GAME veloittaa ihmisiltä jopa 15 puntaa uusien PlayStation VR -kuulokkeiden koeajosta kaupoissa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Brittiläinen videopelien jälleenmyyjä GAME veloittaa asiakkaita uuden koeajosta PlayStation VR kuulokkeet, jotka tulivat myyntiin Isossa-Britanniassa aiemmin tässä kuussa.



Asiakkaat, jotka haluavat kokeilla kuulokkeita 10 minuutin ajan, joutuvat maksamaan 5 puntaa tai 15 puntaa puolen tunnin ajan.



mihin aikaan on Carl froch -taistelu

Liikkeen kiistanalainen kampanja käynnistettiin viime viikon lopulla, ja useat kaupat paljastivat hinnoittelun Twitterissä:



GAME sanoi, että maksu palautetaan, jos asiakas ostaa kuulokkeen - mutta vain, jos hän ostaa sen heti demon jälkeen.

Maksullinen PlayStation VR -kokemuksemme on pelin johtama aloite. Myymälässä olevan PS4-kotelon käyttökustannukset palautetaan kokonaan asiakkaille, jotka ostavat joko kuulokkeet tai PS4-konsolin', tiedottaja kertoi S Onlinelle.

'Maksulla voimme varmistaa, että meillä on PlayStation VR -podeja hoitava henkilöstö, joka on täysin koulutettu noudattamaan parhaiden käytäntöjen esittelyohjeita.



'Demojen tarkoituksena on antaa asiakkaille mahdollisuus tutustua yhteen vuoden 2016 jännittävimmistä uusista pelitekniikoista ja tarjota heille mahdollisuus tutustua VR:ään ennen kuin he sitoutuvat ostamaan.'

Asiakkaat eivät ole ottaneet tarjousta hyvin vastaan, ja monet ovat ilmaisseet vihansa maksuista sosiaalisessa mediassa:



Sony sanoi, että päätös veloittaa demoista oli 'jälleenmyyjän harkinnan mukaan'.

PlayStation VR tuli myyntiin Isossa-Britanniassa 13. lokakuuta useissa vähittäiskaupoissa, mukaan lukien Amazon , Tesco , PELI ja ShopTo .

Kuulokkeet liitetään olemassa olevaan Playstation 4 konsolit, joiden avulla käyttäjät voivat kokea suosikkipelinsä aivan uudella tavalla murto-osalla kilpailijoiden kustannuksista.

elvis presley/ graceland
Naisella on PlayStation VR -kuulokkeet, jotka on kehittänyt Sony Interactive Entertainment

Naisella on PlayStation VR -kuulokkeet, jotka on kehittänyt Sony Interactive Entertainment (Kuva: Getty)

Se vastustaa Facebookin omistamaa Oculus Rift ja HTC:n Vive kuulokkeet, jotka molemmat vaativat tehokkaan pelikannettavan, joka maksaa jopa 1 500 puntaa, lisäksi kuulokkeet maksavat 549 puntaa Riftille ja 749 puntaa Vivelle.

Itse PSVR-kuulokkeiden mitat ovat noin 187 × 185 × 277 mm ja paino 610 g. Siinä on 5,7 tuuman OLED-näyttö, jonka resoluutio on 1920 x 1080 ja joka on jaettu molempiin silmiin ja tarjoaa noin 100 asteen näkökentän.

Siinä on kuusiakselinen liikkeentunnistusjärjestelmä (kolmiakselinen gyroskooppi, kolmiakselinen kiihtyvyysanturi) ja yhdeksän LEDiä, joiden avulla PlayStationin kamera kertoo missä pelaajat ovat, vaikka he ovat kääntyneet pois siitä.

GAME Store Playstation VR

PlayStation VR -kuulokkeet esillä GAME Storessa

PSVR saapuu a 30 pelin kokoonpano , mukaan lukien eksklusiiviset otsikot, kuten Rez Infinite, Batman: Arkham VR, DRIVECLUB VR ja RIGS Mechanized Combat League .

rik mayall perhekuvia

Muita julkaisun yhteydessä saatavilla olevia nimikkeitä ovat mm EVE: Valkyrie , Puskuri , 100 jalkaa robottigolf , Työsimulaattori , Superhyperkuutio , Taistelualue , Kotkan lento , Here They Lie, PlayStation VR WORLDS ja Aamunkoittoon asti: Veren kiire .

Yhteensä PS VR:llä on vuoden loppuun mennessä noin 50 pelin kirjasto.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: