Plastiikkakirurgi lähettää leikkauksia LIVE-lähetyksenä Snapchatissa – ja sillä on jo yli miljoona tilaajaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Snapchat-sukupolvi on tottunut vaihtamaan intiimejä kuvia toistensa kanssa sovelluksen itsensä tuhoavan asennuksen ansiosta.



Ja yli miljoona ihmistä on tilannut New Yorkissa toimivan kanavan plastiikkakirurgi joka lähettää kuvamateriaalia leikkauksistaan.



Vatsannostelut, peppujen nostot, tissit – kaikki toimitetaan suoraan älypuhelimen näytölle usein, ja tohtori Matthew Schulman selittää, mitä hän tekee ja miten hän tekee sen.



Käyttämällä kahva @nycplasticsurg , Dr. Schulman on yksi monista kirurgeista, jotka käyttävät uutta digitaalista mediaa tällä tavalla.

(Kuva: Dr Schulman/snapchat)

julkkis isoveli -finaali 2014

Muita ovat Dr. Sandra Lee - tunnetaan paremmin nimellä 'DR. Pimple Popper' joka jakaa sisältöä 1,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.



Tohtori Schulmanin tapauksessa kyse on sekä mahdollisten asiakkaiden tiedottamisesta että kouluttamisesta hänen toimistonsa maineen rakentamiseksi.

'Snapchatin avulla voin lähettää sensuroimattomia leikkauksia reaaliajassa. Pystyn tuomaan katsojani leikkaussaliini ja näyttämään heille, millaista plastiikkakirurgia todella on. Muut sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter ja Instagram, eivät salli tätä ominaisuutta. Instagram perusti äskettäin 'instagram-tarinat' ja 'instagram live', mutta tämä alusta on pahamaineinen sisällön sensuroimisesta. Instagram poistaa kuvat, joissa näkyy nänni tai pakaran halkeama, koska sitä pidetään alastomona', sanoi tohtori Schulman, joka hankkii luvan jokaiselta potilaalta ennen niiden kuvaamista kanavalleen.



(Kuva: Dr Schulman/snapchat)

Joskus potilaat eivät halua, että heitä kuvataan – mutta suurin osa heistä on iloisia saadessaan olla kohteena.

Ainoa ongelma voi olla ylivoimainen paine ruokkia sosiaalisen median konetta - mutta tohtori Schulman sanoo, että hänen sisältönsä puhuu puolestaan.

'Sisällön luomiseen on paineita', tohtori Schulman kertoi NEWSAMille.

missä rowan atkinson asuu

(Kuva: Dr Schulman/snapchat)

'Yritän jatkuvasti varmistaa sisältöä, jonka katsojat pitävät mielenkiintoisena ja opettavaisena', hän kertoi NEWSAMille.

”En henkilökohtaisesti tunne painetta työntämään kirjekuorta. Koska niin tekemällä työntyy myös ammattitaitoa ja säädyllisyyttä. Annoin sisällön puhua puolestaan. Vältän ylimääräisiä opetussuunnitelmia, kuten tanssimista, laulamista ja pukeutumista.

'Varmistaakseni uutta ja tuoretta sisältöä olen aloittanut prosessin, jolla sallin muiden kirurgien osallistumisen snapchat-tililleni. Olen parhaillaan valitsemassa lahjakkaita hallituksen sertifioituja plastiikkakirurgeja, jotka tarjoavat sisältöä tililleni. Tämä antaa katsojilleni enemmän vaihtelua ja enemmän mahdollisuuksia saada koulutusta plastiikkakirurgiasta.

(Kuva: Dr Schulman/snapchat)

Prosessin lähettäminen demystifioi sen, Schulman sanoo - ja hän kiistää syytökset siitä, että iPhonen tallentaminen kaiken vetää hänen keskittymiskykynsä pois leikkauspöydältä.

kuningatar kirkossa tänään

'Nautin kouluttaakseni katsojiani näyttämällä heille todellisia leikkauksia', hän sanoi.

'Näytän heille, että leikkaukset ovat paljon monimutkaisempia kuin televisiossa näytettävät. He ovat aidosti kiinnostuneita yksityiskohdista todisteena tuhansista viesteistä, joita saan Snapchatissa päivittäin. Ihmiset haluavat tietää yksityiskohtia. He haluavat tietää tarkalleen, kuinka teen asioita ja millaisia ​​ompeleita käytän - eivätkä nämä ole lääketieteen ammattilaisia.

– Pidän myös siitä, että monet seuraajistani ovat nuoria miehiä ja naisia, jotka harkitsevat lääketieteen uraa tai ovat lääketieteen opiskelijoita. He kysyvät minulta ohjausta ja uraneuvoja. Tämä vain osoittaa, että Snapchat voi olla viihdyttävä ja opettavainen. Toinen suuri etu on, että kun tapaan mahdollisen potilaan, hän jo seuraa minua Snapchatissa, joten he ovat hyvin perillä toimenpiteistäni, tekniikoistani ja henkilökunnastani. Tämä tekee potilaasta hyvin koulutetun ja mukautuvaisemman.

(Kuva: Dr Schulman/snapchat)

Lisäksi hän sanoo, että kuka tahansa tietyssä ammatissa voi toistaa saavuttamansa menestyksen.

'Mikä tahansa ammatti voi käyttää Snapchatia ja menestyä', hän kertoi NEWSAMille.

”Jokainen ammatti kiinnostaa niitä, jotka katsovat ulkoapäin. Ihmiset ovat myös luonnostaan ​​hieman tirkistelijäisiä, kuten tosi-tv:n menestys osoittaa.

”Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa ammatti voi lähettää kulissien takana olevaa materiaalia ja yleisöä olisi todennäköisesti paljon. Kyse on vain ajan ja energian omistamisesta sisällön luomiseen, tilittämiseen ja tarjoamiseen.

kyselyn lataus

Mikä sosiaalinen verkosto on parempi?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

InstagramSnapchatLuetuin
Älä missaa

Katso Myös: