Nintendo Switch perheessä: Vanhemmat ja lapset pääsevät käyttämään uutta konsolia

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jos et ole nähnyt sitä aiemmin, Switch on Nintendon seuraava konsoli . Toisin kuin edeltäjänsä, siinä yhdistyvät sekä kotikonsoli että kädessä pidettävät pelitoiminnot.



Laite itsessään näyttää iPad Miniltä, ​​mutta voit kiinnittää kaksi ohjainta kummallekin puolelle, jotta se sopii täydellisesti peleihin. Voit myös telakoida laitteen koteloon liittääksesi sen televisioon ja pelataksesi kuten perinteistä pelikonsolia.



Telakoituna Joy-Con-ohjaimet irrotetaan näytöstä ja yhdistetään muodostaen peliohjaimen, joka on yllättävän ergonominen. Lopuksi voit käyttää kahta Joy-Con-puoliskoa erikseen kahden pelaajan peleissä.



Lapseni ja minä olimme jo hyvin luettu tästä Vaihtaa mutta sen pitäminen kädessä avasi silmät. Ensinnäkin itse laite on kompaktimpi kuin kuvittelin.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Kun Joy-Con-ohjaimet oli kiinnitetty molemmille puolille, poikani ehdotti, että se tuntui a PlayStation Vita vain paljon viileämpää. Hänellä oli hyvä pointti, vaikka Switch-näyttö on suurempi kuin Vita, kun se on määritetty molemmilla puolilla olevilla säätimillä, sillä on samanlainen muoto.

Erilliset Joy-Conit ovat pienempiä kuin Wii-kaukosäädin ja tuntuvat hieman hankalammilta, oli hänen vastaus kahden pelaajan kokoonpanoon.



lily allen kamelin varvas

Ne ovat pienempiä, mutta samalla niissä on enemmän teknologista lyöntiä. Tämä sisältää paljon vivahteikkaamman rumble-ominaisuuden sekä Kinect-tyylin kameran, joka voi nähdä muodot ja liikkeet.

Lopun pakkauksen saaminen pois pakkauksesta ja asennus oli erittäin helppoa. Olen tottunut käyttämään muutaman tunnin tällaisten järjestelmien konfigurointiin, mutta kytkimen avulla saimme käyntiin alle 20 minuutissa laatikon avaamisesta.



Vaihda Joy-Con

Switchin Joy-Con-ohjaimet voidaan irrottaa päänäytöstä, jolloin kaksi pelaajaa voivat pelata yhdessä

1000 enkelinumeron merkitys

Lisäksi kiitos Nintendolle sen pakkauksesta, joka on kokonaan pahvi ja helppo kierrättää.

Tärkeä teknologia perheille on akun kesto. Vaikka meillä ei ole vielä kokeiltavaa peliä järjestelmässä, Switch saa pari asiaa täällä (ja yksi asia ei ole niin oikein).

Joy-Con-ohjaimet latautuvat, kun ne on kiinnitetty päänäyttöön. Itse laite voidaan ladata telakassa tai kytkemällä se suoraan pistorasiaan.

Tämä yhdistelmä tarkoittaa, että järjestelmä ja ohjaimet ovat todennäköisesti ladattuja ja valmiita käyttöön, kun niitä tarvitaan. Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse huolehtia paristoista, kuten Wii Remote -kaukosäätimen kanssa.

Mutta yksi haittapuoli on, että Joy-Con-kahvaohjainta ei voi kytkeä latausta varten. Kahdesta on premium-versio, joka sisältää USB-latauspisteen, mutta sinun on ostettava se erikseen.

Kytkimen kytkeminen päälle ensimmäistä kertaa vie sinut muutaman yksinkertaisen vaiheen läpi asioiden määrittämiseksi ja käyttäjien määrittämiseksi jokaiselle perheenjäsenelle. Tämä oli jälleen yksinkertaista, ja olimme pian valmiit.

Nintendo Switch

Vanhempien on tärkeää huomata osa tästä – vanhemmuuden asetukset. Nämä ovat erinomaisia ​​Switchissä ja suurelta osin iOS- tai Android-sovelluksen ohjaimissa. Tämän avulla voit asettaa rajoituksia lasten leikkimisajalle, mutta myös antaa palautetta siitä, mitkä pelit ovat olleet suosituimpia.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Järjestelmässä voit määrittää, mitä rajoituksia sovelletaan. Valitse joko Teen, Child tai Young Child oletukseksi tai valitse Custom ja aseta oma ikäsi. Tällä hetkellä tätä sovelletaan vain järjestelmään kokonaisuutena yksittäisten käyttäjien sijaan, mutta toivon, että tämä laajenee myöhemmin myös käyttäjätileihin.

Victoria sinclair malli Manchester

Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella vaikuttuneita Switch-laitteistosta, pakkauksesta ja sen asennuksen helppoudesta. Tietenkin emme ole vielä pelanneet pelejä, joten se on todellinen testi. Alkuvaikutelma Switchistä on kuitenkin vahva kotitaloutemme suosituna perhelaitteena.

Uusin peli
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: