Paddy Power Betfair luopuu 650 työpaikasta Isossa -Britanniassa ja Irlannissa 5 miljardin punnan sulautumisen jälkeen

Paddy Power

Horoskooppi Huomenna

Betfairin logo

PaddyPower Betfairin henkilökunnalle on kerrottu kertoneen irtisanomisista(Kuva: Betfair)



Bookie Paddy Power Betfair vähentää noin 650 työpaikkaa 5 miljardin punnan sulautumisensa jälkeen.



Uuden ryhmän uskotaan vähentävän 350 työntekijää Isossa -Britanniassa ja noin 300 Irlannissa säästääkseen 50 miljoonaa puntaa vuodessa.



Se on suunnattu kohdentamaan back-office- ja kaupankäyntitehtäviä, vaikka vedonlyöntipisteiden henkilökunta ei vaikuta siihen.

755 enkeli numero rakkaus

Vedonvälittäjä haluaa vähentää päällekkäisyyksiä yli 7 000 työvoimallaan helmikuun sulautumisen jälkeen, jolloin ketjusta jäi 336 kauppaa Isossa-Britanniassa, 252 myymälää Irlannissa ja valtava online-vedonlyönti.

Kun kauppa julkistettiin elokuussa, Paddy Power sanoi luovansa yhden maailman suurimmista julkisista online -vedonlyönti- ja peliyhtiöistä.



Sen osakkeenomistajat saivat 52% yhtiöstä ja 64,2 miljoonan punnan erikoisosingon, kun taas Betfairin sijoittajat saivat loput.

Paddy Power sanoi, että valtava sulautuminen Betfairin kanssa on suunniteltu maksimoimaan hyödyt osakkeenomistajille ja muille sidosryhmille.



Liverpool uusi sarja 2021

Se sanoi tuolloin: On odotettavissa, että yhdistetty ryhmä säilyttää merkittävän läsnäolonsa Irlannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sitoutumisesta ilmoitettiin viime elokuussa alan kasvavan vakauden keskellä.

kuka voittaa isoveli 2014

Se seurasi kuumana Ladbrokesin ja Gala Coralin välisen sovitun 2,3 miljardin punnan fuusion kannalla viime heinäkuussa.

Lue lisää:

Digitaalinen viihdeyritys Bwin.Party hylkäsi myös 888 Holdingsin Sportingbetin omistajan GVC: n 1,1 miljardin punnan käteis- ja osaketarjouksen hyväksi.

PaddyPower Betfairin henkilökunta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa on ymmärretty
on kerrottu irtisanomisista.

Vaikka yritys kieltäytyi kommentoimasta, Dublinin valtion virkamiehille ilmoitettiin asiasta maanantaina, kun johto alkoi ilmoittaa henkilöstölle.

Paddy Power Betfair perustaa kaksi pääkonttoria Dubliniin ja Betfairin entiseen tukikohtaan Hammersmithiin, Länsi -Lontooseen.

matt hancockin palkka 2020

Samaan aikaan Paddy Powerin Lontoon toimisto Euston Squaressa suljetaan samoin kuin Betfairin toimistot Stevenage, Herts ja Dublin.

Katso Myös: