Leona Lewis nyt - Simon Cowell jakautui, tuhoisa sairaus ja ylellinen elämä Los Angelesissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

X Factorin kunnia -aikoina ei ollut voittajaa, joka olisi loistavampi kuin vuoden 2006 Leona Lewis.



Hackney-syntynyt tähti oli alusta lähtien suosikki ja voitti ITV-ohjelman maanvyörymällä ja hänen cover-elokuvansa Kelly Clarksonin elokuvasta A Moment Like This pääsi joulun ykköseksi ja myi enemmän kopioita kuin viikon loput 40 yhteensä.



Massiivisia hittejä, kuten Bleeding Love - joka pysyi ykkönen seitsemän viikon ajan Yhdistyneessä kuningaskunnassa - seurasi, mutta vuoteen 2014 mennessä Leonan ja Simon Cowellin levy -yhtiö Sycon väliset suhteet olivat pahentuneet ja hän halusi ulos.



Lontoon eläintarhan jääkarhu

Kun hän liittyi ensimmäistä kertaa, yritys oli suhteellisen pieni, mutta One Directionin, Little Mixin ja muiden taiteilijoiden kaltaiset olivat nähneet sen laajenevan valtavasti.

Simon Cowell ja Leona Lewis

Leona Lewis erosi Simon Cowellin levy -yhtiöstä (Kuva: Rex)

Ja nyt 35 -vuotiaalle Leonalle hän koki, että hänen uraansa ei kiinnitetty tarvittavaa huomiota.



Hän kertoi Independentille: Simon Cowell on ollut uskomaton, mutta päivän päätteeksi se on nyt valtava levy -yhtiö.

- Minusta tuntui siltä, ​​että siinä vaiheessa he tekivät vain pidättäytymästä mahdollisuuksieni hyödyntämisestä, pyytää minua tekemään cover -albumin - - siinä ei ollut rakkautta. He eivät antaneet minulle vaihtoehtoja. Joten ei, sanoin, olemme nyt valmiita. Kaikki on hyvin.'



Hänen lähtönsä oli kuitenkin vaikea, ja entinen brittikoulun oppilas myönsi faneilleen, että se jätti hänet 'masentuneeksi'.

Leona Lewis voitti X Factorin vuonna 2006

Leona voitti X Factorin vuonna 2006 (Kuva: REX/Shutterstock)

enkelinumeroiden 1111 merkitys

Se oli eniten alas elämässäni, ja olen yleensä erittäin onnellinen ihminen, joten vanhempani näkivät minut sellaisena ja sanoivat: 'Ei, sinun on tehtävä asialle jotain.' hän jatkoi.

On niin kauheaa, että annamme itsemme päästä siihen pisteeseen, jossa olet niin tyytymätön tilanteeseen, ennen kuin muutamme sen. Ja se on asia, kun olet tyytymätön työtilanteeseesi, se suodattuu kaikkeen.

'Se suodattuu suhteisiisi ja ystävyyssuhteisiisi ja vaikuttaa koko elämääsi, se ei ole tapa elää ollenkaan. Mutta sinun täytyy käydä se läpi oppiaksesi. En anna itseni käydä sitä uudelleen. En aio.

Samaan aikaan hän erosi lapsuuden rakkaasta Lou Al-Chamaasta vuonna 2010, ja heinäkuussa 2019 hän meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä, saksalaisen tanssijan Dennis Jauchin kanssa, Toscanan viinitarhassa kahdeksan vuoden jälkeen.

He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2010, kun koreografi ja luova johtaja Dennis liittyi Leonan The Labyrinth -kiertueelle taustatanssijaksi.

Ja puhua OK! Aikakauslehti ennen häitä Leona kutsui Dennistä rockikseen.

Olemme niin valmiita tekemään tämän. Dennis on ystävällisin ja huomaavaisin ihminen, jonka olen koskaan tavannut ', hän purskahti miehestään, joka esitti kysymyksen lomalla Puerto Ricossa.

Leona ja Dennis Jauch solmivat solmun vuonna 2019

Leona ja Dennis Jauch solmivat solmun vuonna 2019 (Kuva: Instagram)

gareth bale hair 2016

Leona ja hänen miehensä asuvat nyt Los Angelesissa, missä hän myi hämmästyttävän kalifornialaisen kodin 1,76 miljoonalla punnalla 18 kuukautta sitten.

Glendalen upealla karjatilalla oli kolme hehtaaria ulkotilaa, mukaan lukien hevosaitaus, muhkea vuohen kynä ja hotellityylinen uima-allas, jossa on majatalo.

jonka kanssa Barbara windsor oli naimisissa

Samaan aikaan vuonna 2017 Leona alkoi kärsiä monista vaivoista, joiden vuoksi hänelle diagnosoitiin Hashimoton tauti - autoimmuunisairaus, joka vaikuttaa kilpirauhanen ja aiheuttaa kroonista väsymystä, pahoinvointia ja kipua.

- Tunsin oloni erittäin pahoinvoivaksi ja minulla oli krooninen väsymys ja nämä todella pahat kivut niskassa ja kurkussa. En tiennyt mitä oli tekeillä. Se oli melko vaikeaa aikaa, hän kirjoitti esseessään Glamour .

Epäillessään sairautta liittyi hänen kiireiseen elämäntapaansa ja altistumiseen kauneus- ja hiustuotteissa käytettäville kemikaaleille, hän lopetti suoristamisen ja teki lukuisia muita elämäntapamuutoksia.

'Kun minut diagnosoitiin ensimmäisen kerran, olin täysin tuhoutunut; Tunsin olevani hyvin peloissani ja yksin ”, hän sanoi.

'Kuulin kehoni kertovan minulle, että minun on hidastettava. Aloin myös olla väsynyt esitysten aikana. Aloin ottaa lääkkeitä, mutta käännyin myös Ayurvedan puoleen (äitini on yrttimestari) auttaakseni parantamaan kehoni luonnollisesti.

kuinka kauan rokoteannosten välillä on
Leona elää ylellistä elämää Los Angelesissa

Leona elää ylellistä elämää Los Angelesissa (Kuva: Instagram)

- Olin juuri siinä pisteessä, että halusin aloittaa fyysisesti ja emotionaalisesti. Aloin syödä paremmin ja lakkasin suoristamasta hiuksiani. '

Hän myös avasi äskettäin perheen haluamisen ja selitti, että hän ja Dennis harkitsivat adoptiota.

Haluan lapsia, mutta Dennis ja minä olemme myös puhuneet adoptiosta ', hän kertoi The Telegraph'sille Stella -lehti .

Äitini kasvoi lastenkodissa, kukaan ei adoptoinut häntä lapsena, ja haluaisin kovasti adoptoida.

Leona lisäsi: Selvitän vielä asioita. Jos se olisi mieheni asia, olisimme saaneet lapsia eilen.

Nykyään Leona on haarautunut näyttelemiseen ja tehnyt Broadwayn debyyttinsä Grizabellana kissoissa vuonna 2016.

Leona jatkaa esiintymistään ja liittyy Gary Barlow'n musiikkikiertueelle vuonna 2021 - hänen ensimmäinen kiertueensa viiteen vuoteen.

Katso Myös: