Nicole Scherzinger näyttää uskomattomalta rakastetuissa tilanteissa poikaystävänsä Thom Evansin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Nicole Scherzinger ja hänen poikaystävänsä Thom Evans näyttävät rakkaammilta kuin koskaan.



Geneettisesti siunattu pari, joka on seurustellut lähes vuoden ajan, ilahdutti faneja valikoimalla makeita otoksia romanttisesta viikonlopusta Malibun rannalla.



Pussycat Dolls -tähti Nicole, 42, aloitti romanssin entisen rugby -tähden, 35, kanssa, kun he tapasivat loppuvuodesta 2019, kun hän kilpaili The X Factor: Celebrity -elokuvassa, jossa Nicole oli tuomaristossa.



Instagramiin tiistaina saapunut brunette pommi osoitti, että heidän myrskyinen romanssinsa on mennyt voimasta voimaan, kun hän paljasti, että he nauttivat työpäivän viikonlopusta Malibun kartanossaan.

Nicole Scherzinger ja hänen kaunottarensa Thom Evan näyttävät rakkaammilta kuin koskaan

Rakkauslinnut esittelivät äänisen fysiikansa ja hehkuvan rusketuksensa, kun he seisoivat vierekkäin suloisen parin napissa.



Nicole valitsi raikkaan, meikittömän ilmeen ja heilutti pitkiä tummia lukkojaan toiselle puolelle, kun hän piti myrskyä.

Laulava tunne Nicole osoitti, että hän muuttuu kauniimmaksi vuosien edetessä, kun fanit eivät voineet olla ylittämättä ikäänsä uhmaavaa käytöstään.



Voi sanani, Nicole on maailman kaunein nainen! Minun täytyy tietää, miltä hän näyttää niin nuorelta, kertoi eräs utelias ihailija.

Tämä nainen ikääntyy kuin hieno viini. Itse asiassa hän ei ole ikääntynyt ollenkaan, toinen huusi.

Nicole Scherzinger ja hänen kaunottarensa Thom Evans näyttävät rakkaammilta kuin koskaan

Ruskeaverikkö pommi korosti hahmoaan satiinisessa uimapuvussa, joka teki ihmeitä hänen kadehdittavalle tiimalasikehykselleen.

Hän yhdisti paljastavan cossien rypytetyn kuviollisen hameen kanssa, jossa oli korkeat halkeamat täydellisten nastojen osoittamiseksi.

Samaan aikaan hänen kaunottarensa Thom paljasti pullistuvat lihaksensa ja kuusipaketin pari vastaavia atsteekkien uimahousuja.

Poseeratessaan komean palansa vieressä Nicole kiitti välttämättömiä työntekijöitä, jotka ovat tehneet kaikkensa huolehtiakseen ja suojellakseen kansalaisia ​​meneillään olevan koronaviruspandemian aikana.

Pussycat Dolls -tähti Nicole, 42, aloitti romanssin entisen rugby -tähden, 35, kanssa, kun he tapasivat loppuvuodesta 2019 (Kuva: Instagram)

Hän kuvasi suloisen viestin: Hyvää #LaborDay -viikonloppua. Kiitos välttämättömille työntekijöille kovasta työstänne, erityisesti näinä haastavina aikoina.

Olemme niin kiitollisia teistä ja juhlimme teitä tänä viikonloppuna !.

Nicole ja hänen kaunottarensa Thom Evans ovat nauttineet viime kuukausina monista ylellisistä lomista, joihin kuuluivat kohteet, kuten Portugali ja Havaiji.

Pariskunta näyttää olevan pilvessä yhdeksän, kun he näyttävät kukoistavasta romantiikastaan, kun he menevät melomaan lennolle Karibian St Lucian saarella ja tapaavat Thomin vanhemmat Portugalissa.

Katso Myös: