Yorkshire Farmin Amanda Owen näyttää upealta, kun hän poseeraa kesämekossa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Yorkshire Farmin tähti Amanda Owen aiheutti faneja & apos; leuat putoavat, kun hän esiintyi upeassa kesäasussa.



Kanava 5 -tähti vaihtoi tavanomaiset käytännön työvaatteensa kauniiksi sinivalkoiseksi painettuun kukkapukuun, johon oli yhdistetty olkihattu ja tummansininen nauha. 46-vuotias lisäsi ulkonäköään roikkuvilla hopeakorvakoruilla ja meikillä.



Amandan lumoava muutos tapahtui, kun hän esiintyi Great Yorkshiren kesänäyttelyssä. Hän sai kiitosta faneilta sosiaalisessa mediassa, jotka kirjoittivat ihailevia kommentteja, kuten '' Fab photos, you look amazing. ''



Amanda jakoi myös kuvia yhdestä yhdeksästä lapsestaan ​​syömässä herkkuja, jotka he ostivat vuosittain heinäkuussa Harrogatessa järjestettävässä ulkoilmatapahtumassa.

Amanda näytti ihanalta kesämekossaan

Amanda näytti ihanalta kesämekossaan (Kuva: Twitter)

Swaledalen maanviljelijä kirjoitti: ”Haastamme osan @greatyorkshow -ohjelmasta tuodusta ryöstöstä Suuri tapaamaan ystäviä ja tekemään myös uusia. Makea.'



Pelkästään siksi, että Amanda käyttää yleensä käytännöllisiä vaatteita, kun hän tekee fyysistä työtä hänen ja miehensä Cliven maalla, hän ei tarkoita, etteikö hän nauttisi koristelusta tilaisuudesta riippuen.

Aiemmin tässä kuussa hän vastasi kriitikoihin, jotka sanoivat, ettei hän ollut enää maanviljelijä. tiukkojen vaatteiden käyttämiseen. lähetettyään sarjan selfieitä, jotka osoittivat hänen hämmästyttävän hahmonsa.



Ei ole usein, että Amanda näyttää upea hahmonsa yhdeksän lapsen jälkeen

Ei ole usein, että Amanda näyttää upea hahmonsa yhdeksän lapsen jälkeen (Kuva: @AmandaOwen8 /Twitter)

Amanda vastasi kriitikoihin, jotka sanoivat, että maanviljelijän ei pitäisi käyttää korkokenkiä ja vartalonmyötäistä mekkoa

Amanda vastasi kriitikoihin, jotka sanoivat, että maanviljelijän ei pitäisi käyttää korkokenkiä ja vartalonmyötäistä mekkoa (Kuva: Instagram)

Hän sanoi: Kuka tahansa, joka haluaa sanoa: ’No, et ole enää paimen, koska sinulla on pistokkaat ja body-con-mekko, & apos; Sanon 'Voi kyllä, olen', koska kaikki liittyy edelleen tilaan ja lampaisiin päivän päätteeksi.

C5 -tähti on intohimoinen kampanja maaseutukysymyksissä, ja hän puolusti äskettäin kiistanalaista TV -juontajaa Jeremy Clarksonia Amazon Prime -näytöksensä Clarksonin maatila -esityksen jälkeen, joka korosti, kuinka nykyaikaista maatilojen hallintaa ja elintarviketuotantoa ei arvosteta yhteiskunnassa.

Hän kirjoitti: 'Me teemme sen, mikä maksaa laskut.'

Amanda ja Clive Owen asuvat 2000 hehtaarin Ravenseat Farmilla Upper Swaledalessa, jossa asuu 1000 lammasta, 40 lehmää, kuusi koiraa ja neljä ponia.

erosivatko kem ja amber

66 -vuotias Clive ja 46 -vuotias Amanda rakastuivat vuonna 1995 ja ovat olleet naimisissa yli kaksi vuosikymmentä.

He jakavat kotinsa yhdeksän lapsensa kanssa - Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles ja Sidney - jotka kaikki auttavat auttamaan maatilaelämän kaikilla osa -alueilla.

Katso Myös: