PlayStation 5: Sonyn pomolla on huonoja uutisia kaikille, jotka eivät ole vielä onnistuneet hankkimaan PS5:tä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kuukausien odotusten jälkeen PlayStation 5 tuli vihdoin myyntiin viime viikolla.



Innokkaat fanit kerääntyivät ostamaan konsolia, ja jälleenmyyjät ympäri Iso-Britanniaa myivät nopeasti loppuun.



Parhaat joululelut 2014

Nyt Jim Ryan, Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja, on toimittanut huonoja uutisia kaikille, jotka eivät ole vielä onnistuneet hankkimaan konsolia.



Puhuminen Uutistoimisto TASS , herra Ryan paljasti, että 'ehdottomasti kaikki on myyty.'

Hän sanoi: Kaikki on myyty. Ehdottomasti kaikki on myyty.

Olen käyttänyt suuren osan viime vuodesta yrittäessäni olla varma, että voimme luoda tuotteelle tarpeeksi kysyntää. Ja nyt, mitä tulee johdon kaistanleveyteeni, käytän paljon enemmän aikaa yrittääkseni lisätä tarjontaa vastaamaan kysyntään.



(Kuva: REUTERSin kautta)

Herra Ryan lisäsi, että konsolin lanseeraaminen pandemian keskellä ei ollut ilkeä saavutus.



britney spears ajeltu pää

Hän sanoi: Kaikista tänä vuonna oppimistani asioista yksi on se, että en aio tehdä uutta suurta konsolijulkaisua keskellä maailmanlaajuista pandemiaa, enkä suosittelisi sitä kenellekään muulle.

Se on ollut vaikeaa, se on ollut haastavaa tuotannon puolelta, koska Aasian tehtaille ei ole saatu ketään.

Ennen tuotannon aloittamista meidän piti tehdä kaikki valmistusvalmistelut kameralla etänä. Tarkoitan, vain kuvittele tämä tarkkuuslaitteelle, kuten PlayStation 5:lle.

Niille, jotka edelleen etsivät viimeistä saatavilla olevaa varastoa, tässä on täydellinen erittely tähän mennessä tiedoistamme.

topsy ja tim 2021
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
PlayStation 5

PlayStation 5:n varastossa saatavuus

  • Amazon - Tällä hetkellä loppu varastosta, eikä varastointipäivää vielä ole.

  • PELI - Loppunut varastosta - ei vielä tietoa, milloin varastoja voidaan odottaa. Curryt - Varastoa odotetaan lisää ennen vuoden loppua. Erittäin - Lisää varastoja odotetaan 'pian', ostajia kehotettiin tarkistamaan verkkosivustolta säännöllisesti seuraavaa pudotusta. John Lewis - ei ole vielä tietoa siitä, milloin jälleenmyyjä aikoo täydentää varastoja. Jälleenmyyjä vahvistaa myös verkossa, että 'Valitettavasti PlayStation 5 -konsoleita ei ole saatavilla ostettavaksi John Lewis & Partnersin kaupat tai yhteyskeskuksistamme Asda - Varastojen odotetaan täydentyvän joulukuussa.
  • Tesco - ei ole vielä tietoa siitä, milloin jälleenmyyjä aikoo täydentää varastoja.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: