Kansanedustajat haluavat, että Tony the Tiger ja Milky Bar Kid kielletään mainoksista sodassa lasten liikalihavuutta vastaan

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Milky Bar -lapsen kaltaiset tutut kasvot voivat olla menneisyyttä, jos roskaruokaa mainostavat hahmot kielletään



paras vauvan korvike uk

Mainokset, joissa käytetään hahmoja, kuten Tony the Tiger ja Milky Bar Kid, roskaruoan mainostamiseen, pitäisi kieltää, jotta Britannian lapsuuden liikalihavuuskriisi voitaisiin ratkaista, johtava kansanedustajaryhmä on suositellut.



Kansanedustajat vaativat ”tuotemerkkien luomien hahmojen tai lisensoitujen televisio- ja elokuvahahmojen” kieltämistä, joita käytetään mainostamaan runsaasti rasvaa, sokeria tai suolaa sisältäviä elintarvikkeita yleisradiotoiminnassa ja yleisradiotoiminnassa.



Tällainen kielto merkitsisi sellaisia ​​hahmoja kuin Kelloggin Tony the Tiger ja Nestlen Milky Bar Kid.

Ja viimeisimmän kesän menestyssarjan sarjakuvahahmot eivät enää näy pakkauksissa tai pikaruoan mainoksissa.

Mutta hahmoja, kuten Jolly Green Giant, voitaisiin edelleen käyttää vihannesten mainostamiseen.



Tony the Tiger, Frostiesin mainostamiseen käytetty hahmo, voitaisiin kiristää (Kuva: REX/Shutterstock)

Kun tv -kokki ja kampanjoija, Jamie Oliver esitti todisteita terveys- ja sosiaalihuoltovaliokunnalle, hän sanoi, että sarjakuvia ja supersankareita ei pitäisi käyttää roskaamiseen.



Sen sijaan hän sanoi, että niitä tulisi käyttää terveellisten elintarvikkeiden edistämiseen.

Samaan aikaan kansanedustajat ovat kehottaneet hallitusta ryhtymään toimiin mainosten suhteen, kun se laatii seuraavan luvun lapsuuden lihavuussuunnitelmasta.

Ministerien pitäisi kieltää roskaruoan mainokset ennen kello 21: n TV -vedenjakajaa, komitea sanoi.

Suositusten tarkoituksena on kieltää sarjakuvahahmojen käyttö roskaruoan mainostamiseen (Kuva: REX/Shutterstock)

Terveyskampanjat ovat jo pitkään vaatineet muutoksia roskaruoan mainosten esitysaikoihin - sanomalla, että nykyiset rajoitukset eivät koske 'perheen katseluaikaa'.

Samaan aikaan supermarketit olisi myös pakotettava poistamaan makeiset ja muut epäterveelliset välipalat käytäviltä ja kassalta.

Ja roskaruoan hintakampanjoita, kuten usean ostoksen alennuksia ja 'ylimääräisiä ilmaisia' tarjouksia, pitäisi rajoittaa, parlamentin jäsenet lisäsivät.

Hallituksen olisi myös annettava paikallisviranomaisille enemmän toimivaltaa rajoittaa epäterveellisten ruokakauppojen leviämistä omilla alueillaan, ja neuvostojen pitäisi pystyä rajoittamaan roskaruoka- ja juomamainosmainontaa koulujen lähellä.

Milky Bar Kid on mainostanut Nestle -suklaata 60 vuoden ajan. (Kuva: REX/Shutterstock)

Komitean viimeisimmässä raportissa lapsuuden liikalihavuudesta tulee lukuisia suosituksia.

ipad pro 2021 julkaisupäivä

Kolmannes lapsista on virallisten tietojen mukaan ylipainoisia tai lihavia peruskoulun päätyttyä.

Ryhmä kansanedustajia vaatii koko järjestelmän lähestymistapaa ongelman ratkaisemiseksi.

Tämä sisältää kehotuksen hallitukselle lopettaa sellaisten merkkien sponsorointisopimukset, jotka liittyvät suurelta osin urheiluseurojen, tapahtumapaikkojen, nuorten liigajen ja turnausten rasva-, sokeri- ja suolatuotteisiin.

Luvut osoittavat, että joka kolmas peruskouluikäinen lapsi on ylipainoinen 11 -vuotiaana.

Samaan aikaan sosiaalisen median sivustojen, kuten Facebookin ja YouTuben, pitäisi vähentää lasten altistumista sopimattomalle mainonnalle ja markkinoinnille, mukaan lukien mainospelit.

Äskettäinen Public Health England -raportti osoitti, että elintarviketeollisuus ei ole saavuttanut hallituksen asettamaa sokerin vähentämistavoitetta.

Vähittäiskauppiaiden, valmistajien, ravintoloiden, kahviloiden ja pubiketjujen käskettiin leikkaamaan 5% sokerista elokuuhun 2017 mennessä.

Liverpool vs chelsea tv

Raportti kuitenkin osoitti, että elintarvikkeiden valmistajat ja supermarketit leikkasivat vain 2% sokerin vähentämisohjelman ensimmäisten 12 kuukauden aikana.

Vanukkaat olivat itse asiassa lisänneet sokerin määrää ja suklaapatukat eivät olleet muuttaneet mitään.

Sarjakuvahahmoja voitaisiin edelleen käyttää terveellisen ruokavalion edistämiseen uusien suositusten mukaisesti (Kuva: SWNS.COM)

Parlamentin jäsenet vaativat hallituksen tulevaa lapsuuden liikalihavuussuunnitelmaa, jossa esitetään lisää 'verotustoimenpiteitä', joita harkitaan virvoitusjuomien sokeriveron jälkeen.

He vaativat myös veron laajentamista koskemaan maitopohjaisia ​​juomia, kuten pirtelöitä.

'Lapset tulevat lihaviksi varhaisessa iässä ja pysyvät lihavina pidempään', sanoi tohtori Sarah Wollaston, konservatiivinen kansanedustaja ja komitean puheenjohtaja.

'' Lihavuusaste on korkein kaikkein heikoimmassa asemassa olevista yhteisöistä tuleville lapsille, ja tämä hyväksyttävä terveydellinen eriarvoisuus on kasvanut joka vuosi ennätysten alun jälkeen.

'Seuraukset näille lapsille ovat kauhistuttavia, eikä tätä voida enää sivuuttaa.'

Jamie Oliver on kehottanut hallitusta käynnistämään monitahoisen strategian lapsuuden liikalihavuuden torjumiseksi (Kuva: PA)

Raporttia kommentoidessaan tohtori Max Davie, terveydenhuollon edustaja Royal College of Paediatrics and Child Health, sanoi: '' Juuri tällä viikolla maan liikalihavuusongelma laajeni takaisin valokeilaan yli 22 500 10 ja 11-vuotiaat luokitellaan vakavasti lihaviksi, joten tämä raportti on erittäin ajankohtainen.

'Valiokunta on oikeassa, liikalihavuuden vähentämisen avain on ennaltaehkäisy, emmekä saa viipyä, vaan toimiin on ryhdyttävä nyt.'

Tohtori Modi Mwatsama Obesity Health Alliance -yhtiöstä sanoi: 'Tämä on erinomainen raportti, joka kuvastaa sitä, mitä liikalihavuuskampanjat ovat pitkään sanoneet; Yhdistynyt kuningaskunta on keskellä liikalihavuusepidemiaa ja hallituksen on ryhdyttävä voimakkaisiin toimenpiteisiin lapsuuden lihavuuden torjumiseksi, jos haluamme estää tämän kiertymisen hallitsemattomasti.

222:n merkitys

”Roskaruokamainonnan kieltäminen ennen kello 21: ää vesistöaluetta on erittäin tarpeellinen toimenpide, samoin kuin lasten myynninedistämisen ja epäterveellisen ruoan markkinoinnin tiukentaminen.

'Toivomme, että hallitus ottaa huomioon ja että nämä suositukset heijastuvat heidän liikalihavuussuunnitelmansa seuraavaan lukuun.'

Terveys- ja sosiaalihuollon osaston tiedottaja sanoi: ”Lapsuuden liikalihavuus on monimutkainen ongelma vuosikymmenien ajan.

Siksi meillä on maailman kunnianhimoisin suunnitelma sen ratkaisemiseksi, sokeriveromme rahoittaa kouluurheiluohjelmia ja ravitsevaa aamiaista köyhimmille lapsille, ja investoimme lisätutkimukseen lihavuuden ja eriarvoisuuden välisistä yhteyksistä.

'Olemme aina sanoneet, että vuoden 2016 suunnitelma oli keskustelun alku, ei viimeinen sana lihavuudesta.

'Olemme parhaillaan laatimassa päivitettyä suunnitelmaa, ja voimme kertoa siitä lisää pian.'

Mainontayhdistyksen toimitusjohtaja Stephen Woodford sanoi raporttia kommentoidessaan, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on 'maailman tiukimpien sääntöjen joukossa' mainonta tuotteista, joissa on runsaasti rasvaa, sokeria ja suolaa alle 16 -vuotiaille.

'Olemme edelleen sitä mieltä, että toimenpiteet, kuten kello 21: n vedenjakaja, olisivat tehottomia lapsuuden lihavuuden monimutkaisten perimmäisten syiden ratkaisemisessa, jotka liittyvät lukuisiin tekijöihin, kuten sosioekonomiseen taustaan, etniseen alkuperään ja koulutukseen', hän sanoi.

Vastatessaan raporttiin Oliver sanoi: ”Komitea on täysin oikeassa. Ei ole hopealuoteja.

'' Hallituksen on käynnistettävä monitahoinen strategia, joka vetää kaikkia mahdollisia vipuja auttaaksemme parempia tuloksia lapsillemme.

Meidän on puolestaan ​​tehtävä terveellisemmistä ruoista halvempia ja helpommin vanhempien saatavilla.

- Theresa Mayn täytyy omistaa tämä nyt. NHS: n tulevaisuus on vaakalaudalla ''

Katso Myös: