Parhaat hiusten suoristimet afrohiuksille

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

Tyylikkäästä ja rohkeasta erittäin tyylikkääseen



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Jos sinulla on luonnolliset hiukset, monipuolisuus ei todellakaan lopu koskaan, jonain päivänä sinulla on iso ja rohkea afro, seuraavana saatat istua kauniisti tiukasti haavoituneilla kiharoilla - mikä ei ole niin helppoa, saavuttaa erittäin suorat hiukset vahingoittumatta .



Suoran ulkonäön valitseminen ei saisi merkitä vaurioituneiden lukkojen korjaamista koko elämän ajan, hiusten suoristimien laadulla on paljon vaikutusta lopputulokseen ja hiusten yleiseen terveyteen - joten on parasta valita viisaasti.

Suosittelemme, että etsit keraamisia tai turmaliinisia malleja, jotka auttavat estämään vaurioita, suojaavat hiuslankoja ja lukitsevat afrohiustyypeille tarvittavan elintärkeän kosteuden. Titaani on myös hyvä levy, jota kannattaa varoa, se on yleensä hieman kalliimpaa.

Jotta saisimme käsityksen hiustesi parhaista silitysraudoista, olemme koonneet yhteen joitakin parhaista valinnoista, mukaan lukien suosikit BaBylissPro ja Nicky Clarke .



Parhaat hiusten suoristimet afrohiuksille

1. Nicky Clarke Frizz Control hiusten suoristusrauta

Nicky Clarke Frizz Control hiusten suoristusrauta

Jos luonnolliset hiuksesi on helppo suoristaa, mutta ne vaativat vain pörröisyyttä, Nicky Clarken nimimies hoitaa hommansa ja ei maksa sinulle.



Nopea 15 sekunnin kuumenemisaika ja vaihdettavat lämpöasetukset välillä 150 ja 230 ° C saat silkkisen suorat lukot lämmössä, jossa olet mukava.

Kehittynyt ioniteknologia auttaa vähentämään staattista ja lukitsee kaiken elintärkeän hiusten kosteuden; estää hiusten kuivumista ja katkeamista sekä saada karheat viimeistelyt; ei ole järkevää, jos sinulla on karkeammat hiustyypit.

Toinen hieno ominaisuus on turmaliinikeraamiset levyt, jotka liukuvat helpommin ja estävät vaurioita kuumentamalla tasaisesti.

madeleine mccann drugged sanoo isoäiti

Hinta: 34,99 £, Argos - osta nyt täältä

2. Remington Keratin Protect älykkäät keraamiset hiusten suoristimet

Remington Keratin Protect älykkäät keraamiset hiusten suoristimet

Remingtonin Keratin Protect -suoristimet ovat tämän alan huippukilpailijoita pelkästään suojakerroin, alle 40 puntaa, ne ovat erinomaisia ​​myös budjetin kannalta.

Tärkein ominaisuus, jonka haluat ehdottomasti harkita, on suoristuslaitteiden ylpeillä olevat älykkäät lämpöanturit. Älykäs tekniikka mittaa jatkuvasti hiusten kosteustasoa ja mukauttaa ja optimoi lämpötila -asetukset sen mukaan. Jos et halua käyttää näitä asetuksia, sinulla on viisi eri lämpöasetusta välillä 160–230 ° C.

Keraamilla päällystetyt levyt on parannettu keratiinilla ja manteliöljyllä, jotka toimivat mikro -hoitoaineina, jotka pehmentävät hiuksia ja jättävät ne terveeksi ja silkkiseksi.

Hinta: 40 €, Amazon - osta nyt täältä

3. BaByliss PRO Keratin Luster suoristimet

BaByliss PRO Keratin Luster suoristimet

BaBylissPRO-keratiinisuoristajissa on keratiinilaatat, jotka on keratiini-infusoituja, ja ne sopivat täydellisesti kiiltävään ja sileään viimeistelyyn.

Saavuttaaksesi suoran ulkonäön tai täydelliset kiharat hiustyypistä riippumatta, sinulla on 10 digitaalista ohjelmaa, joista valita, ja ne tarjoavat lämpöä välillä 140–230 ° C - on jopa muistitoiminto, jolla voit valita haluamasi lämpötilan nopeasti.

Ruusukultainen sävy on hieno kosketus tyylikkääseen muotoiluun, ja siinä on myös 60 minuutin automaattinen sammutustoiminto täydellisen mielenrauhan saavuttamiseksi, mikä on melko vakio useimmille malleille nykyään.

Hinta: 56,67 €, näyttää upealta - osta nyt täältä

Neljä. Cloud Nine Hair Leveä rauta

Cloud Nine Hair Leveä rauta

Jos sinulla on paksut hiukset ja paljon niitä Cloud Nine's, The Wide Iron on sellainen, josta emme voi saada tarpeeksemme. Se vaikeuttaa hiusten hallintaa ja antaa sinun muotoilla aiheuttamatta hiuksillesi/päänahallesi liikaa traumaa.

Laajan muotoilunsa ansiosta voit peittää suurempia hiuksia lyhyessä tai hetkessä; säästät kasaa aikaa hiusten muotoiluun ja esikäsittelyyn. Lämpötilan säätössä on myös suurempi hyppy, joka tarjoaa 100-200 ° C sekä mineraalipitoiset keraamiset levyt, joten sinun ei tarvitse paistaa elämää hiuksistasi.

Lankojen suojaamiseen liittyy myös vähän älykästä tekniikkaa, kiitos mikrotietotekniikan, joka säätää lämpötilan lämpöanturin laskelmien mukaan.

greg lake geordie shore

Hinta: 149 €, Cloud Nine Hair - osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat kauneuden tarpeet
Parhaat LED -valohoitomaskit Paras volumising ripsiväri Parhaat spot -hoidot aknen torjumiseksi Parhaat retinoliserumit

5. ghd Platinum+ Styler Musta

ghd Platinum+ Styler Musta

Olisi melko vaikeaa tehdä hiusten suoristuskierros ilman ghd -mainintaa. Vaikka Platinum+ Styler -tuotteita ei markkinoida säännöllisesti afro -hiustyypeille, niissä on joitain ominaisuuksia, joita ehdottomasti harkitsemme paksummille hiuksille.

Tyylikäs ja kapea muotoilu, älykkäät suoristusraivat käyttävät optimaalista lämpöä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Lämpöä seurataan hämmästyttävän 250 kertaa sekunnissa, mikä takaa täydelliset tulokset joka kerta ja vähemmän rikkoutumista.

Erittäin kiiltävä pinnoite varmistaa, että saat silkkisen sileän ulkonäön ja terveemmät ja vahvemmat hiukset.

Hinta: 160 €, Toni ja Guy - osta nyt täältä

6. Aphrodite Ultra Hot 100% aito keraaminen suoristusrauta

Aphrodite Ultra Hot 100% aito keraaminen suoristusrauta

100% kiinteiden keraamisten levyjen ja pyöristetyn tynnyrimallin avulla voit luoda vaivattomasti monia ulkonäköä, kuten kiharat, aallot tai tyylikkäät tyylit.

Jos etsit monipuolista suoristusparia, joka ei ota liikaa budjetista, alle 50 puntaa on täydellinen varastaminen laadusta.

Maksimilämpötila -asetus on 230 ºC ja tarjoaa ja antaa välittömästi terveen kiillon tylsille tai haaleille hiuksille. Siellä on automaattinen sammutustoiminto, joka aktivoituu 30 minuutin joutokäynnin jälkeen.

Hinta: 49,99 £, Amazon - osta nyt täältä

7. L & apos; Oréal Professionnel Steampod Steamening Tool

L & apos; Oréal Professionnel Steampod Steamening Tool

Yksi asia, jota haluat välttää, kun muotoilu on vaurioita ja se on helppo tehdä, kun otetaan huomioon, että silitysraudat nousevat nykypäivään. L'Orealin SteamPod -työkalu on innovaatio, joka kannattaa sijoittaa suojaamaan ja muotoilemaan hiuksesi mielenrauhalla.

Ainutlaatuinen vaihtoehto lämpöön liittyvälle muotoilulle käyttää höyrytekniikkaa lämmitettyjen levyjen sijasta, mikä tekee niistä erittäin turvallisen vaihtoehdon, joka on itse asiassa nopeampi kuin perinteiset lämmitetyt levyt.

Niitä on myös parannettu Pro-Keratin-tekniikalla, ja niissä on kaksi levyä, jotka luovat tehokkaasti hiuksia ja tasoittavat pörröisyyttä.

Hinta: £ 235, näyttää upealta - osta nyt täältä

Denise van outen house

8. Wahl Hair Afro Hiusten suoristusrauta

Wahl Hair Afro Hiusten suoristusrauta

Wahlin erityisesti suunnitellut Afro -suoristuslaitteet ovat hyvää vastinetta rahalle ja suoristimet, jotka on ilmeisesti suunniteltu perusteellisella tutkimuksella ja käytännöllisillä käsityksillä afrotekstuurien suhteen.

Keraamiset levyt ja vaihtelevat lämpötila-asetukset 150-230 ºC: n välillä takaavat tasaisen peiton, joka jakaa lämpöä kauniisti säikeille ja ei tee liian nuhjuista pörröisyyden hallintaan.

Siellä on myös viiden minuutin het -up -aika, joka sopii erinomaisesti nopeaan ja suoraviivaiseen muotoiluun.

Hinta: 29,99 £, Amazon - osta nyt täältä

Jos haluat voittaa pörröisyyttä ennen muotoilua ja sen jälkeen, tutustu parhaisiin hiustenpoistotuotteisiin kesyttäviä lukkoja varten.

Katso Myös: