Vuoden peli 2018: suurimmat ja parhaat pelit viimeisen 12 kuukauden ajalta

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vuosi 2018 on ollut videopeleille toinen puskurivuosi, ja sen lähestyessä loppuaan on aika pohtia viimeisten 365 päivän pelien kohokohtia.



Tavanomaisten vuosittaisten jatko-osien ja iteraatioiden joukossa meitä on myös käsitelty upeilla uusilla franchisingeilla sekä muutamalla yllättävän vaikuttavalla olemassa olevien kiinteistöjen uudelleenkäynnistyksellä.



Jotkut S Onlinen pelien kirjoittajista ovat kokoontuneet listaamaan vuoden 2018 merkittävimmät julkaisunsa, joista osan he arvostelivat ja toisia he pelasivat vain huvin vuoksi.



tuleeko covid-rokote pakolliseksi

On sanomattakin selvää, että - kuten kaikki vuoden pelit -listat - valinnat ovat täysin subjektiivisia eivätkä suinkaan tyhjentäviä, joten voit vapaasti jakaa oman GOTYsi artikkelin alla olevassa kommenttiosiossa sekä pelejä, jotka päätyivät. on pieni pettymys.

Aodhanin valinta

God of War (huhtikuu – PS4)

God of War (2018) PlayStation 4:lle

Kratos on palannut hakemaan lisää hakkerointia ja kauttaviivaa, miekkoja ja taikuutta (Kuva: Sony)



God of War voi olla ilmeinen valinta vuoden pelin palkinnolle, mutta sen suurta voimaa ja kauneutta on mahdoton sivuuttaa.

Siitä hetkestä lähtien, kun ikääntyvä ja nyt murheellinen isä Kratos astui uuteen maailmaan, tiesin, että God of War tulee olemaan yksi vuoden 2018 menestyshiteistä ja ansaitsee sitä ympäröivän hypetyksen.



Grafiikka ja taidesuunnittelu ovat loistavia – pelin ja taistelun kannalta kokonaisuus tuntuu erittäin hyvin konkretisoidulta.

michael banks mary poppins

Minulle tarina ja odottamaton loppu tekivät tästä kuitenkin yhden tämän vuoden tyytyväisimmistä peleistä.

Jamesin valinta

Kingdom Come Deliverance (helmikuu - XB1, PS4, PC)

Kingdom Come Deliverance on eeppinen kostotehtävä

Kingdom Come Deliverance on eeppinen kostotehtävä (Kuva: Warhorse Studios)


Tämä peli tuli minulle tyhjästä. Näin Kickstarterin ja ajattelin, että se ei koskaan olisi niin hyvä kuin pitch väitti. Kuitenkin olin väärässä, Kingdom Come pelastettu!

Huomio yksityiskohtiin, hahmoihin ja jopa taisteluun vauhditti järjetöntä historiallista tarkkuutta ja realismia. Peli ei tarjonnut meille vain hienoa historiallista ympäristöä ja todella mieleenpainuvia hahmoja, vaan myös vankan roolipelin.

Sen pelaamisen jälkeen minun on sanottava, että on ollut paljon vaikeampaa palata Skyrimin kaltaisiin peleihin. Vaikka osa sen mekanioista vaatii tottumista, se yrittää todella innovatiivisia lähestymistapoja. En ole todellakaan pystynyt lopettamaan tämän pelin pelaamista sen jälkeen, kun tarkistin sen helmikuussa.

JC:n valinta

Kuolleet solut ( elokuu - XB1, PS4, kytkin, PC)

Dead Cellsin koukuttava pelisilmukka on erinomainen

Kävin edestakaisin valinnassani aikoja, ja hetken se näytti siltä Insomniacin Hämähäkkimies aikoi ottaa kärkipaikan, koska se on äärimmäisen ylevää. Vakavasti, se on erittäin hyvä peli.

päivittäinen peili julkkiksen juorut

Web-slingerin opusta reunustaa kuitenkin vain hiuksen verran Dead Cells, kehittäjä Motion Twinin roistomainen 2D Metroidvania. Kuultuani, kuinka paljon indie-titteliä oli kehuttu, sukelsin siihen, mikä oli lopulta mukaansatempaavin pelikokemus, jonka minulla on ollut paitsi vuonna 2018, myös hyvin pitkään.

Vaikka haasteen taso on aluksi pelottava, hienostunut taistelu- ja liikemekaniikka yhdistettynä riippuvuutta aiheuttavaan riskien ja palkkion metsästykseen parempien ryöstöjen ja asteittaisten päivitysten saamiseksi pakottavat sinut juoksemaan vielä kerran Dead Cellsin upeasti rappeutuneiden satunnaisesti luotujen tasojen läpi.

Mikä on suosikkipelisi vuonna 2018? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: