMENT)

Zombien tappajat Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) ja Little Rock (Abigail Breslin) kohtaavat vastikään kehittyneitä epäkuolleita ja tapaavat perheensä, joka on hyvin samanlainen kuin heidän perheensä. Jatko -osa vuoden 2009 alkuperäiselle zombikomediahitille.

Zombieland: Double Tapin julkaisupäivä: 18. lokakuuta 2019


Terminator: Dark Fate

(Kuva: Twentieth Century Fox)

27 vuotta Terminator 2: Judgment Dayn tapahtumien jälkeen Skynet lähettää tulevaisuudesta uuden, modifioidun nestemäisen metallin Terminaattorin (Gabriel Luna), joka lopettaa inhimillisen tytön Dani Ramosin (Natalia Reyes), kyborgi-ihmisen Gracen (Mackenzie) Davis) ja hänen ystävänsä. Sarah Connor (jota näyttelee alkuperäinen näyttelijä Linda Hamilton) tulee heidän apuunsa, samoin kuin alkuperäinen Terminaattori (Arnold Schwarzenegger) taistelemaan tulevaisuudesta. Ohjaus Deadpool -helmeri Tim Miller ja tuottaja James Cameron.

Terminator: Dark Fate -julkaisupäivä: 23. lokakuuta 2019


Musta ja sininen

Aloitettu poliisi New Orleansissa nimeltä Alicia West (Naomie Harris) kuvaa tahattomasti nuoren huumekauppiaan ampumiskuoleman ruumiinsa nokassa. Kun hän tajuaa, että murhan ovat tehneet korruptoituneet poliisit, hän ryhtyy yhteistyöhön yhteisön ainoan henkilön kanssa, joka on valmis auttamaan häntä. Nyt hän joutuu pakenemaan sekä kostonhimoisia rikollisia että lakimiehiä, jotka epätoivoisesti haluavat tuhota syyttävät materiaalit. Mukana myös Tyrese Gibson, Frank Grillo ja Mike Colter.

Mustavalkoinen julkaisupäivä: 25. lokakuuta 2019

on vicky pattison raskaana

Viimeinen musta mies San Fransiscossa

Tässä kriitikoiden ylistämässä elokuvassa Jimmie (Jimmie Fails) ja hänen paras ystävänsä Mont (Jonathan Majors) yrittävät saada takaisin Jimmien isoisän rakentaman talon käynnistämällä heidät kiihkeällä odysseialla, joka yhdistää heidät menneisyyteensä, vaikka se testaa heidän ystävyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta kotona. Pääosissa myös Danny Glover.


The Last Black Man in San Fransisco Julkaisupäivä: 25. lokakuuta 2019

Jumalan armosta

Tässä Francois Ozonin kovassa draamassa Alexandre (Melvil Poupaud) asuu vaimonsa ja lastensa kanssa Lyonissa. Eräänä päivänä hän huomaa sattumalta, että pappi, joka oli käyttänyt häntä hyväkseen partiopoikana, työskentelee edelleen nuorten kanssa ja pitkät tukahdutetut muistot heräävät.


Jumalan armon julkaisupäivä: 25. lokakuuta 2019

Addamsin perhe

Tässä animoidussa seikkailussa Addamsin perheen elämä alkaa selviytyä, kun he muuttavat New Jerseyen ja kohtaavat 21. vuosisadan ja sen ahneita, ylimielisiä ja viekkaita todellisuus-tv-juontajaa Margaux Needleria (Allison Janney) valmistautuessaan myös perheeseen. saapua suureen juhlaan. Mukana äänet Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg ja Bette Midler.

Addams -perheen julkaisupäivä: 25. lokakuuta 2019

Lääkäri nukkuu

(Kuva: Warner Bros Studios)

Stephen Kingin The Shining -elokuvan jatko -osan perusteella Dan Torrance (Ewan McGregor) kamppailee alkoholismin kanssa ja on edelleen traumatisoitunut Overlook -hotellissa lapsena tapahtuneista synkeistä tapahtumista. Hänen toiveensa rauhanomaisesta olemassaolosta murtuu pian, kun hän tapaa Abran (uuden tulokkaan Kyliegh Curranin), teini -ikäisen, joka jakaa ylimääräisen lahjansa 'loistaa'. Yhdessä he muodostavat epätodennäköisen liiton taistelemaan Ruusuhattu (Rebecca Ferguson) ja Todellinen solmu, kultti, jonka jäsenet yrittävät ruokkia viattomien loistosta tullakseen kuolemattomaksi.


Doctor Sleepin julkaisupäivä: 31. lokakuuta 2019

Valitettavasti kaipasimme sinua

(Kuva: ENTERTAINMENT ONE)

Ohjaaja Ken Loachin I, Daniel Blake -teoksen jatko perustuu nolla-tunnin sopimuksiin, jotka vaikuttavat molempien päähenkilöiden työhön. Ricky (Hitchen), entinen rakennustyöläinen, on Newcastle-upon-Tynessa asuva jakelukuljettaja, joka saa työstään palkkioita eikä palkkioita. Hänen vaimonsa Abbie on sairaanhoitaja ja kotihoitaja. Hänen työsuhteensa tarkoittaa sitä, että hänen on työskenneltävä yrityksessään vuokraamalla pakettiauto yritykseltä, jolla on tiukat toimitustavoitteet. Hän saa vaimonsa myymään autonsa, jota hän tarvitsee omaan työhönsä, jotta hänellä olisi varaa maksaa pakettiautosta. Rickyn velat kasvavat hänen työllisyystilanteensa vuoksi, ja hänen vaimonsa potilaat kärsivät laiminlyönnistä. Todennäköisesti erittäin tarpeellinen katselu.


Anteeksi, että kaipaamme sinua Julkaisupäivä: 31. lokakuuta 2019

Mitä elokuvia näet elokuvateatterissa lokakuussa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: