Vain Fools and Horsesin Raquel-näyttelijä on seurustellut näytöllä olevan poikansa kanssa lähes kolmen vuosikymmenen ajan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vain tyhmät ja hevoset & apos; Raquel-näyttelijä seurusteli näyttelijäpoikansa kanssa lähes kolme vuosikymmentä.



Näyttelijä Tessa Peake-Jones, nyt 63-vuotias, aloitti Raquel Turnerin näyttelemisen BBC: n sitcomissa vuonna 1988.



Esitetty & päivämäärät & apos; erityinen rakkauden kiinnostuksena sarjajohtajalle Derek & Del Boy & apos; Trotter (David Jason) hänen oli alun perin tarkoitus esiintyä vain kerran.



Silti parin onnistuminen sai kulissien takana olevat tuomaan hänet takaisin toistuvana rakkauden kiinnostuksena.

Ylös- ja alamäistä huolimatta pari pysyi sarjan keskeisenä romanssina ja Raquelista tuli lopulta Del Boyn pojan Damienin äiti.

Damienia näytteli Ben Smith teini -ikäisenä, kun häntä näyttivät pienet näyttelijät.



Vain tyhmät ja hevoset & apos; Raquelin näyttelijä seurusteli ruudulla olevan poikansa kanssa lähes kolme vuosikymmentä

Vain tyhmät ja hevoset & apos; Raquel-näyttelijä seurusteli näyttelijäpoikansa kanssa lähes kolme vuosikymmentä (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Kuitenkin ikimuistoisessa sarjassa klassisesta jaksosta Sankarit ja roistot (Batmanin ja Robinin jakso) Damienin setä Rodney Trotter (Nicholas Lyndhurst) unelmoi olevansa painajaismaisessa dystopiassa, jossa aikuinen Damien hallitsee länsimaita ja häntä pelataan Näyttelijä Douglas Hodge.



Muistettava sarja näkee Damienin pakottavan presidentti Keanu Reevesin julistamaan sodan Kiinaa, koska hän uskoo sodan olevan myönteistä, samalla kun hän hallitsee monikansallisia Trotters Independent Traders -yrityksiä raudalla.

Douglas Hodge aikuisena Damien jaksossa Sankarit ja roistot

Douglas Hodge aikuisena Damien jaksossa Sankarit ja roistot (Kuva: BBC)

Nyt 61 -vuotias Hodge tunnetaan parhaiten pitkästä teatteriurastaan ​​sekä rooleista sarjoissa, kuten The Night Manager, Black NEWSAM ja Penny Dreadful.

Hän on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Red Sparrow, The Report, Joker ja The Devil All The Time.

Kuitenkin mielenkiintoinen tosiasia Douglasista on, että hän oli ennen Tessa Peake-Jones & apos; kumppani, joka on ollut pari yli 25 vuotta.

Parilla on myös kaksi yhteistä lasta: poika Charlie ja tytär Mollie Rose.

Pari erosi vuonna 2013.

Tessa Peake-Jones ja Douglas Hodge yhdessä vuonna 2008. He erosivat vuonna 2013.

Tessa Peake-Jones ja Douglas Hodge yhdessä vuonna 2008. He erosivat vuonna 2013. (Kuva: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Vaikka Douglas esiintyi vain yhden kerran vuoden 1996 sankarien ja roistojen erikoisuutena, Tessa pysyi sitcomin seurassa, kunnes se päättyi vuoden 1996 jaksoon Time on Hands.

Sitten hän palasi herätyksen erikoistarjouksiin vuodesta 2001, jolloin hän esiintyi lopullisesti Raquelina vuonna 2003 Special Sleepless Peckhamissa.

Viimeisessä jaksossa Trotterin sisarukset huomasivat, että heidän edesmennyt setänsä Albert oli jättänyt 145 000 puntaa kullekin heistä sen jälkeen, kun hän oli sijoittanut älykkäästi aiemmin löydetyn Trotter -omaisuuden.

Oi me rakastamme onnellista loppua!

Katso Myös: