Parhaat Xbox Series X -lisävarusteet – pakollisia lisäyksiä uuteen konsoliisi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Xbox-konsolien uusi kaksikko, Xbox Series X ja Series S julkaistiin viime kuussa. Joulu lähestyy, joten heidän odotetaan olevan pelifanien joululistoilla eri puolilla maata.



Jos sinä tai joku tuntemasi on onni hankkia uuden konsolin, tarjolla on runsaasti lisälaitteita, jotka auttavat parantamaan pelikokemustasi.



Hyviä uutisia, jos olet aikaisemman mallin, Xbox Onen, ylpeä omistaja. Xbox One -ohjaimet ja lisävarusteet ovat kaikki yhteensopivia uusien Xbox Series X ja S:n kanssa.



Löysimme hyviä tarjouksia osoitteessa PELI ja Amazon , voit myös tarkistaa varaston PÄÄLLE Xbox-lisävarusteille.

jake quickenden tanssimassa jäällä

Olemme koonneet alle joitain parhaista lisävarusteista.

Parhaat Xbox Series X -tarvikkeet

yksi. VENOM VS2881 Xbox Series X Twin Docking Station

VENOM VS2881 Xbox Series X Twin Docking Station



Lataa molemmat ohjaimet kerralla tällä Venomin kätevällä kaksoistelakointiasemalla.

Laitteen takana on myös USB-portti, joka on täydellinen kuulokkeiden, puhelimen ja muiden laitteiden lataamiseen.



Hinta: £19,99, Curryt - osta täältä nyt

kaksi. Virallinen Call of Duty Warzone -pelilokeri

Virallinen Call of Duty Warzone -pelilokeri

Call of Duty -fanit rakastavat tätä pelikaappia, joka sopii kaikille pelitarvikkeillesi ja on loistava korostus mihin tahansa pelihuoneeseen.

Sen lisäksi, että kaapissa on tarpeeksi tilaa jopa 10 suosikkipelisi säilyttämiseen, kaapissa on myös kuuloketeline yläosassa ja runsaasti tilaa kaikille pelitarvikkeillesi.

Hinta: £24,99, PELI - osta täältä nyt

3. Ultimate ohjauspyörän teline mustana

Ultimate ohjauspyörän teline mustana

Ajofanit, syökää sydämenne ulos. Tämä täydellinen teline on täydellinen lisä jokaiselle pelaajalle, joka rakastaa asfaltin repimistä.

Suunnittelu on kokoontaitettava, joten se on helppo säilyttää, kun olet valmis, ja mukana tulee ohjauspyörä, polkimet ja vaihteisto. Se on suunniteltu parantamaan istuma-asentoasi ja parantamaan yleistä ajosimulaatiokokemustasi.

Hinta: 59,99 £, Amazon - osta täältä nyt

Neljä. Langaton Xbox-ohjain

Langaton Xbox-ohjain

Tämä langaton ohjain on yhteensopiva Xbox Series X- ja S -konsolien kanssa, ja koska se muodostaa yhteyden langattomasti, voit nauttia kokemuksesta ilman rajoituksia.

Hieno ominaisuus on jakopainike, jonka avulla voit esitellä sen eeppisen hetken sosiaalisessa mediassa. Siinä on myös HD Rumble, joka luo tarkan tärinän herättäen kaiken nopeatempoisen toiminnan henkiin.

Hinta: 45 €, AO - osta täältä nyt

5. Razer Thresher langattomille Xbox One -kuulokkeille

Razer Thresher langattomille Xbox One -kuulokkeille

Uppoudu pelaamasi peliin näillä Razerin langattomilla kuulokkeilla. Se on yhteensopiva kaikkien Xbox-tilojen kanssa ja siinä on erittäin tyylikäs muotoilu.

Nauti korkealaatuisesta äänestä 50 mm:n kaiuttimien ansiosta, ja siinä on myös sisäänvedettävä mikrofoni selkeää pelin sisäistä keskustelua varten.

Hinta: 99 €, AO - osta täältä nyt

Joulun 2020 lahjaoppaat

6. WD_BLACK D10 12 Tt:n peliasema Xboxille

WD_BLACK D10 12 Tt:n peliasema Xboxille

Tallennusratkaisujen jättiläinen Western Digital lanseerasi äskettäin valikoiman pelien tallennusratkaisuja, WD_Blackin.

Tallennustilaa on 12 Tt, joten voit tallentaa ja rakentaa Xbox One -pelikokoelmaasi – jopa erittäin vaikuttavalla 300 pelillä. Aktiivisen jäähdytystekniikan lisäetu auttaa sinua pysymään pelissä ilman häiriöitä.

Ostoksesi sisältyy myös 3 kuukauden ilmainen Xbox Game Pass ultimate -jäsenyys.

Kate mccannin kehonkieli rikoskello

Hinta: 228,78 £, Amazon - osta täältä nyt

7. Xbox-kuvakkeiden valo

Xbox-kuvakkeiden valo

Mukava lisävaruste jokaisen Xbox-fanien huoneeseen. Valaise asuintilasi ihastuttavalla pelaajahoholla, käytä sitä yövalona tai esittele sitä ylpeänä pelihuoneessasi.

Hinta: 24,99 £, Fire Box - osta täältä nyt

8. Razer Turret Xbox Onelle

Razer Turret Xbox Onelle

Razer's Turret on pelifaneiden huippuehdokas. Tämä langaton hiiri- ja näppäimistösarja on suunniteltu erityisesti Xbox Onelle, ja siinä on 16,8 miljoonaa mukautettavaa väriä ja asetusta täydellisen käyttömukavuuden takaamiseksi.

Hinta: £249, AO - osta täältä nyt

Nyt olet löytänyt täydelliset lisävarusteet käytettäväksi Xbox-konsolin kanssa, miksi et tutustu parhaat Xbox One -pelit kannattaa lisätä kokoelmaasi.

Katso Myös: