Nainen sitoi ja tukki 2 päivää kotona murtovaras, joka pyysi juoda vettä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

60 -vuotias nainen joutui pahoinpitelyn kohteeksi Staplehurst Roadilla, Frittendenissä.

60 -vuotias nainen joutui pahoinpitelyn kohteeksi Staplehurst Roadilla, Frittendenissä.(Kuva: Google)



Murtovaras, joka pyysi juomaan vettä, sitoi ja suukappaleena naista kaksi päivää omassa kodissaan.



Uhri, joka oli 60 -vuotias, oli tarjonnut vääntyneelle murtovarasille vesipullon, kun hän väitti olevansa epätoivoinen syklin jälkeen - ennen kuin hyppäsi aidan päälle ja pakotti hänet sisälle.



will smith - skientologia

Poliisi löysi hänet, johon otettiin yhteyttä, kun eläkeläisen ystävät eivät voineet ottaa yhteyttä häneen pääsiäissunnuntain ja seuraavan tiistain välillä.

Uhrin kotiin tunkeutuneet poliisit löysivät naisen sidottuna ja tukena, eikä hän pystynyt liikkumaan.

Kentin poliisin tiedottaja pyysi apua vangitsijan kiinni saamiseksi, joka pakeni eläkeläisen kotiin käteisellä ja arvoesineillä sitomisen jälkeen.



jason statham ja rosie

'' 60 -vuotias nainen joutui pahoinpitelyn kohteeksi Staplehurst Roadilla Frittendenissä, kun mies ilmestyi kotiinsa pyytämään vettä. Uhrin on kerrottu olleen puutarhassaan sunnuntaina noin kello 18.00, kun epäilty ilmestyi aluksi aidan luo ”, tiedottaja sanoi.

- Hän väitti, että oli pyöräillyt ja pyysi juotavaa, mutta saatuaan vesipullon hyppäsi aidan yli ja pakotti naisen kiinteistön sisälle.



- Epäillyn epäillään varastaneen rahaa ja arvoesineitä ja että naista pahoinpideltiin. Uhria pidätettiin, ennen kuin epäilty lähti ', tiedottaja lisäsi.

'' Tiistaina 6. huhtikuuta kello 19.30 aikaan uhrin tuntemat ihmiset ilmoittivat poliisille huolenaiheista, kun he eivät olleet voineet ottaa yhteyttä häneen.

'' Viranomaiset osallistuivat osoitteeseen, joka sijaitsee Mill Lanen ja Cradducks Lanen risteyksien välissä, ja he löysivät uhrin sisältä edelleen pidätettynä. Hänet vietiin sairaalaan, missä hän on toipumassa.

kim kardason seksinauha

- Tutkimusta johtaa Kentin ja Essexin vakavien rikosten osasto. Epäilty on valkoinen, 20–30 -vuotias, noin 5 jalkaa 10 tuumaa pitkä ja hoikka.

- Hänen kuvaillaan olevan paikallinen aksentti ja hänellä on mustat lenkkarit, musta huppari ja mustat käsineet, joissa on valkoiset merkinnät. Jos sinulla on tietoa, soita Kentin poliisille ”, tiedottaja sanoi.

Etsivä ylitarkastaja Neil Kimber sanoi tänä iltana/viime yönä (ke): 'Uhri on kestänyt järkyttävän ja traumaattisen koettelemuksen, ja vetoamme yleisöön auttaaksemme löytämään vastuussa olevan henkilön.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat päivän suurimmat uutiset suoraan postilaatikkoosi

NEWSAMin uutiskirje sisältää viimeisimmät uutiset, jännittävät showbiz- ja TV -tarinat, urheilupäivitykset ja olennaista poliittista tietoa.

asda harry potter kakku

Uutiskirje lähetetään sähköpostitse joka aamu, klo 12 ja joka ilta.

Älä missaa hetkeäkään tilaamalla uutiskirjeemme täältä.

'Jos näit jonkun toimivan epäilyttävästi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. On mahdollista, että tämä mies on kulkenut muiden alueen kiinteistöjen ohi, ja siksi kehotamme myös asukkaita tarkistamaan kaikki valvontakamerat tai ovikellokamerat epäilyttävän suhteen.

'Jos ajoit tämän alueen läpi, sinulla voi olla myös tärkeitä kuvamateriaaleja kojelautoista. Tarkista, onko autossasi näitä laitteita, koska ne voivat sisältää tutkinnan kannalta tärkeitä todisteita. ''

Katso Myös: