Pokémon Go -hakkerointi: Mistä löytää Pokémon-pesiä ja saada kiinni harvinaisia ​​eläimiä Isossa-Britanniassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Löytää uusia hirviöitä Pokémon Go voi olla parhaimmillaan vaikeaa, luultavasti siksi, että etsit niitä vain kotisi tai työpaikkasi läheltä.



Jos haluat vangita jotain mielenkiintoisempaa ja eksoottisempaa kuin paikalliset pidgeys tai zubatit, sinun on tutkittava tavallisten alueiden ulkopuolella.



Mutta minne menet? Ja onko olemassa tapaa taata haluamasi Pokémonin sijainti? Itse asiassa sellainen on, ja siellä Pokémon-pesät tulevat esiin.



Mikä on Pokémon Go -pesä?

Yksinkertaisesti sanottuna Pokémon-pesä on paikka, jossa suuri määrä Pokémoneja (lukuun ottamatta ystäväämme Pidgeyä) kutee yhdessä paikassa lyhyen ajan kuluessa.

Jos esimerkiksi neljä Magmaria voidaan kaapata 20-30 minuutin aikana yhdestä paikasta, sitä hotspot-pistettä kutsutaan Pokémon-pesäksi.

Pokemon Go

(Kuva: Barcroft)



On mahdollista, että Pokémon-pesät ovat häiriö, joka johtuu Pokémoneja synnyttävän algoritmin virheestä – mutta emme valita.

On luultavasti parasta päästä pesälle nopeasti, ennen kuin Niantic tekee tavanomaisia ​​asioita ja korjaa kaiken hauskan. Ja sinun on parasta kiirehtiä, sillä vaikka Nianticilla on jo paljon korjattavaa, korjaustiedosto saattaa tulla pian.



Mistä löydät Pokémon-pesiä?

Pokémon-kouluttajat ympäri maailmaa ovat työskennelleet yhdessä löytääkseen Pokémonien pesimäpaikat. Useimmat Pokémon-pesät ovat suurissa kaupungeissa, joten siellä on paljon muutakin nähtävää ja tehtävää kuin vain leikkiä Pokémon Go .

Ihmiset pelaamassa Pokemon Go:ta

Pokemon Go -pelaajat puistossa (Kuva: Liverpool Echo)

Älä kuitenkaan suunnittele kaupunkilomaasi vielä – Pokémon-pesien sijainnin tiedetään muuttuvan.

Yleensä kannattaa tarkistaa, että Pokémon-pesät, joissa haluat vierailla, synnyttävät edelleen haluamiasi Pokémoneja – kuvittele, että otat vapaapäivän töistä saadaksesi kiinni 34 Drowzeea. Perattu.

Jos asut Lontoon ympäristössä, olet onnekas. Poké-kouluttaja nimeltä I_am_Bruton_Gaste on julkaissut sijainnit kaikki Pokémon-pesäpaikat Lontoossa Redditissä .

Postin lisäksi a hyödyllinen kartta, joka näyttää Pokémon-pesien sijainnit on luotu – vaikka se kattaa tällä hetkellä vain Lontoon.

Jotta saat esimakua siitä, mitä Reddit-julkaisussa on odotettavissa, Charmanders löytyy usein Greenwich Parkista, Blackheathistä ja olympiapuistosta.

Jos löydät lisää Pokémon-pesiä, voit myös osallistua julkaisuun – mutta jos et ole tulossa Lontooseen lähiaikoina, sinun kannattaa ehkä etsiä Pokémon-pesiä paikallisesta kaupungistasi.

Siellä on jo a kansallinen Pokémon-pesien kartta Yhdistyneelle kuningaskunnalle, joka on osoittautumassa arvokkaaksi työkaluksi pyrkimyksissä olla paras, jollaista kukaan ei koskaan ollut.

Tämän artikkelin toi sinulle alphr.com

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: