Nicole Kidmanin suuri ilo, kun avioero Tom Cruisen kanssa saatiin päätökseen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hollywood -näyttelijä Nicole Kidman kuvasi heittävänsä käsiään ilmaan, kun hän lähti asianajotoimistostaan, kun hän päätti avioeronsa Tom Cruisen kanssa vuonna 2001



Nicole Kidmanin riemu Tom Cruisen avioeron päätyttyä jäi kameraan, kun hänet kuvattiin heittävän kätensä ilmaan hetkiä sen jälkeen, kun hän oli poistunut asianajajan toimistosta.



Hollywood -näyttelijä, 53, erosi Tomista vuonna 2001 12 vuoden avioliiton jälkeen ja haki avioeroa vedoten 'sovittamattomiin eroihin'.



Avioliiton purkaminen kesti kuitenkin seitsemän pitkää kuukautta, ja Nicole'n juhlakuvat osuivat moniin prosessin läpi käyneisiin.

Näyttelijän nähtiin heittävän kätensä ilmaan ja heittäneen päänsä taaksepäin, kun hän näennäisesti ilmaisi helpotustaan.

Pariskunta kaatui toisiinsa jo vuonna 1989 elokuvan Days of Thunder sarjassa, jossa Nicole näytteli Tomin rakkautta näytöllä.



chloe lautalla ennen leikkausta

Nicole Kidman kuvasi jättävänsä asianajajansa toimiston, kun hänen avioeronsa Tom Cruisen kanssa saatiin päätökseen (Kuva: Kaikki toiminnot)

Näyttelijä oli edelleen naimisissa ensimmäisen vaimonsa, näyttelijä Mimi Rogersin kanssa, mutta he päättivät avioeronsa helmikuussa 1990 ja Tom avioitui Nicolea vain muutamaa kuukautta myöhemmin.



He solmivat solmun jouluaattona 1990 Telluridessa Coloradon kallioiden sydämessä, ja Nicole, joka oli tuolloin vain 23 -vuotias, purskahti myöhemmin myrskytuuliromanssiinsa: 'Oli vain yhteys.

'Jotain' 'Jumala, minusta tuntuu, että tunnen sinut' '.' '

Haastattelussa Vanity Fairille vuonna 2002 hän lisäsi: 'Hän pohjimmiltaan pyyhkäisi minut jaloiltani. Rakastuin hullusti, intohimoisesti. '

Pari rakastui Days of Thunder -sarjassa (Kuva: Getty)

wayne bridge olen julkkis

Nicole ja Tom vuoden 1991 Oscar -gaalassa (Kuva: WireImage)

Häiden jälkeen pari adoptoi kaksi lasta yhdessä: Isabella, 27, ja Connor, nyt 25.

Avioliittoa ajatellen Nicole myönsi tuntevansa, että Tom suojeli häntä, kun hän oli nuori nouseva näyttelijä.

Hän kirjoitti New York Magazinen esseessä: ”Menin naimisiin hyvin nuorena, mutta se ei todellakaan ollut valtaa minulle - se oli suojaa.

sophie ja kate kruunauskatu

Nicole ja Tom Cruise lastensa Connorin ja Isabellan kanssa (Kuva: Getty Images)

- Menin naimisiin rakkaudesta, mutta naimisissa erittäin voimakkaan miehen kanssa pidätin minut seksuaalisesta häirinnästä.

- Työskentelisin, mutta olin edelleen hyvin kotoisa. Kun tulin siitä ulos 32, 33, se on melkein kuin minun täytyi kasvaa. '

Avioliiton rikkoutumisen jälkeen Nicole puhui harvoin hänen ja Tomin välisestä tapahtumasta huolimatta monista huhuista, jotka pyörivät siitä, miksi pari jakautui.

Puhuessaan Red -lehdelle Nicole myönsi, että jako johtui osittain siitä, että hän oli niin nuori, kun he solmivat solmun.

Hän sanoi: 'Olin niin nuori, kun menin naimisiin. Katson nyt taaksepäin ja mietin: 'Mitä? & Apos;

Nicole meni naimisiin laulaja Keith Urbanin kanssa (Kuva: Getty)

Tom muutti ja meni naimisiin Katie Holmesin kanssa (Kuva: Getty Images)

'Minulla oli kaksi lasta 27 -vuotiaana ja olin ollut naimisissa neljä vuotta', mutta lisäsin, että 'sitä minä halusin' tuolloin.

Denise van outen house

Hän ei kuitenkaan pelännyt nauraa suhteeseen David Lettermanin kanssa televisiossa esiintymisen aikana avioeron jälkeen näyttelijän vitsaillessa: 'Voin käyttää korkokenkiä nyt. Siirrytään eteenpäin!'

Avioeron jälkeen Nicole muutti ja meni naimisiin maalaulaja Keith Urbanin kanssa vuonna 2006 ja he ovat vanhempia kahdelle tyttärelle, Sunday Rose ja Faith Margaret.

Tom jatkoi tapaamista Penelope Cruzin kanssa ennen kuin aloitti romantiikan Katie Holmesin kanssa.

Katie synnytti parin ensimmäisen yhteisen lapsen, tyttären nimeltä Suri, huhtikuussa 2006 ja pari solmi solmun myöhemmin samana vuonna.

Avioliitto ei kuitenkaan kestänyt ja pari erosi vuonna 2012.

Katso Myös: