Äiti 'napauttaa ja avaa' 1,2 miljoonaa Terryn suklaa -appelsiinisegmenttiä jouluun mennessä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Costa Coffeen Terryn suklaaoranssi -muffinssi, jossa on yksi segmentti ikonista herkkua, on osoittautunut niin suosituksi, että yksi äiti avaa pakkauksen ja laittaa niitä 1,2 miljoonaa käsin tänä jouluna.



Kahviketju väittää myyvänsä yhden muffinssin kuuden sekunnin välein sen käynnistyksen jälkeen viime kuussa, mutta Terryä valmistava Carambar & Co kertoi heille, etteivät pysty toimittamaan segmenttejä yksitellen.



Löydön teki Cherrytree Bakery Burnleyssä, Lancsissa, joka valmistaa välipaloja Costan puolesta.



He ovat nyt antaneet tehtäväksi Michaela Walshin, 37, joka työskentelee leipomon tehtaalla, napauttamalla ja purkamalla henkilökohtaisesti 64 000 suklaa -appelsiinia 20 osaan varmistaakseen, että segmentti voidaan sijoittaa jokaisen muffinssin päälle.

miten Michael Schumacher voi

Kahden lapsen äiti Michaela sanoi: ”Olimme hieman pettyneitä, kun huomasimme, ettemme pysty saamaan segmenttejä yksitellen, mutta ymmärsimme.

Jokainen segmentti asetetaan päälle käsin (Kuva: Kerry Elsworth/Mercury Press)



'Meillä on vain seitsemän viikon tuotantolinja näitä muffinsseja varten, joten heidän ei ollut järkevää muuttaa koko prosessiaan toimittamaan yksittäisiä appelsiinisegmenttejä.

Mutta lapseni pitävät sitä aivan naurettavana, että minun tehtäväni on napauttaa ja purkaa tuhansia suklaita ja laittaa yli miljoona segmenttiä käsin.



- Aloitimme tuotannon jo lokakuussa valmiina muffinssien lanseeraukseen marraskuussa, joten kun harjoittelen useita viikkoja vyön alla, kestää vain viisi sekuntia ottaa appelsiini laatikosta, napauttaa, purkaa se ja erottaa segmentit.

Leipomo valmistaa suuria määriä (Kuva: Kerry Elsworth/Mercury Press)

'Mutta sinun on oltava varovainen, ettet vahingoita segmenttejä, ja joskus useat tarttuvat ytimeen, joten sinun on irrotettava ne varovasti.'

Perhekeskeinen leipomo, joka työllistää 109 työntekijää, tuottaa jopa 30 erää muffinsseja päivittäin, ja jokaisessa erässä on 3250 valmiita jakelua varten Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mutta aivan yhtä nopeasti kuin he lentävät ulos tehtaalta, he lentävät hyllyiltä, ​​ja Michaela uskoo, että ne ovat niin suosittuja, koska ne on viimeistelty käsin - mutta ei usko, että ihmiset ymmärtävät, että segmentit asetetaan päälle käsin .

Terryn suklaa -appelsiinit ovat suosittuja jouluna (Kuva: Kerry Elsworth/Mercury Press)

Michaela on tehtävänsä tasalla (Kuva: Kerry Elsworth/Mercury Press)

Michaela, joka on toiminut useita rooleja neljän vuoden aikana leipomossa, muun muassa pakkauksissa, täytteissä ja sisustusosastossa, on kiireinen jouluaattoon saakka muiden tiimien kanssa.

Hän sanoi: 'Tiedämme, että he ovat olleet erittäin suosittuja, mutta en voinut uskoa sitä, kun kuulin heidän myyvän yhden kuuden sekunnin välein.

Se on järkyttävä luku, kun luulet, että kokonaisen erän tekeminen kestää kaksi ja puoli tuntia.

Käsin viimeistelty (Kuva: Kerry Elsworth/Mercury Press)

”Teemme paljon erilaisia ​​kakkuja ja keksejä useille suurille yrityksille ja teemme myös paljon käsityöläisiä, joten emme ole vieraita viimeistelemään asioita käsin.

'Luulen, että ihmiset arvostavat jotain enemmän, kun he tietävät, että se on käsintehty, mutta en ole varma, ymmärtävätkö ihmiset, että asetamme segmentit näille muffineille erikseen.

Toivon, että kun he ymmärtävät, että se saa hymyn huulille, koska meillä on ehdottomasti hymy kasvoillamme, kun teemme niitä.

'Täällä työskenteleminen on kuin perheen ympäröimää, ja me kaikki rakastamme joulua, koska teemme niin paljon herkullisia asioita ja saamme viedä kotiin.'

Katso Myös: