'Kuun yli': Theo Walcott ja vaimo Melanie Slade toivottavat poikavauvan tervetulleeksi

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Melanie Slade ja Theo Walcott (Kuva: Getty)

Melanie Slade ja Theo Walcott (Kuva: Getty)



angelina jolie ja billy bob thornton

Theo Walcott on ilmoittanut olevansa isä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Melanie Slade synnytti poikavauvan.



Arsenalin Englannin laitahyökkääjä ilmoitti Facebookissa, että Mel oli synnyttänyt vauvan Finleyn tänä aamuna.



Hän kirjoitti: ”Joten kuun yli ilmoittaakseen tänä aamuna syntyneen poikavauvamme Finleyn syntymästä… On hämmästyttävää olla äiti ja isä! Rakasta häntä niin paljon x '

Fanit ovat hyökänneet urheilijan sivulle kommentteineen ja yhdellä kirjoituksella: 'Onnittelut Theo! Toivottavasti hän kasvaa yhtä hyväksi kuin isänsä. Toivottavasti myös toipuminen sujuu hyvin! '

Toinen lisäsi: 'Onnittelut toivon, että hän on hyvä jalkapalloilija kuten isä.'



25-vuotias jalkapalloilija meni naimisiin lapsuutensa rakkaan Melin kanssa viime vuoden kesäkuussa Castello di Vincigliatassa, lähellä Firenzeä Italiassa.

Pariskunta kihlautui uudenvuodenaattona 2012 Hertfordshiren kotonaan ja lopulta solmi solmun yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen.



He seurustelivat yhdeksän vuotta ennen solmimista (Kuva: JOS)

Saatuaan tietää olevansa raskaana Mel kertoi Hello! aikakauslehti: 'Se hetki, kun näin Theon odottavan minua alttarilla, oli niin ylivoimainen.

'Tunteesi ovat kaikkialla - olet niin innoissasi ja euforinen, koska menet naimisiin tämän henkilön kanssa, jota rakastat niin paljon, mutta myös siellä on hermoja, koska se on niin suuri askel.'

Walcott toipuu parhaillaan polven ristisidosleikkauksen jälkeen tammikuussa tapahtuneen vamman jälkeen.

Hän sanoi aiemmin, että hänen poikansa oli hänen inspiraationsa parantua ja lisäsi: 'Vauva syntyy toukokuussa. Vuoden aikana minulla on tapahtunut kolme erittäin suurta asiaa - avioliitto, vauva matkalla ja suuri vamma.

Vauva on ainoa asia, joka pitää minut liikkeessä. Se on hieno kokemus. Se on hämmästyttävää minulle, perheelleni ja Melille ja hänen perheelleen. Oletan, että se on jollain tapaa hopeinen vuori. Ehkä sen oli tarkoitus tapahtua.

miten Michael Schumacher voi

Hän toivoo olevansa kunnossa ensi kauden alkuun.

Melanie Slade ja Theo Walcott Melanie Slade ja Theo Walcott Katso galleria

Katso Myös: