Madeleine McCann: Poliisi sanoo, että on liian aikaista spekuloida uuden Crimewatch -valituksen onnistumisesta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Gerry ja Kate McCann

Tutkimus: Gerry ja Kate McCann pitävät kuvaa kadonneesta Madeleinesta(Kuva: PA)



On liian aikaista spekuloida viimeisimmän Crimewatch -valituksen onnistumisesta Madeleine McCannin katoamiseen, poliisi sanoi tänään.



parhaat matkatoimistot uk

Poliisin apulaiskomissaari Mark Rowley sanoi toivovansa, että TV -valitus ensi viikolla tuottaa uusia todistajia, mutta tapauksen johtopäätös ei ole välitön.



BBC Crimewatch -televisiossa esitetään ensi maanantaina jälleenrakennus, jossa on viimeisin ja yksityiskohtaisin käsitys nuoren katoamiseen johtaneista tapahtumista.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun pääkaupunkiseudun poliisi paljasti, että laaja matkapuhelinliikenteen loki voisi olla avain selvittääkseen, mitä tapahtui silloin kolmivuotiaalle.

Scotland Yardin etsivät, jotka ovat haastatelleet 442 ihmistä osana Madeleinen katoamista koskevaa tarkastelua ja tutkimusta, toivovat löytävänsä mahdollisimman monta henkilöä Praia da Luzissa, Portugalissa, noin 3. toukokuuta 2007.



Madeleinen vanhemmat ovat sanoneet, että heitä 'suuresti rohkaisee' uusi tieto tyttärensä katoamisesta.

Tänään apulaiskomissaari Rowley sanoi, että on elintärkeää, että yleisö keskittyy uusiin tosiasioihin spekuloinnin sijasta.



'Selvyyden vuoksi keskitymme ensi viikolla Crimewatch -vetoomukseen, joka toivottavasti tuottaa uusia todistajia', hän sanoi.

- On selvää, että on liian aikaista spekuloida, mihin tämä johtaa.

ant ja dec kepponen james corden

”Meille ja valituksen onnistumiselle on edelleen elintärkeää, että yleisö keskittyy uusiin tosiasioihin, jotka tutkintaryhmä voi julkaista, eikä spekulaatioihin.

Madeleine McCann Madeleine McCann Katso galleria

'Olen vaikuttunut siitä, mitä etsivä ylitarkastaja Redwood ja hänen tiiminsä ovat saavuttaneet, mutta johtopäätös ei ole välitön, sillä on paljon perusteita ja me tarvitsemme edelleen apua - tästä syystä valitus ensi viikolla.'

Valituksesta ilmoittanut vanhempi tutkiva upseeri Etsivä ylitarkastaja Andy Redwood sanoi, että poliisilla on nyt 'täydellisin kuva' Madeleinen katoamiseen liittyvistä tapahtumista.

Kolmen vuoden ikäinen näyttelijä on näytellä nuorta Crimewatch-jälleenrakennuksessa, kun pieni tuotantotiimi ohjelmasta vietti viikon kuvaamassa ulkomailla uutta vetoomusta varten.

Crimewatch -juontaja Kirsty Young puhuu th e McCanns uudessa ohjelmassa, kun juontaja Matthew Amroliwala on käynyt Praia da Luzilla tutkiakseen poliisin tutkinnan uutta painopistettä.

McCanns ja Redwood puhuvat myös Kirstylle livenä studiossa.

theo walcott ja melanie slade

Madeleinen vanhemmat ovat aiemmin sanoneet: ”Olemme erittäin rohkaisevia, kun uutta tietoa tulee esiin, kun palapelin palaset ovat nyt sopivia yhteen.

- Toivomme todella, että Crimewatchin tuleva valitus tuo uusia todisteita, jotka vievät meidät askeleen lähemmäksi Madeleinen löytämistä ja hänen sieppaamisestaan ​​vastuussa olevien tuomitsemista oikeuden eteen.

Scotland Yard on paljastanut, että oman tutkimuksensa aloittamisen jälkeen on havaittu 41 kiinnostavaa henkilöä, joista 15 on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisia, verrattuna 38 kiinnostavaan henkilöön, mukaan lukien 12 Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaista heinäkuussa.

Etsivät ovat lähettäneet 31 kansainvälistä pyyntöä (ILOR) lähinnä Euroopan maihin liittyen joihinkin kiinnostaviin henkilöihin sekä puhelutietoihin.

Madeleine McCann

Praia Da Luz Ocean Club Resort, jossa Madeleine McCann katosi (Kuva: Philip Coburn)

Etsivä on laatinut suuren mutta 'hallittavan' luettelon puhelinnumeroista, joiden todettiin olevan läsnä Praia da Luzissa - vaikka niitä ei välttämättä käytetä puheluiden soittamiseen - ja 'merkittävä' numero ei ole annettu kenellekään nimetylle henkilölle.

Ja merkittävästi, poliisit voivat nyt luoda lokin, joka näyttää puheluita Madeleinen katoamishetkellä.

Viimeisin valitus lähetetään myös Hollannissa ja Saksassa.

Madeleine katosi loma -asunnosta, kun hänen vanhempansa aterioivat läheisessä tapas -ravintolassa ystävien kanssa.

Portugalin tutkinta päättyi virallisesti, mutta viranomaiset tukevat Scotland Yardin tutkimusta, ja molempien maiden viranomaiset työskentelevät yhdessä uusien johtojen etsimiseksi.

Pääkaupunkiseudun poliisilla on nyt kuuden portugalilaisen etsivän ryhmä, jotka sijaitsevat Farossa ja suorittavat tutkimuksia sen puolesta.

Mercedes 4x4

McCannit haastavat entisen poliisipäällikön Goncalo Amaralin kunnianloukkauksesta kirjassa The Truth Of The Lie.

Katso Myös: