Prinssi -suojelija ja huhuttu liekki Sheena Easton näyttää tunnistamattomalta 80 -luvun poptähdestä vain muutama päivä ennen supertähden shokkikuolemaa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sheena Easton huomasi päivän ennen prinssiä

Sheena Easton huomattiin päivää ennen Princen kuolemaa



Vaikka prinssi olisi saattanut säilyttää loistavan ja elämää suuremman kuvansa - lähimmät ystävät ja yhteistyökumppani Sheena Easton oli tuskin tunnistettavissa, kun hän astui ulos viime viikolla, vain päivää ennen kuin musiikkikuvakkeen kuolema järkytti maailmaa.



Skotlantilaissyntyinen laulaja, 56, - ​​joka työskenteli läheisessä yhteistyössä supertähden kanssa kahden vuosikymmenen ajan, mukaan lukien hitti U Got The Look - näytti harvinaiselta, kun hän näki kaukana entisestä pop -persoonastaan, kun hänet huomattiin supermarketissa lähellä kotiaan vuonna Nevada keskiviikkona vain 24 tuntia ennen kuin Princein surullinen menehtyminen vahvistettiin.



Sininen pitkähihainen toppi, farkut ja aurinkolasit eivät juurikaan osoittaneet, että punapää olisi ratkaissut yli 20 miljoonaa yli kolmen vuosikymmenen uransa aikana, mukaan lukien hänen äänittämisensä teemalle James Bond -teema vain silmillesi.

Sheena Easton havaittiin viime viikolla

Sheena Easton havaittiin viime viikolla (Kuva: Splash)

Vaikka Sheena ei ole fani elää valokeilassa, Sheena heitettiin takaisin valokeilaan viime viikolla traagisen uutisen jälkeen, kun hänen rakas ystävänsä Prince, 57, oli kuollut kotonaan Minnesotassa.



Järkytyskuolema aiheutti surua ystäviltä, ​​ikäisiltä ja Purple Rain -laulajan faneilta, joista tuli kulttuuri-ikoni yli 35-vuotisen uransa aikana.

Poptähti räjähti paikalle vuonna 1981

Poptähti räjähti paikalle vuonna 1981 (Kuva: päivittäinen ennätys)



Prinssi ja Sheena Easton

Läheisen ystävän Prince kanssa

Lue lisää:

Lähettäessään sydämellisen viestin verkkosivustolleen Sheena sanoi tähdestä - johon hän oli romanttisesti sidoksissa: '& nbsp; On mahdotonta tiivistää muutamalla siistillä lauseella, mitä hänen menetyksensä merkitsee meille kaikille. N kappaleita, mukaan lukien The Arms of Orion ja U Got The Look.

`` Häntä on kuvattu ikoniseksi, innovatiiviseksi, kiistanalaiseksi, ainutlaatuiseksi, karismaattiseksi ja yhdeksi musiikin liikkeellepanevista voimista viimeisten neljän vuosikymmenen aikana. ''

Hän jatkoi: 'Kyllä, hän oli kaikki nämä asiat, mutta hän oli myös lämmin ja antelias, lempeä ja ystävällinen, ja kun hän valitsi sinut ystäväkseen, olit siunattu.

'Hän oli täynnä musiikkia, jonka hän halusi jakaa maailman kanssa, ja niin monet taiteilijat ja muusikot ovat hyötyneet hänen näkemyksestään. Arvostan kaikkia niitä aikoja, jotka vietimme yhdessä musiikin tekemisessä. '

Sheena Easton

Sheena Easton (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Lue lisää:

Emotionaalinen kunnianosoitus päättyi: 'En voi kuvitella, ettei Prince olisi täällä. Hänen energiansa oli niin voimakasta, ettei hän koskaan ikääntynyt tai väsynyt kuin me muut.

'Hän oli ja on sielun ruumiillistuma, joka tuli luoksemme täynnä rakkautta, musiikkia ja valoa.'

Easton on nauttinut valtavasta menestyksestä sen jälkeen, kun hän puhkesi musiikkikentälle 1980 -luvulla ja nousi listojen kärkeen ympäri maailmaa pop -brändillään.

Hän otti uransa aikana kaksi Grammyä, mukaan lukien vuoden 1981 parhaan uuden taiteilijan gongin, ja hänestä tuli lähellä Princeä, joka esiintyi hänen konserttielokuvassaan Sign O & apos; The Times, jossa he duettasivat U Got The Lookin.

Prinssi vuosien varrella Prinssi (nro 3 oikealla) pelasi Minneapolisissa & apos; Bryant Junior High vuonna 1972 Katso galleria

Katso Myös: