Pokémon GO -hakata avulla voit kuoriutua munista tekemättä mitään kävelyä

Pokemon Go

Horoskooppi Huomenna

Upouusi Nintendon sovellus - Pokémon GO - valloittaa maailman.



Olet jo huomannut ystävien, perheenjäsenten ja jopa työtovereiden olevan liian innoissaan ajatuksesta, että Pikachu voisi vaeltaa ympäriinsä.



Lisätty todellisuuspeli vaatii pelaajia kävelemään kodeissaan, puistoissaan ja paikallisissa kaupungeissaan löytääkseen uusia pokemoneja sekä saavuttaakseen tavoitteita, esimerkiksi hautomalla inkuboitavia munia.



Mutta jos kaikki tämä kuulostaa hieman liikaa kovalta työltä - tutustu tähän uusimpaan hakata.

mustavalkoinen minstrel show
Pokemon GO

Pokemon GO -pelaajia vaaditaan kävelemään tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi (Kuva: Facebook / Rusty Cage)

Ensinnäkin, et voi käyttää autoa etäisyyden kasvattamiseen - joten pelaajien on ryhdyttävä kävelemään tai pyöräilemään joko 2 km, 5 km tai 10 km niiden kuoriutumiseen (muutkin hitaat kuljetukset voivat toimia).



Yleisimmät pokémonit löytyvät 2 km: n munista, harvimmat 10 km: n munista - mikä tarkoittaa, että olet paljon kävelyä varten, jos haluat edetä pelissä.

Mutta tähän tulee Rusty Cagen hakkerointi.



milloin iphone x ilmestyi?

Hack on täydellinen pelaajille, jotka mieluummin istuvat tuolillaan (Kuva: Pokemon Go)

totuus älymittareista

Rusty tajusi, että asettamalla puhelimesi levysoittimen päälle ja antamalla sen pyöriä, pidennät kävelyetäisyyttäsi hetkessä.

Eikä sinun tarvitse edes nostaa sormea.

Koska sovellus otettiin käyttöön aiemmin tässä kuussa, tuhannet käyttäjät ovat jo huomanneet sen positiivisen vaikutuksen kuntotasoonsa - ja jopa mielenterveyteensä.

Pokemon Go

Mutta käyttäjien täytyy silti kävellä ympäriinsä saadakseen uusia pokemoneja (Kuva: NEWSAMpix)

Yksi pelaaja, joka myönsi olevansa hieman ylipainoinen, otti sosiaalisen median myöntääkseen, että he kävelevät tällä hetkellä kauemmas kuin koskaan ennen edes huomaamatta.

He kirjoittivat: ”Voisin valehdella ja sanoa, että asetin itselleni törkeän tavoitteen ja jotenkin onnistuin saavuttamaan sen; mutta oikeastaan ​​yritin vain saada pokemoneja.

amanda holden alastomia kuvia

'Voisin myös valehdella ja sanoa, että minusta tuntuu hyvältä; mutta ei, tunnen nyt vain kipua.

'Ei tuntunut liian pahalta kävellessäni, mutta istuuduttuani kirjoittamaan tätä viestiä, mies saa minut nopeasti kiinni.'

Toinen lisäsi: 'Voi. Ei ihme, että olen niin kipeä. Terveyssovellukseni mukaan olen kulkenut yhteensä 35 000 askelta tämän ja eilisen välillä. Kiitos PokemonGo. '

Lue lisää

Pokémon GO
Iso -Britannian opas Huijauksia ja vinkkejä Pokemon GO kartta Kuinka käyttää Pokemon GO -kuntosalia

Katso Myös: