Entinen johtaja pelasti riikinkukot - 200 myymälää ja 2 000 työpaikkaa

Pääkatu

Horoskooppi Huomenna

Peacocksin omistajat varoittivat aiemmin, etteivät he välttämättä löydä ostajaa

Peacocksin omistajat varoittivat aiemmin, etteivät he välttämättä löydä ostajaa(Kuva: Getty)



Romahtanut muotiketju Peacocks on entinen johtaja pelastanut viisi kuukautta sen jälkeen, kun hän on törmännyt hallintoon.



Vähittäiskauppias, jonka Philip Dayn Edinburghin villanmylly (EWM) omisti kerran, on viimeinen pelastettu muotimperiumi Marks & Spencerin Jaegerin oston jälkeen tänä vuonna.



Kansainvälisten sijoittajien yhteenliittymän tukema ylempi johtaja on pelastanut ketjun pelastamalla 200 myymälää ja 2000 työpaikkaa.

Uusi omistaja noutaa 70 miljoonan punnan välilehden, joka on velkaa vakuudettomille velkojille - mukaan lukien toimittajat ja vuokranantajat.

Edinburghin villatehdas, Ponden Home ja Bonmarche pelastettiin hallitukselta tammikuun alussa monimutkaisessa sopimuksessa Purepay Retail -investointikonsortion kanssa.



Oletko Peacocksin työntekijä? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Philip Day, Edinburghin villatehtaan toimitusjohtaja

Philip Day, Edinburghin villatehtaan toimitusjohtaja (Kuva: Caters News Agency)



Se tapahtui sen jälkeen, kun EWM -ryhmä jätti hallinnon viime syksynä, vaarantamalla 24 000 työpaikkaa.

Tuolloin EWM -konsernin toimitusjohtaja Steve Simpson sanoi, että viimeiset seitsemän kuukautta ovat olleet 'erittäin vaikeita', koska hän varoitti, että normaali kaupankäynti olisi 'mahdotonta' toisen koronavirusepidemian jälkeen.

Vaikka suurin osa Edinburghin villanmylly- ja Ponden Home -kaupoista on pelastettu, 119 kauppaa on suljettu pysyvästi, mikä vaikuttaa noin 500 työntekijään.

joka voitti bb 2013

Bonmarchen osalta 72 kauppaa on suojattu Purepau Retail -sopimuksella, ja loput 148 kauppaa ovat vielä tarkistamatta.

M&S osti tänä vuonna toisen EWM -myymälän Jaegerin, mutta kauppa ei sisällä kauppoja, mikä tarkoittaa, että kaikki sivuliikkeet ja 233 työntekijää on leikattu.

Philip Dayn Edinburghin villanmyllyryhmä, jonka kotipaikka on Langholmissa, Skotlannissa, omisti myös Jacques Vertin, Jaegerin, Eastexin, Austin Readin ja Windsmoorin.

Liiketoiminta osti Peacocksin vuonna 2012 ja pelasti 388 myymälää sen jälkeen, kun ketju romahti hallintoon.

Peacock perustettiin ensimmäisen kerran Warringtonissa, Cheshire, vuonna 1884, kun Albert Frank Peacock perusti Peacockin Penny Bazaarin.

Se muutti Cardiffiin vuonna 1940.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: