Uutta Netflixissä elokuussa 2019: TV: n ja elokuvien julkaisupäivät

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Uutta Netflixissä elokuussa 2019



everton vs liverpool kanava

Niin paljon valittavaa ja niin vähän aikaa!



Netflix -julkaisut elokuussa 2019 ovat tulossa, ja siellä on koko joukko alkuperäisiä sarjoja, elokuvia ja muuta lisensoitua sisältöä.



TV-sarjojen panoksissa puhutaan jo paljon odotetusta Mindhunterin paluusta, ohjaaja David Fincherin psykologisesta rikosdraamasta.

Sarjassa nähdään FBI: n agentit Holden Ford (Jonathan Groff) ja Bill Tench (Holt McCallany), jotka tutkivat psykologin Wendy Carrin (Anna Torv) avustuksella murhamiesten mielen.

Takaisin on myös arvostettu komedia Dear White People, paini -draama Glow ja uudistus fantasiaklassikolle The Dark Crystal.



Lopuksi meillä on joitain alkuperäisiä elokuvia komediadraaman Otherhood muodossa, White Chicksin tekijöiden uusi komedia nimeltä Sextuplets ja romantiikka Falling Inn Love.

Tässä on mitä Netflixissä on tulossa elokuussa 2019.



Uutta Netflixissä elokuussa 2019: TV: n ja elokuvien julkaisupäivät

Netflix TV -sarja

Rakkaat valkoiset kausi 3 - 2. elokuuta

Satiirinen Ivy League -komedia palaa kolmannelle jaksolle.

Alasti ohjaaja (japanilainen alkuperäinen) - 8. elokuuta

1980-luvulla kuplatalous oli huipussaan ja koko Japani innostui mahdollisuudesta. Ennen toimistohöyryjen ja yliopisto-opiskelijoiden kynnystä fanaattisesti heiluttaen 'Juli-faneja' ja tanssimaan Juliana Tokiossa, oli yksi päättäväinen yrittäjä, joka kehitti aikuisvideoita alan alussa ja haastoi japanilaisia ​​vanhanaikaisia ​​kulttuurinormeja seksistä . Hän oli ”tabujen lähettämisen edelläkävijä”, ohjaaja Toru Muranishi. Muranishi mullisti erotiikan käsitteen Japanissa, ja legendaarisen AV -näyttelijän Kaoru Kurokin rinnalla tuli kotitalouksien nimiä.

Hehkukausi 3 - 9. elokuuta

HEHKU (Kuva: Ali Goldstein/Netflix)

Kausi 3 seuraa GLOW -naisia, kun he ottavat myrskyn Vegasin nauhalle. Nyt Fan-Tan-hotellin ja -kasinon pääesiintyjät naiset ymmärtävät nopeasti, että Sin City on paljon enemmän jauhaa kuin kimallusta. Aina joukkueen cheerleader, Ruthin (Alison Brie) intohimo esitykseen alkaa vetäytyä taaksepäin hänen yhä monimutkaisempaan henkilökohtaiseen elämäänsä. Debbie (Betty Gilpin) on edistynyt tuottajana, mutta hän on edelleen syyllistynyt hänen ja poikansa väliseen etäisyyteen. Kun heidän asuinpaikkansa kuluu, linjat hämärtyvät suorituskyvyn ja todellisuuden välillä, ja näyttelijät joutuvat kamppailemaan oman identiteettinsä kanssa sekä kehässä että sen ulkopuolella.

Sintonia kausi 1 - 9. elokuuta

Kolmen hahmon näkökulmasta kertova Sintonian tarina tutkii musiikin, rikollisuuden ja uskonnon maailmankaikkeutta São Paulon pääkaupungissa. Doni, Nando ja Rita kasvoivat yhdessä samassa favelassa, jossa heihin vaikutti funkin piirtäminen, huumekauppa ja evankelinen kirkko. Huolimatta siitä, että he kulkevat hyvin eri polkuja, kolme lapsuudenystävää ymmärtävät lopulta, että unelmiensa saavuttamiseksi heidän on luotettava ja tuettava toisiaan koko matkan ajan.

Mindhunter kausi 2 - 16. elokuuta

MINDHUNTER (Kuva: NETFLIX)

kurt cobain ja courtney rakkaus

FBI: n agentit Holden Ford ja Bill Tench tutkivat syvemmälle niiden ajattelua, jotka ovat tehneet mahdottoman. Psykologi Wendy Carrin avustuksella he käyttävät uraauurtavaa käyttäytymisanalyysiaan pahamaineisten sarjamurhaajien metsästykseen.

Dark Crystal: Resistance Age - 13. elokuuta

Netflixin The Dark Crystal: Age of Resistance (Kuva: Netflix)

The Dark Crystal: Age of Resistance palaa Thran maailmaan aivan uudella seikkailulla. Kun kolme Gelflingiä huomaa kauhistuttavan salaisuuden Skeksien voiman takana, he lähtevät eeppiselle matkalle sytyttääkseen kapinan liekit ja pelastaakseen maailmansa.

Sähkökausi 6

Sähkökausi 6 jatkuu James & Ghost & apos; Pyhä Patrick etsii kostoa. Hänen entisen huumekumppaninsa ja aseveljensä on maksettava lopullisesta petoksesta. Ghost on sydämessään järkyttynyt heidän julmuudestaan ​​ja julmuudestaan, joita hän kerran kutsui perheelleen, ja hän omistautuu yhdelle ajatukselle: menestys on paras kosto ja kaikki aikomukset saada molemmat.

Työskentelevät äidit kausi 3

Kanadan komediasarja, joka keskittyy työssä oleviin äiteihin, palaa kolmanteen kertaan.

Blackadder kaudet 3 ja 4

Klassinen BBC -sitcom lisää viimeiset kaksi sarjaa Netflixiin. Pääosissa Rowan Atkinson, Hugh Laurie ja Stephen Fry.

Netflix -elokuvia

Muu (Netflix Original) - 2. elokuuta

Muu - Angela Bassett, Felicity Huffman, Patricia Arquette

paul danan isoveli

Mitä eroa on tyhjillä pesijöillä, kun annat lastesi kasvaa ja annat heidän kasvaa kaukaa? Tänä vuonna äitienpäivänä syrjäytyneenä ja unohdettuna ollen pitkään ystävät Carol (Angela Bassett), Gillian (Patricia Arquette) ja Helen (Felicity Huffman) päättävät ajaa New Yorkiin saadakseen yhteyden aikuisiin pojiinsa. he ymmärtävät, että heidän poikansa eivät ole ainoita, joiden elämän on muututtava. Suhteeseen liittyvästä matkasta tulee uudelleen löytämisen matka, joka pakottaa nämä naiset määrittelemään uudelleen suhteensa lapsiin, ystäviin, puolisoihin ja ennen kaikkea itseensä. Kirjoittanut ja ohjannut Cindy Chupack (Seksi ja kaupunki), OTHERHOOD on sielukas, hilpeä ja rehellinen tutkimus äitiyden jälkeisestä elämästä

Sextuplets (Netflix Original) - 16. elokuuta

Komedia White Chicks ja Naked -tuottajilta Marlon Wayans ja Rick Alvarez sekä tuottaja Nathan Reimann (Deuce Bigalow: European Gigolo) ja ohjaaja Michael Tiddes (A Haunted House, Naked) - Sextuplets kertoo Alanista, odottavasta isästä, joka kasvoi uskoen olevansa ainoa lapsi. Etsiessään syntymääitiään Alan kohtaa kasvotusten veljensä, jonka olemassaolon hän ei tiennytkään, Russell, joka auttaa häntä paljastamaan heidän salaisen asemansa seksuaalina (kaikki Wayansin roolissa). Pian he alkavat spontaanilla tiematkalla jäljittääkseen muita sisaruksiaan, mutta ennen kuin Alan pohtii, oliko juuriensa tutkiminen valtava virhe.

Falling Inn Love (Netflix Original) - 16. elokuuta

Gabriela Diazin (Christina Milian) San Franciscon suunnittelutoimisto taittaa eron viikon. Voimakkaan viinin ja Wi-Fi-yhdistelmän innoittamana hän osallistuu menestyksekkäästi kilpailuun voittaakseen Inn, josta on näkymät Uuden-Seelannin maaseudulle. Tuhannet lentoyhtiöt kilometrejä myöhemmin hän huomaa, että Bellbird Valley Farmilla on mureneva julkisivu, lattialaudalla kulkeva vuohi ja häiritsevä naapuri, joka himoitsee tilaa. Haluaa kunnostaa ja myydä kiinteistön nopeasti hän tekee yhteistyötä Jake Taylorin (Adam Demos) kanssa, Kiwi-urakoitsijan ja vapaaehtoisen palomiehen kanssa. Kun viimeiset kalusteet on ripustettu, hän epäröi jättää hänet, majatalon ja kutsuvan yhteisön, joka vaalii hänen luovaa puoltaan.

Iloiset jalat

lee pankin keskitieonnettomuus

8 mailia

Psyko (1960)

Blade Runner 2049

Kingsman: Salainen palvelu

Vakava kauneus

Huumaantunut ja hämmentynyt

Riddickin kronikat

Rakastunut Shakespeare

Egyptin prinssi

Viisikymmentä harmaan sävyä

Komedia erikoisuuksia

Tiffany Haddish esittelee: He valmistavat kauden 1 - 13. elokuuta

Koomikko ja Girl's Trip -haastattelutähti Tiffany Haddish esittelee maailman kuudelle suosikki koomikolleen elokuvassa Tiffany Haddish Presents: They Ready-rohkea uusi kokoelma hilpeitä puolen tunnin stand-up-komediatarjouksia. Erikoisuutena on monipuolinen joukko koomikoita, joiden kanssa hänellä on henkilökohtainen historia, kuten Chaunté Wayans (Wild n 'Out), April Macie (Viimeinen sarjakuva), Tracey Ashley (The Last OG), Aida Rodriguez (Comedy Central & This) Viikko Comedy Cellarissa), Flame Monroe (Def Comedy Jam) ja Marlo Williams (BETin Comicview).

Simon Amstell: Vapauta - 20. elokuuta

Rehellinen, introspektiivinen sarjakuva Simon Amstell kertoo uusista stand-up-erikoisuuksistaan ​​hänen neurooseistaan, tullessaan isälleen, suhteilleen ja muulle.

Netflix -dokumentit

Diagnoosi - 16. elokuuta

Diagnoosi S1 - tohtori Lisa Sanders Potilaan tarkastus (Kuva: NETFLIX)

Tohtori Lisa Sandersin erittäin suositun The New York Times -lehden sarakkeen perusteella Diagnosis seuraa erilaisia ​​potilaita heidän matkoillaan kohti diagnoosin löytämistä ja mahdollisesti parannuskeinoa salaperäisille sairauksilleen. Yhdistämällä maailmanlaajuisen joukkorahoituksen, sosiaalisen median ja vakiintuneen lääketieteellisen asiantuntemuksen voimat, jokainen tapaus paljastuu valaisevilla uusilla näkemyksillä, jotka olivat aiemmin vältelleet lääkäreitä. Palkittujen johtavien tuottajien Scott Rudin, Simon Chinn ja Jonathan Chinn sekä yhdessä The New York Timesin kanssa Diagnosis tutkii diagnoosin saamisen elämää muuttavia vaikutuksia yksilöille, jotka ovat etsineet vastauksia, ja paranemista yhteydenpito muiden kanssa, jotka voivat tuntea kokemuksensa.

American Factory - 21. elokuuta

roger moore geoffrey moore

Oscar-ehdokkaiden ja Emmy-palkittujen Julia Reichertin ja Steven Bognarin (The Last Truck: Closing of a GM Plant, A Lion in the House, Seeing Red) tulee AMERICAN FACTORY, Netflixin alkuperäinen dokumentti, jonka esitteli Higher Ground Productions ja osallistuja Media. Suosittu elokuva sukeltaa syvälle teolliseen jälkeiseen Ohioon, jossa kiinalainen miljardööri avaa uuden tehtaan hylätyn General Motorsin tehtaan kuoreen ja palkkaa kaksi tuhatta amerikkalaista sinikaulusta. Toivon ja optimismin alkuvaiheet ansaitsevat takaiskuja, kun huipputeknologia-Kiina kohtaa työväenluokan Amerikan.

Mitä odotat Netflixin katselusta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: