Onko Leicester vs Brentford televisiossa? Aloitusaika, ottelukertoimet ja joukkueuutiset

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Leicester City ja Brentford hanki 2022/23 Valioliiga Kampanjat ovat käynnissä sunnuntaina, kun molemmat osapuolet kohtaavat vastakkain King Power -stadionilla, jossa uuden kauden aloitus kolmella pisteellä on tärkeintä.



Foxes kesti viime kaudella pettymyksen, vaikka sijoittui kahdeksanneksi, kun he valmistautuvat ensimmäiseen kauteen ilman eurooppalaista jalkapalloa sitten 2019–2020, ja aikovat ottaa haasteen kuuden parhaan paikan saavuttamiseksi jälleen tänä vuonna.



Brentford seisoo tiellään avauspäivän voitosta, ja Bees pyrkii välttämään toisen kauden syndroomaa tulevassa kampanjassa selvittyään ensimmäisestä kaudestaan ​​kärkisarjassa 13. sijalla.



Milloin Leicester vs Brentford?

Leicester vs Brentford alkaa klo 14 sunnuntaina 7. elokuuta King Power Stadiumilla.

julkkis isoveli 2014 aloituspäivä

Näiden kahden joukkueen viimeinen tapaaminen tapahtui maaliskuussa, kun Leicester voitti 2-1 kotivierailuistaan.

Timothy Castagnen ja James Maddisonin ensimmäisen puoliajan maalit saivat Foxesin hallintaan puoliajalla, ja vaikka Yoanne Wissa puolitti vajeen 85. minuutilla, Leicester piti kaikista kolmesta pisteestä.



  Brendan Rodgers on kestänyt vaikean kesän Leicesterissä
Brendan Rodgers on kestänyt vaikean kesän Leicesterissä ( Kuva: Plumb Images/Getty Images)

Missä Leicester päättää tällä kaudella? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Kuinka katsella

Ottelua ei ole valittu suorana lähetyksenä, mutta kohokohdat ovat nähtävissä ottelussa 2. päivän ottelussa klo 22.30 BBC Yksi, joka on myös suoratoistettavissa BBC:n kautta iPlayer ja BBC iPlayer -sovellus.



Ottelun kertoimet

Leicester vs Brentford kertoimet Betfrediltä

  • Leicester - 21.20

  • Arvonta - 11/4

  • Brentford - 13/5

*kertoimet voivat muuttua

18+, vain uudet Iso-Britannian asiakkaat, käyttöehdot ovat voimassa

Hanki 60 puntaa BONUSINA Betfrediltä!

Mainostajan sisältö osoitteesta Betfred

Betfred tarjoaa uusia asiakkaita 60 punnan bonuksia kun rekisteröidyt ja panostat 10 puntaa MILLOIN jalkapallo-otteluun!

luke gossin vaimo shirley lewis

Yksinkertaisesti rekisteröidy , aseta 10 punnan veto valitsemaasi peliin ja olet oikeutettu tähän lyömättömään tervetulotarjoukseen!

18+ | Ehdot voimassa | Vain uudet asiakkaat | Pelaa vastuullisesti | begambleaware.org

Joukkueen uutisia

Leicester-manageri Brendan Rodgers aikoo aloittaa kauden vahvasti tässä pelissä, mutta hänen viime kauden loukkaantumisongelmat ovat siirtyneet uuteen kampanjaan, kun Foxes jatkaa kamppailua pelaajien palaamisesta täyteen kuntoon.

Harvey Barnesia (polvi) ja Wesley Fofanaa (nivus) arvioidaan tällä hetkellä ennen tätä viikonloppua äskettäisten loukkaantumisten jälkeen, kun taas Ayoze Perezin ja Hamza Choudhuryn toivotaan toipuvan täysin sairauksistaan. Danny Wardin (polvi) pitäisi palata maaliin, mutta Ricardo Pereira (vasikka) ja Ryan Bertrand (polvi) eivät ole poissa.

Kuinka katsella jalkapalloa Iso-Britannian televisiossa vuonna 2022

Valioliigakaudella 2021/22 nähdään 200 suoraa ottelua kolmen lähetystoiminnan harjoittajan kesken.

Sky Sports säilyttää oikeudet suurimpaan osaan näistä otteluista 128 live-ottelulla. He omistavat myös oikeudet Carabao Cupiin ja useisiin kansainvälisiin otteluihin. Tarkista viimeisimmät Sky-tarjoukset täältä .

BT Sportilla on oikeudet 52 Live League -otteluun. Heillä on myös yksinoikeus kaikista UEFA-kilpailuista, mukaan lukien Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Europa Conference League. Katso heidän uusimmat paketit tässä tai hanki a 25 puntaa kuukausikortti .

Amazonin 20 Live-liigan ottelua palaavat kaudella 2022/23. Kourallinen kauden 21/22 pelejä, joiden on määrä pelata ennen uutta vuotta, on myös vielä lähetettävänä. Klikkaa tästä aloittaaksesi Amazon Prime Video -tilauksesi tänään.

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, saatamme saada palkkion kaikista myymisistämme. Lue lisää

Olen julkkis 2014

Mitä tulee Brentfordiin, Thomas Frank aikoo rakentaa 13. sijalle viime kaudella ja on rekrytoitunut hyvin tänä kesänä, vaikka Christian Eriksenin menetys on valtava isku, mutta harvat loukkaantumishuolet tarkoittavat, että joukkue on lähes täysillä ennen tätä. peli.

Kristoffer Ajerin (reisi) ja Sergi Canosin (reisi) odotetaan palaavan vasta myöhemmin tässä kuussa, ja he jäävät paitsi Ethan Pinnock (polvi), joka on pitkällä tähtäimellä. Kesäsopimukset Aaron Hickey ja Keane Lewis-Potter, jotka allekirjoitettiin yhteensä 33 miljoonalla punnalla, haluavat esiintyä yhdessä Thomas Strakoshan, Yehor Yarmolyukin ja Ben Meen kanssa.

Katso Myös: