One Love Manchesteria on katsonut jopa 100 miljoonaa maailmanlaajuisesti - ja se on auttanut keräämään yli 10 miljoonaa puntaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Ariana Granden One Love Mancheste r -konsertti keräsi Ison -Britannian suurimman tv -yleisön tänä vuonna, ja se olisi voinut houkutella myös korkeimman maailmanlaajuisen tv -tapahtuman.



Maailmanlaajuisten luokitusten odotetaan nousevan 100 miljoonaan, kun BBC: n tiedotus sunnuntai -illan tähti -etuuskonsertista saavutti huippunsa 14,5 miljoonalla ja keräsi keskimäärin 10,9 miljoonaa. Kolmen tunnin lähetys tavoitti 22,6 miljoonaa ihmistä, jotka virittivät ainakin kolme minuuttia eri aikoina.



Vuonna 2015 Live 8 houkutteli 9,6 miljoonan live -yleisön Yhdistyneessä kuningaskunnassa.



Tämän vuoden Superbowlia seurasi yli 111 miljoonaa ihmistä - tämän hahmon One Love voi helposti kaataa. Maailmanlaajuisesti yhdysvaltalainen ABC -verkko ei ole vielä ilmoittanut katselulukujaan, kun taas jotkut 74 alueesta ja yli 50 maasta, jotka esittivät keikan, mukaan lukien Australia, odottivat houkuttelevansa suurempia yleisöjä toistolle, koska suora lähetys esitettiin klo 3.00.

Facebook on jo vaatinut 38 miljoonaa katsojaa, jotka ovat virittäneet livestriimiinsä, kun taas Arianan henkilökohtainen YouTube -kanava keräsi 9,2 miljoonaa katsojaa.

BBC: n iPlayer -lähetyksessä oli 1 078 000 pyyntöä katsella livenä, mikä rikkoi vuoden 2012 Lontoon olympialaisten avajaisseremonian, joka oli edellinen ennätys.



Valtava yleisö seuraa Arianan esiintymistä (Kuva: PA)

Virallisesta hashtagista #OneLoveManchester mainittiin 7,4 miljoonaa Twitterissä, ja 68% tuli ulkomailta, kun tähti toivotti lavalle vieraita, kuten Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Little Mix and Take That ja Robbie Williams.



Mutta juuri A-listan kavereidensa isäntänä toiminut poplaulaja oli yön paras tähti, joka sai yleismaailmallista kiitosta hänen arvokkuudestaan ​​ja kypsyydestään, kun hän keräsi rahaa 22. toukokuuta tehdyn terrori-iskun uhreille Manchester Arena -keikallaan. jossa 22 ihmistä menetti henkensä.

Pelkästään Old Traffordin krikettikentällä järjestetyn konsertin aikana uhreille ja heidän perheilleen kerättiin yli 2,7 miljoonaa puntaa, jolloin We Love Manchesterin hätärahasto yhteensä brittiläisen Punaisen Ristin ja Manchesterin kaupunginvaltuuston kanssa on 10,2 miljoonaa puntaa. mukaan lukien lipunmyynti, kokonaislahjoitukset ja isäntätoiminnan harjoittajien antamat rahat.

Häntä kiitettiin kypsyydestä (Kuva: AFP)

Ariana on julkaissut vuoden 2014 hittinsä One Last Time uudelleenjulkaisun, jonka tuotot menevät rahastoon. Se voi nousta listojen kärkeen tänä perjantaina, sillä sunnuntain keikan jälkeen se nousi sijalle 2, istuen Justin Bieberin Despaciton takana.

Vaikka monet BBC: n konsertin katsojat olisivat ehkä kuulleet vähän 23-vuotiaan entisen Nickelodeon-tähden tähtiluettelosta ennen sunnuntain esitystä, hänen nöyryytensä hämmästytti miljoonia, kun hän vietti niin kevyttä iltaa, joka oli täynnä hauskaa, rakkautta ja kirkasta energiaa räikeillä pop -kappaleilla, mukaan lukien herkkä Side to Side ja emotionaaliset balladit, kuten hänen huolestuttava kansi Somewhere Over The Radio.

Entinen Sam & Cat-tähti kertoi 15-vuotiaalle uhrille Olivia Campbell-Hardyn äidille, että hän soittaisi osumia tyttärensä kunnioittamiseksi.

Chris Martin lauloi Coldplay - ja Liam Gallagher (Kuva: Getty Images Europe)

Fanit matkalla keikalle (Kuva: )

jessie j ja channing tatum

Kriitikot, kuten Piers Morgan, jotka syyttivät laulajaa terrori -iskun uhrien laiminlyönnistä, kun hän lensi takaisin kotikaupunkiinsa Floridassa heti sen jälkeen, ennen viime viikon vierailua Royal Manchesterin lastensairaalassa, ottivat takaisin paheksuvat kommenttinsa katsellessaan häntä konsertti.

Piers lähetti Twitteriin: Arvioin sinut väärin, Ariana Grande, ja pyydän anteeksi. Olet ihailtava nuori nainen ja tämä on upea yö. Kunnioittaminen.

Peter Hook, jonka tytär Jessica on kainalosauvalla jouduttuaan sairaalaan Arena -konsertissa, oli täynnä kiitosta laulajalle sanoen, että One Love -konsertti oli loistava tapa osoittaa, että tulemme seisomaan yhdessä, lisäämällä poptähti: Ariana on hoitanut itsensä erittäin hyvin. Muusikkona viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käsitellä jotain sellaista, ja hän on tehnyt fantastisen asian täällä.

Pharrell Williams ja Miley Cyrus esiintyvät (Kuva: AFP)

Laulajan ystävä Miley Cyrus sanoi: Ariana on osoittanut olevansa hyvä roolimalli kaikille nuorille tytöille.

Esityksen jälkeen laulajan perhe ja ystävät kokoontuivat hänen ympärilleen ja veivät jonkin aikaa itselleen backstageissa tukemaan emotionaalista tähteä.

Robbie Williams lavalla (Kuva: Getty Images Europe)

Liam Gallagher esiintyi yllättäen (Kuva: Getty Images Europe)

Lähde sanoi: Arianan tiimi on aina ollut kuin perhe, mutta tämä kokemus ja sunnuntain keikan tunne ovat tuoneet kaikki vieläkin lähemmäs toisiaan. Arianan äiti Joan ja hänen veljensä Frankie olivat tavanneet faneja koko päivän, ja he kaikki viettivät aikaa hänen managerinsa Scooter Braunin kanssa yhdessä lähimpien tiimin jäsenten kanssa saadakseen kokemuksen pukuhuoneestaan, kun hän tuli lavalta .

Katso Myös: