Primark myy nyt Disney Halloween -asuja aikuisille - ja sinä joko rakastat heitä tai vihaat heitä

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Ne eivät ole ollenkaan pelottavia ...(Kuva: Getty Images Europe)



Primark on nopeasti tulossa tunnetuksi söpöistä valikoimistaan, joissa on kaikki lapset & apos; suosikkihahmojasi Harry Potterista Kauneuteen ja hirviöön.



Mutta nyt he ovat lisänneet antea ja luoneet samat uskomattomat vaatteet - aikuisten koossa.



Ilmeisesti lanseerattu juuri ennen Halloweenia (vaikka käytämme omiamme koko päivän joka päivä), valikoima sisältää Disneyn prinsessamekot, mukaan lukien Belle, Tinkerbell, Minnie Mouse ja, onko Cruella De Vil vakoilemassa takana, hinnat alkaen hintaan 15 puntaa.

Onko paikallisessa Primarkissa niitä varastossa? Jos asut Manchesterissa, sinulla voi olla onnea (Kuva: Disneyfind/realnsmith)

Vielä ei ole sanaa siitä, tulevatko kaikki maan Primarkit hankkimaan uutta valikoimaa, vaikka Manchesterilla on varmasti niitä hyllyillään, ja vaatteet havaitaan siellä innokkaat Disney -fanit Facebookissa.



Margaret Rusel sanoi 'en tiedä miten, mutta hankin tämän mekon', kun taas Beccie Hales sanoi, että 'minun on hankittava yksi näistä'.

Lue lisää



Ideoita Halloween 2019 -asuun
Pukuideoita vauvoille Puvut lapsille Parhaat Halloween -asut miehille Parhaat pukuideat pariskunnille

Toiset eivät kuitenkaan ole kovin vaikuttuneita väittäen, että Halloween on pelottava - ja että nämä eivät sovi laskuun.

Claire Paterson sanoi: 'En ymmärrä, Halloweenin pitäisi olla pelottavaa. Miksi kukaan pukeutuisi näin Halloweenina? Pointti puuttuu '.

Eivätkä ne ole vain Halloweenia varten ... käytä niitä uudelleen Maailman kirjapäivänä, juhlapuvuissa ja tyttöjen juhlissa (Kuva: ilmainen)

Diane Bates oli samaa mieltä sanoen: 'Ajattelin samoin, Halloweenin on tarkoitus olla pelottava, hirviöiden noidat ja luurangot. Ei prinsessoja.

mark wright michelle keegan

Kuitenkin, kun troolasimme Internetiä ja yritimme jäljittää, oliko joku muu havainnut myös uskomattomia uusia vaatteita, löysimme sen George Asdassa myydä myös aikuisten Disneyn hienoja pukuja, mukaan lukien Kaunis , Lumikki , Ariel ja jopa Shrekin prinsessa Fiona , kaikki kuitenkin 22 puntaa ne ovat saatavilla vain verkossa.

Kuvittele tekeväsi viikoittaisen myymälän näin pukeutuneena (Kuva: George Asdassa)

Lue lisää

Halloween 2019
Mikä on Halloween? Halloween -koriste -ideoita Parhaat kauhuelokuvat Halloween -faktoja ja triviaa

Jos et pysty seuraamaan kauniita mekkoja paikallisessa Primarkissa, olemme keränneet parhaat valintamme vuoden 2017 parhaista Halloween -pukuideoista, jotka eivät ole Disney -prinsessoja, mutta voivat olla yhtä hyviä.

Katso Myös: