Michael Schumacher kahdeksan vuotta: harvinaisia ​​kuvamateriaaleja, salaisia ​​vierailuja ja terveyspäivitys

Kaava 1

Horoskooppi Huomenna

Michael Schumacher on edelleen kuntoutuksessa kärsittyään tuhoisan päävamman Ranskan Alpeilla hiihtäneessä onnettomuudessa joulukuussa 2013.



Formula 1 -legenda iski päätään kiveen hiihtäessään off-pisteellä Meribelissä ja hänet nostettiin ilmaan Grenoblen sairaalaan.



Kahden leikkauksen jälkeen Schumacher sijoitettiin lääketieteellisesti koomaan kuudeksi kuukaudeksi aivojen turvotuksen vähentämiseksi.



Schumacher siirrettiin toiseen sairaalaan Lausannessa, Sveitsissä, kun hän tuli ulos koomastaan ​​vuonna 2014 ja 250 päivän kuluttua annettiin lopulta palata Genevenjärven kotiin.

näyttelijänä sabrina teinin noita

Hänen managerinsa Sabine Kehm sanoi lausunnossaan tuolloin: ”Michael on jättänyt CHU Grenoblen jatkaakseen pitkää kuntoutusvaihettaan. Hän ei ole enää koomassa.

Michael Schumacher on edelleen kuntoutuksessa kärsineensä tuhoisan päävamman

Michael Schumacher on edelleen kuntoutuksessa kärsineensä tuhoisan päävamman (Kuva: Bongarts/Getty Images)



- Ottaen huomioon hänen saamansa vakavat vammat, edistystä on tapahtunut viime viikkoina ja kuukausina.

'Haluamme kiittää koko CHUV Lausannen tiimiä perusteellisesta ja asiantuntevasta työstä.'



Hän lisäsi, että Schumacherin edessä oli pitkä ja vaikea tie.

Vuosien kuluttua siitä, kun Schumacherin tila on ollut tarkasti varjeltu salaisuus, ja hänen perheensä on pitänyt julkiset lausunnot mahdollisimman vähäisinä.

FIA: n presidentti Jean Todt, joka valvoi viittä Schumacherin seitsemästä tittelistä Scuderia Ferrarin joukkueenjohtajana, on yksi harvoista ihmisistä, joka tarjoaa päivityksen F1 -legendan tilasta vierailunsa jälkeen.

lucy beale tapettiin

Schumacher vaimonsa Corinnan rinnalla

gemma villi kevytvesilaakso

Todt kertoi PA -uutistoimistolle vuonna 2020: 'Näin Michaelin viime viikolla. Hän taistelee.

- Jumalani, tiedämme, että hänellä oli kauhea ja valitettava hiihto -onnettomuus, joka on aiheuttanut hänelle paljon ongelmia.

- Mutta hänen vieressään on hämmästyttävä vaimo, hänellä on lapsensa, sairaanhoitajansa, ja voimme vain toivottaa hänelle parasta ja toivottaa myös perheelle parasta.

'' Voin vain olla lähellä heitä, kunnes voin tehdä jotain, ja sitten teen sen. ''

Schumacherin perhe on myös hiljattain avautunut kameroille tarjoamaan harvinaisia ​​kuvia F1 -sankarista.

Entinen F1 -maailmanmestari sai päävamman hiihtoonnettomuudessa

Entinen F1 -maailmanmestari sai päävamman hiihtoonnettomuudessa (Kuva: AFP/Getty Images)

Yksityiset tallenteet ilmestyvät uuteen dokumenttiin nimeltä 'Schumacher', jonka ovat luoneet saksalaiset elokuvantekijät Michael Wech ja Hanns-Bruno Kammertons.

Koronaviruspandemia on viivästyttänyt dokumentin julkaisua, jossa nähdään myös Schumacherin vaimo Corinna, hänen isänsä Rolf, tytär Gina -Maria ja poika Mick - jotka kilpailevat F1 -tiimissä Haas.

totuus älymittareista

Kehm, joka toimii nyt Schumacherin perheen tiedottajana, sanoi: ”Elokuva kuvaa Michaelin vaikuttavaa uraa, mutta myös monia monimutkaisen ihmisen puolia.

'Armoton ja rohkea Formula 1 -kuljettaja, kunnianhimoinen urheilija, taitava mekaanikko, jolla on ainutlaatuinen tekninen tahti, luotettava tiimipelaaja ja rakastava perheen mies.'

Dokumentin toinen tuottaja Benjamin Seikel lisäsi: ”Olemme innoissamme Michael Schumacherin perheen ja johdon luottamuksellisesta yhteistyöstä.

Schumacher Jean Todtin rinnalla

Schumacher Jean Todtin rinnalla (Kuva: REUTERS)

'Ilman heidän tukeaan tämä elokuva ei olisi ollut mahdollista.'

Schumacherin vaimon Corinnan mukaan päivitykset F1 -tähden tilanteesta ovat olleet vähäisiä hänen miehensä pyynnöstä.

Mutta on vahvistettu, että Schumacher saa edelleen hoitoa toivossa, että hän voi jonain päivänä palata normaalimpaan elämään.

FIA: n presidentti Todt kertoi Länsi -Ranska: 'Olen erittäin huomaamaton tästä aiheesta. Me kaikki tiedämme, että Michaelilla oli erittäin vakava onnettomuus ja valitettavasti sillä oli merkittäviä seurauksia hänelle.

tracy edwards Grange Hill

'Siitä lähtien häntä on hoidettu, jotta hän voi palata normaalimpaan elämään.'