Seuraava mahdollisuus ostaa PS5 Curry'silta, Very ja paljon muuta, kun GAME: n lisävarusteet myydään loppuun

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Fanit, jotka käyttävät PlayStation 5 -konsolia

Lisää PS5 -faneja voisi saada konsolin käsiinsä tänään(Kuva: ABACA/PA -kuvat)



Toinen PlayStation 5 -konsolitarjonta on myyty tänään.



GAME julkaisi arviolta 10 000–15 000 PS5-erän keskiviikkoaamuna, yhden päivän kuluttua siitä, kun fanit halusivat innokkaasti Argosin ja Amazonin uudet tarvikkeet.



klubin juniorit nyt

Fanit kuitenkin törmäsivät ongelmiin videopelikauppiaan verkkosivustolla koko päivän ajan.

Toinen lounasaikainen ilmoitus siitä, että Curry oli julkaissut sekä digitaalisen että levyversion tarvikkeita, osoittautui vääräksi hälytykseksi, mutta johti kuitenkin tuhansien fanien joukkoon.

Tuhannet pelaajat yrittävät edelleen epätoivoisesti saada PS5: tä haltuunsa muita faneja ja skalpereita vastaan, jotka ovat ärsyttäneet faneja napsauttamalla konsolit ja myymällä heidät välittömästi uudelleen kohonneisiin hintoihin.



Uusia tarvikkeita ennustetaan ensi viikolla useille jälleenmyyjille.

Toinen vihjeiden tarjoaja, Ps5Instant, on myös ennustanut, että Very ja Curry julkaisee uusia tarvikkeita maaliskuun ensimmäisellä viikolla, jota seuraavat AI, ShopTo ja John Lewis viikkoa myöhemmin, vaikka kumpikaan jälleenmyyjä ei ole vahvistanut päivämäärää tai kellonaikaa.



PS5StockAlertUK kuitenkin twiittasi myöhemmin sanoakseen: ”Muuten, tämän selvittämiseksi, Very ei pudota tällä viikolla ja Smyths Toysin pitäisi pudota tänä perjantaina/lauantaina.

'Muut vähittäiskauppiaat, jotka eivät ole vielä pudonneet tai eivät pudota pudotusta huomenna, luultavasti putoavat ensi viikolla.'

Joitakin epätoivoisia pelaajia huijaavat myös sosiaalisen median petokset, jotka väittävät myyvänsä vaikeasti tavoitettavan konsolin vähittäishintaan.

parhaat hiusten suoristimet afrohiuksille

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat raportoineet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa jälleenmyyjät alla, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Jotkut uhrit ovat puhuneet siitä, että online -huijarit ovat pettäneet satoja kiloja, jotka ovat kadonneet heti, kun he ovat saaneet maksun.

Eräs äiti sanoi olevansa 'hämmentynyt ja melko murskattu' sen jälkeen, kun hän oli siirtänyt 550 dollaria (395 puntaa) huijarille, kun hän oli säästänyt kuukausia PS5: lle.

Hän on varoittanut turhautuneita pelaajia, etteivät he ryhdy lähettämään rahaa ihmisille Twitterissä väittäen, että heillä on myytäviä konsoleja, ja ottamaan askeleen taaksepäin.

Katso Myös: