Primark 10 punnan laukku on hämmästyttävä suunnittelija Bottega Veneta -versio, joka maksaa 2100 puntaa

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Uusi Primark -lisävaruste herättää kohua verkossa(Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)



Kukapa ei rakastaisi suunnittelijapetosta? Erityisesti silloin, kun kyseinen esine on kuollut vääntäjä yhdelle vuoden 2020 halutuimmista lisävarusteista.



Kuten raportoi Liverpool Echo , Primark -ostajat ovat pitäneet High Street -ketjun uusinta käsilaukkua lähes identtisenä versiona himoitusta Bottega Veneta olkalaukku .



10 £: n Primark-versio on ehdoton kauppa verrattuna suunnittelijan käsivarren karkottavaan 2100 £: n hintalappuun.

Bottega Veneta -versio, saatavana osoitteesta Sopii muotiin , on valmistettu voista pehmeää nappa -nahkaa ja siinä on yksi osasto, jossa on magneettinen yläkehys ja rakenteellinen olkahihna.

Todellinen diili



Se on nähty tyylikkäissä A-listareissa, kuten Rosie Huntington-Whiteley, vahvistamassa sen It-bag & apos; tila viime vuoden käynnistämisen jälkeen.

Instagram

Niille, jotka etsivät lompakolle ystävällisempää vaihtoehtoa, Primark-lisävarusteella on samanlainen muoto ja se on saatavana beigen ja mustan värisenä. Siinä on myös rakenteellinen hihna ja tyylikäs vetoketjullinen lokero.



Lisäksi kätevän koon ansiosta laukku sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön tai juhla -ajan erityistapahtumaan.

Ostajat rakastavat Primark versio, kasaavaa kiitosta Instagram -postauksessa, joka esittelee uuden kauden saapumiset. Viesti on kerännyt jo vaikuttavia 19,2 000 tykkäystä sen jälkeen, kun se julkaistiin eilen.

Seuraajien positiivisiin kommentteihin kuului yksi Primark -fani, joka sanoi: 'Voinko saada molemmat?'

Kun toinen jakoi: 'Rakasta tätä laukkua! Liian paljon houkutuksia !!! ''

Toinen kirjoitti: 'Omg et edes ymmärrä kuinka paljon tarvitsen mustaa!' toinen käyttäjä sanoi: 'Nämä laukut ovat ihania.'

Toinen ostaja lisäsi: 'Tässä vaiheessa minulla on kirjaimellisesti pieni Primark -myymälä kaapissani, anna pankkitililleni tauko.'

Jos online -reaktio on ohimennen, suosittelemme menemään lähimyymälään ennemmin kuin myöhemmin ja ostamaan sen.

Katso Myös: