Overwatch-ammattilainen LOPETTAA häirinnän jälkeen, oliko hän todella nainen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Naispuolinen Overwatch-ammattilainen on eronnut, koska häntä kiusattiin siitä, oliko hän todella pelaaminen .



Pelaaja, joka tunnetaan vain nimellä 'Ellie', liittyi Second Windin ammattijoukkueeseen viime kuussa. Mutta pelaajaa koskevien tietojen puute sai monet ihmiset kyseenalaistamaan, pelasiko hän todella.



Jotkut ehdottivat, että 'Ellie' oli pitkäaikainen pelaaja, joka oli vaihtanut tiliä, kun taas toisten mielestä hän oli miespelaaja, joka teeskenteli olevansa nainen .



Vastauksena Ellie pelasi Overwatchia suoratoistossa, mutta omituisesti tämä vain ruokki huhuja.

Overwatch (Kuva: Blizzard)

Mukaan minun laatikkoni , yksi pelaaja nimeltä Daniel 'Dafran' Francesca, väitti: Joku pelaa tällä tilillä, ja Ellie puhuu heidän vieressään.



Ellie on nyt eronnut Second Windistä sanomalla vain 'anteeksi' Twitterissä.

Justin Hughes, Second Windin omistaja, twiittasi sitten: Kun toimme hänet tiimiin, ihmiset käyttäytyivät kuin olisimme saaneet käyttöönsä voimaantumisen symbolin.



Videopeliuutisia

Ymmärrän, että ihmiset tarkoittivat hyvää, mutta toisaalta meillä oli ihmisiä, jotka kyseenalaistivat hänen legitiimiytensä, uhkailivat jne., kun taas toisaalta meillä oli ihmisiä, jotka käyttäytyivät kuin he olisivat löytäneet Messiaansa.

Sen välillä, että pelaaja tarvitsee täyttämään valtavia odotuksia ja joutuu kyseenalaistamaan oman turvallisuutensa, näyttää siltä, ​​että OW-yhteisö ei ole valmis näkemään pelaajaa vain pelaajana.

Halusimme pelaajan, mutta näytti siltä, ​​että yleisö halusi jotain muuta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: