O2 antaa opettajille valtavan 40 % alennuksen heidän puhelinlaskuistaan ​​– mutta sinun on oltava nopea

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Opettajana työskentely vuonna 2018 vaatii paljon kärsivällisyyttä ja omistautumista, eikä kovin montaa työntekijäetua.



Joten O2 on päättänyt kohdella opettajia kaikkialla maassa erittäin kohtuullisella alennuksella ja tarjota kaikille valtion rahoittamille opettajille Isossa-Britanniassa 40 % alennus valituista puheaikasuunnitelmista.



ksi vs logan paul stream ilmainen

Ainoa saalis on, että alennus ei ole ikuinen, joten sinun on varmistettava, että noudat omasi O2 Openista ennen 18. heinäkuuta. Sen jälkeen opettajien alennus palautuu 25 prosenttiin.



Opettajat voivat lunastaa alennuksen käyttämällä koodia OPETTAA verkkokassalla sekä liittämällä mukaan kopio palkkalaskelmasta tai opettajan henkilökortista.

Opettajan luokkahuone

'Kädet ylös, kuka muu toivoo tämän olevan uusi iPhone?' (Kuva: Getty)

Alennus koskee O2 Refresh Airtime Plans -pakettien lähetysaikoja, alkaen 3 Gt ja enemmän, kun taas kaikki alle 3 Gt:n suunnitelmien asiakkaat saavat myös 30 % alennuksen. Jotkut sopimuksen tärkeimmistä tariffeista ovat:



    iPhone 7 4 Gt:n päivitystariffilla: 19,99 £, 36 £ kuukaudessa O2 Openissa (yleensä 19,99 £ etukäteen, sitten 44 £ kuukaudessa) Samsung Galaxy S8 4 Gt:n päivitystariffilla: 29,99 £, 37,40 £ O2 Openissa (yleensä 29,99 £ etukäteen ja 47 £ kuukaudessa Apple iPhone X 25 Gt:n päivitystariffilla: 9,99 £, 62,40 £ kuukaudessa O2 Openissa (yleensä 9,99 £ etukäteen ja sitten 76 £ kuukaudessa) Huawei P20 Pro 15 Gt:n päivitystariffilla: 9,99 £, 40,80 £ kuukaudessa O2 Openissa (yleensä 9,99 £ etukäteen ja 52 £ kuukaudessa)

Mukana on kaikenmuotoisia ja -kokoisia iPhone-laitteita (Kuva: REUTERS)

Jos et tarvitse kokonaan uutta luuria, saat myös 20 % alennuksen tarvikkeista poikkeamalla O2-myymälään työtodistuksen kanssa.



laura hamilton ja aviomies

Mutta se ei koske vain opettajia, vaan O2:n avoimet palvelut ulottuvat myös NHS:ään, poliisiin ja asevoimiin sekä joihinkin yksityisiin yrityksiin, kuten Natwest, RBS ja Network Rail. Sinä pystyt Tarkista, sisältyykö omasi tarjoukseen.

Matkapuhelintarjoukset 2020

Vaikka et voi käyttää sitä minkään muun tarjouksen rinnalla, voit lunastaa sen sekä puhelinhinnalla että tabletilla tai mobiililaajakaistan datatariffilla sekä jakaa sen läheistesi kanssa, jolloin myös kaksi perhettä ja ystävää saavat 25 % alennuksia kaikista O2 Refresh Airtime -sopimuksista, jos ne ovat valitsemasi.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: