Nick Knowlesilla oli salaisia ​​räjähtäviä rivejä I'm A Celeb -viidakossa, jotka eivät koskaan ilmestyneet

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Anne Hegerty on paljastanut, että Nick Knowlesilla oli usein kiivaita väitteitä I & m A Celebrity -viidakossa, jota ei koskaan näytetty televisiossa.



DIY SOS -esimies joutui useille riveille ITV -miehistön jäsenten kanssa kohtauksissa, jotka tallennettiin kameraan, mutta joita muokattiin ennen ohjelman esitystä, The Chase's Governess sanoi.



Metroille puhuminen Nickin herrasmielisestä & apos; Anne paljasti, että hän joutuisi sanallisiin taisteluihin tuotantohenkilöstön kanssa, jos hän kokisi julkkiksen muiden olevan vaarassa.



- En usko, että he ovat nähneet, kuinka suojaava hän tulee muiden leirikavereidensa kanssa ja kuinka hänellä on loistavat rivit Bush Telegraphissa, jos hän luulee, että me muut olemme vaarassa millään tavalla. .

Nick Knowles taisteli sanallisesti viidakon henkilökunnan kanssa, Anne sanoo (Kuva: ITV)

covid 19:n oireita

Anne luulee paljon, mitä Nick teki viidakossa, mutta ei koskaan päässyt näyttöihimme - mukaan lukien vahanpoistokärki, jonka ansiosta hän lämmitti veitsiä nuotiossa sulattamaan vahan John Barrowmanin vaatteista.



'Rehellisesti sanottuna keskusteluistani, joita olen käynyt ihmisten kanssa sen jälkeen, kun pääsin ulos, uskon, että Nick on tehnyt monia asioita, joita ei juuri ole näytetty', hän jatkoi.

'' Ihmiset näyttävät tietävän, että kynttilävaha oli roiskunut Johanneksen pukuun, mutta kun sanon: '' Olitteko vaikuttuneita Nickin suunnitelmasta poistaa vaha, kun tuottajat sanoivat, että he eivät tarjoa uutta liinaa? '' he kaikki menevät, 'mikä suunnitelma?'



Hän piti kiinni tovereistaan (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Anne lisäsi: 'Sanon, että pidän niistä kaikista kovasti, mutta ei varmaan ole mikään salaisuus, että suosikkini on Nick.'

Kuten NEWSAM aiemmin ilmoitti, Anne jouduttiin kutsumaan Bush Telegraphiin, kun tuottajat havaitsivat Nickin leikkivän veitsillä ja tulella - mikä osoittautui osaksi hänen vahaohjelmaansa.

Anne kertoi meille: 'Hän oli mennyt alas hakemaan tukit, kerännyt vettä ja tuonut sen takaisin isoon säkkiin. Yhtäkkiä hän ei saanut tehdä kaikkea.

Anne ja Nick nauttivat läheisestä ystävyydestä viidakossa (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

mitä 850 tarkoittaa

'Kerran minut kutsuttiin Bush Telegraphiin ja he sanoivat:' Olemme hieman huolissamme Nickistä, hän on pistänyt veitsiä tuleen '.

- Sanoin, että hän teki niin, ensinnäkin siksi, että hän oli keksinyt loistavan tavan saada kynttilärasva pois Johanneksen sängystä. Toinen syy on se, että hän on kyllästynyt ja sinun pitäisi antaa hänen tehdä joitain asioita ', hän lisäsi.

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä ITV: hen kommentoidakseen.

Lue lisää

Nick Knowles
Nick riisuutuu leiriltä Jaa Rebeccan kanssa Nick pääsee Top 40 -listalle Viimeisimmät Nick Knowlesin uutiset

Katso Myös: