Pokémon Go 'legendaariset' hahmot paljastettiin tämänpäiväisessä vuosipäivätapahtumassa Chicagossa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Pokémon Go -fanit ympäri maailmaa ovat kokoontuneet Chicagoon Yhdysvaltoihin ensimmäiseen viralliseen tosielämän tapahtumaan isännöi hittimobiilipelin luojat.



Ja suuri uutinen kokoontumisen mukana on, että legendaariset Pokémonit on vihdoin julkaistu.



Nämä voimakkaat hahmot ovat puuttuneet pelistä viimeisen vuoden ajan, ja pelaajien on työskenneltävä yhdessä saadakseen heidät kiinni. Articuno, Zapdos ja Moltres ovat kolme alkuperäistä legendaarista olentoa ja ovat todennäköisesti erittäin voimakkaita.



Heidän lukituksensa voidaan avata osallistumalla yhteistoimintaan, jossa pelaajatiimit yhdistyvät kukistaakseen kuntosaleja – tukikohtia, jotka voidaan voittaa tai hävitä taisteluilla.

(Kuva: PokŽmon GO/Youtube)

Luonnossa valmentajat voivat etsiä ainutlaatuisia legendaarisia munia kuntosalipaikoista ympäri maailmaa, pelin takana oleva kehitysstudio Niantic Labs selittää.



Pelaajat voivat tehdä yhteistyötä ystävien ja muiden valmentajien kanssa ja liittyä legendaariseen raidtaistukseen voittaakseen legendaarisen pokémonin ja ansaitakseen mahdollisuuden saada se kiinni.

Ensimmäinen Legendary Raid järjestetään Grant Parkissa Chicagossa tänään. Jos pelaajat menestyvät, ominaisuus otetaan käyttöön kaikkialla maailmassa ja antaa muiden pelaajien yrittää samaa.



(Kuva: PokŽmon GO/Youtube)

Mutta Legendary Raidiin pääseminen ei ole niin yksinkertaista.

Ensinnäkin pelaajat tarvitsevat Legendary Raid -lipun aloittaakseen raidin. Tämä tarkoittaa osallistumista mahdollisesti satoihin normaaleihin raidoihin saadakseen harvinaisen lipun Legendary Raidiin.

Kun lippu on varmistettu, kouluttajien on löydettävä kuntosali, jossa on käynnissä Legendary Raid. Nämä ilmaistaan ​​erityisellä Legendary Eggillä, joka ilmestyy kuntosalin yläpuolelle. Mutta sinun on oltava nopea päästäksesi perille ajoissa.

joey essex ja stephanie pratt

Pelaajat saavat sitten mahdollisuuden taistella harvinaista Pokémonia vastaan ​​ja voittamisen jälkeen vangita sen.

Joten jos olet antanut Pokémon Golle tauon muutaman viime kuukauden ajan, tämä voi olla täydellinen aika palata siihen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: