Nokia 3310 palaa: HMD Global lanseeraa uudelleen ikonisen matkapuhelimen MWC 2017 -messuilla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Nokia voisi tuoda takaisin yksi sen rakastetuimmista puhelimista yli 16 vuotta sen ensimmäisen lanseerauksen jälkeen, uuden raportin mukaan.



Vuonna 2000 julkaistua Nokia 3310 -puhelinta myytiin maailmanlaajuisesti 126 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä maailman myydyimmän matkapuhelimen.



Se saavutti kulttistatuksen vaikuttavan pitkän akun keston, kestävyyden ja koukuttava Snake II -pelin ansiosta.



Nyt HMD Global, suomalainen yritys, jolla on yksinoikeus markkinoida Nokia-brändiä, suunnittelee julkaisevansa uudistetun version klassisesta puhelimesta.

Nokia 3310 matkapuhelin

Snake II oli Nokia 3310:n suosituin peli (Kuva: Hull Daily Mail)

Yhtiön suunnitelmista kertonut henkilö kertoi VentureBeat jolloin HMD Global julkistaisi puhelimen Mobile World Congress (MWC), maailman suurin mobiilialan messu, joka järjestetään Barcelonassa helmikuun lopussa.



Uuden 3310:n odotetaan maksavan 59 euroa (50 puntaa) - huomattavasti vähemmän kuin sen alkuperäinen hinta, 129 puntaa.

Uutiset mahdollisesta julkaisusta ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton, ja monet ovat ilmaisseet innostusta 'rakkaan ystävän' paluusta:



Toiset ovat kuitenkin skeptisiä, että tällainen peruslaite pystyy selviytymään älypuhelimen aikakaudella:

Uudistetun 3310:n lisäksi HMD Globalin odotetaan myös julkistavan kolme uutta Android-puhelinta MWC:ssä - Nokia 3, 5 ja 6.

Kaikkien näiden uskotaan olevan melko edullisia älypuhelimia, jotka on suunnattu ensisijaisesti Kiinan ja Intian markkinoille.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: