Man Utdin Anthony Martialin mysteeri: Epävarmuus kauden alkaessa, paita-dilemma nro 9 ja siirto-toiveet

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Kun Manchester United palasi kauden esivalmennukseen heinäkuun alussa, Anthony Martial oli näkyvä hänen poissa ollessaan.



Vuosien 2020–21 kampanja oli kiistatta uransa vaikein kausi Old Traffordilla, ja hän jäi Ranskan Euro 2020 -joukkueesta.



Kun otetaan huomioon hänen pettymyksensä ja loukkaantumisvaikeutensa, odotettiin, että ranskalainen hyökkääjä tulee olemaan yksi ensimmäisistä, joka ilmestyy seuran Carrington -harjoituskeskukseen.



Mutta 25-vuotiaasta ei ollut merkkejä. Ainakin Martialia ei ole havaittu kuvissa, jotka on julkaistu sen jälkeen, kun United aloitti harjoittelun 5. heinäkuuta.

Hänen kuntotilanteensa on epäselvä, koska hän on ollut poissa huhtikuusta lähtien polvi -ongelman kanssa.

jacqueline jossa husband cheating
Anthony Martialia ei ole nähty treenaavan Manchester Unitediin ennen kauden alkua

Anthony Martialia ei ole nähty treenaavan Manchester Unitediin ennen kauden alkua (Kuva: Pool REUTERSin kautta)



Mutta klubin haluttomuus selventää tilannetta kertoo paljon ja ei juurikaan helpota spekulaatioita hänen tulevaisuudestaan ​​klubissa.

Martialilla on ongelma, jota hän ei ehkä ole koskaan ennen kokenut Unitedissa. Jopa silloin, kun hän ja entinen pomo Jose Mourinho olivat jakaneet huurteisen suhteen, hän oli edelleen kilpailussa peliajasta.



Mutta nyt näyttää siltä, ​​että United on siirtynyt nopeasti ilman häntä.

Marcus Rashford, Edinson Cavani ja Mason Greenwood olivat saatavilla viime kaudella, joten Martial on jätetty syrjään - joko istuen penkillä tai jätetty pois joukkueista.

Viimeiset 18 kuukautta ovat olleet hänen standardiensa mukaan epäoptimaalisia. Martial onnistui vain neljä maalia Valioliigassa vuosina 2020-21 ja vain seitsemän kaikissa kilpailuissa, mikä on huonoin tuotto kuuteen Old Trafford -kauteen.

Edinson Cavani ja Marcus Rashford tekivät paremmat maalit viime kaudesta

Edinson Cavani ja Marcus Rashford tekivät paremmat maalit viime kaudesta (Kuva: REUTERS)

Älä mene lannistumaan hänen välinpitämättömästä persoonastaan; Tämä pelaaja on täysin vailla luottamusta ja hänen loukkaantumistietonsa on vaikuttanut tähän.

vauva syntynyt pitelee iud

Polvivamma, jonka hän sai Ranskan voiton aikana Kazakstanista huhtikuussa, tuli sen jälkeen, kun hän oli asettanut ensimmäisen maalin loistavalla yksinjuoksulla. Nyt hänen viimeisin takaisku on herättänyt epäilyksiä siitä, pystyykö hän osallistumaan esikauteen.

Jos on hyviä uutisia, hän voi saada mahdollisuuden tehdä vaikutuksen Ole Gunnar Solskjaeriin, jos hän toipuu ajoissa.

Marcus Rashfordille tehdään olkapääleikkaus sen jälkeen, kun hän on viivästyttänyt vammansa leikkausta kauden puolivälissä.

Uskotaan, että Englannin maajoukkueen pelaaja voidaan sivuuttaa lokakuuhun asti, jolloin Cavani ja Martial taistelevat keskushyökkääjäpaikasta.

Martial on pelaaja, jota Solskjaer ihailee.

Marcus Rashfordille tehdään leikkaus olkapäävamman vuoksi tänä kesänä

Marcus Rashfordille tehdään leikkaus olkapäävamman vuoksi tänä kesänä

'Valitettavasti hän nyrjäytti polvensa Ranskan kanssa', hän sanoi.

enkelinumeroiden 1212 merkitys

'Se on aina, kun he menevät pois kansainvälisiltä ... voit pitää peukkuja ja toivoa, että he tulevat takaisin kuntoon.

- Anthonyn menettäminen loppukaudeksi voi olla pettymys, varsinkin kun sieltä [Ranskasta] saatujen tietojen mukaan se ei ollut mitään vakavaa, mutta se näyttää pahalta.

Väitettiin jopa, että Martial olisi voinut saada joukkueen finaaliin, mutta Solskjaer sulki sen pois. Niin, missä on nyt?

Solskjaerilla on hyvä syy pitää uskonsa. Kampanjan 2019-20 aikana hän löysi parhaan muodonsa Red Devilsille tuhoisassa etulinjassa, joka koostui Rashfordista ja Greenwoodista ja teki 23 maalia kaikissa kilpailuissa.

Ehkä juuri tämä muodonmuutos sai Unitedin harkitsemaan siirtymistään Erling Haalandin allekirjoittamiseen sekä useita sopimusvelvoitteita, jotka liittyivät norjalaisen hankintaan.

Jadon Sancho saapui Borussia Dortmundista 73 miljoonan punnan kaupalla

Jadon Sancho saapui Borussia Dortmundista 73 miljoonan punnan kaupalla (Kuva: Getty Images)

Suunnitelmat uuden hyökkääjän hankkimiseksi ovat viivästyneet jälleen sen jälkeen, kun United on vihdoin vanginnut Jadon Sanchon Dortmundin Borussiasta 73 miljoonalla punnalla. Tämän ansiosta Martialille on annettu pelastusköysi.

Rashfordin lomautus yhdistettynä huolenaiheisiin Cavanin pitkäaikaisesta kuntoilusta tarkoittaa, että hän voisi aloittaa kauden toisena vaihtoehtona keskellä, ja Solskjaer suosii edelleen 19-vuotiasta Greenwoodia oikeistolaisena.

Mutta hänen uhrinsa voi olla se, että kun Sancho ottaa nro 7 paidan uudessa seurassaan, Martialia voidaan joutua luopumaan nro 9 -paidasta, jota hän on pitänyt seurassa saapumisensa jälkeen vuonna 2015.

Cavanille luovutetaan paita todennäköisesti uruguaylaisen vaikuttavan maalinteon jälkeen, ja 34-vuotias löysi verkon 17 kertaa viime kaudella.

Raportit siitä, että Solskjaer oli sijoittanut Martialin siirtolistalle, näyttävät ennenaikaisilta ja hän toivoo voivansa osallistua Man Unitedin kauteen.

Ole Gunnar Solskjaer on osoittanut uskoa Anthony Martialiin huonosta muodostaan ​​huolimatta

Ole Gunnar Solskjaer on osoittanut uskoa Anthony Martialiin huonosta muodostaan ​​huolimatta (Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

On selvää, että norjalainen kertoi klubin hallitukselle toukokuussa, että hän näkee Martialin tärkeänä pelaajana eteenpäin. Mukaan Daily Mail, hän uskoo, että Sanchon lisääminen parantaa heidän hyökkäystään, mutta ei tarpeeksi vakuuttamaan hänet myymään Martialin.

Solskjaer jopa vakuutti hyökkääjän paikkansa ensi kauden joukkueessa ensi kauden jälkeen keskusteltuaan hyökkääjän kanssa, vaikkakin enemmän aikaa penkillä voisi nähdä hyökkääjän siirtyvän pois seurasta, Dortmundin Borussia ja Juventus uskottiin olevan innokas.

napapyörre 2016 uk

Mutta Martialin on todistettava kuntonsa United -valmentajalle - ja palautettava muotonsa nopeasti - jos hän haluaa antaa merkittävän panoksen seuran mestaruushaasteeseen tulevalla kaudella.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi.

Katso Myös: