BBC: n antiikkitähti Charles Hanson taistelee syöpää vastaan ​​ja selviää kuolleen lapsen menetyksestä

Tosielämän Tarinoita

Horoskooppi Huomenna

Charles Hanson ja vaimo Rebecca

Tragedia: Charles Hanson ja vaimo Rebecca



Kun BBC: n Antiques Road Tripin ja Bargain Huntin julkkishuutokaupanpitäjä Charles Hanson diagnosoitiin kivessyöpä viime elokuussa, hän oli päättänyt toipua ajoissa poikavauvansa syntymän jälkeen.



Mutta vain viikkoja myöhemmin Charles, 35, ja vaimo Rebecca, 29, Etwallista, Derbyshiresta, kärsivät vielä enemmän sydämensärkyä, kun Tommy syntyi kuolleena.



Charles, joka juoksee Bupa Great North Runia ensi kuussa suru -hyväntekeväisyysjärjestön Sandsin avustuksella, muistelee traagisia tapahtumia.

Kivessyövän diagnosointi oli todellinen shokki. Olen ollut kunnossa ja terve vuosikausia, joten et usko, että sellainen saa sinut.

Oli ollut kiireinen kesä kuvausten ja huutokauppojen kanssa, mutta viime elokuussa olin juuri noussut suihkusta, kun huomasin, että asiat tuntuivat vääriltä.



Luulin, että se voisi olla jotain muuta, mutta menin lääkärilleni, joka lähetti minut testeihin Royal Derbyn sairaalaan.

Voi ei, minulla oli kaksi syöpää vasemmassa kiveksessäni ja leikkaus sen poistamiseksi 23. elokuuta 2012.



Olen oppinut, että riippumatta siitä, miltä sinusta tuntuu tai ajattelet, sinun ei pidä koskaan olla hylkäävä, koska valitettavasti tämä skenaario on satuttaa sinua. Minulla ei ollut oireita, ei kipuja tai kipuja. Tunsin oloni hyväksi. Mietin, jätänkö sen liian myöhään ja kuolenko.

Mutta ahkeruuteni ja päättäväisyyteni oli päästä jouluun ja olla siellä vaimoni ja poikamme puolesta, joiden oli määrä tulla joulupäivänä. Hän oli valomme majakka.

Leikkaus koko vasemman kiveksen poistamiseksi tapahtui nopeasti ja vietin pari päivää sairaalassa toipumassa.

paul mitchellin kasvot leikattu

Koska halusimme lisää lapsia, lääkärit halusivat säilyttää hedelmällisyyteni, joten en saanut kemoterapiaa, vaikka minua oli seurattava säännöllisesti.

Sitten menin kotiin ja vaimoni hoiti minut takaisin terveyteen, vaikka hän oli 28 viikkoa raskaana.

Olimme juuri tulossa jännittävään vaiheeseen. Meillä oli skannattuja kuvia Tommystä kohdussa ja vaimoni näytti minulle kuvia toipumiseni aikana. Tiesimme, että meillä on poika, ja olimme alkaneet sisustaa lastentarhaa kotona.

Syyskuun alussa ajattelimme, luojan kiitos, asiat järjestyvät.

Keskiviikkona kävimme kätilön luona, joka kertoi meille: Sinulla on pomppiva vauva. Hän voi hyvin, et ole huolissasi.

Ajattelimme, että kaikki tulee olemaan täysin kunnossa, joten tätä ajatellen menimme seuraavana päivänä synnytysluokalle ja aloimme oppia hieman enemmän vastasyntyneen hoidosta. Ensimmäistä kertaa tuntui todelliselta, että minusta tulee isä.

Mutta seuraavana lauantaiaamuna Rebecca heräsi ja sanoi: En ole tuntenut vauvan liikkua, se on vähän outoa. Emme olleet kovin huolissamme, koska kaikki oli kunnossa, mutta menimme paikalliselle lääkäriasemalle tarkistamaan.

Luulin, että kaikki järjestyy. On lauantai-aamu, kuten minäkin, Tommy saattaa haluta pienen makuulle.

kuinka lopettaa heinänuha

Televisiossa kätilö tunnisti minut ja oli aluksi kupliva ja kelluva - sitten stetoskooppi tuli ulos. Aluksi hän liikkui hyvin hitaasti vatsan yli, sitten stetoskooppi muuttui kiihkeämmäksi. Sydämeni oli suussani. Tiesin hänen kasvojensa ilmeestä ja stetoskoopin liikkeestä, että asiat eivät ole kunnossa. Se oli pahin tunne.

Sitten kätilö alkoi valuttaa kyyneleitä ja sanoi: 'En kuule sydämenlyöntiä, en usko, että vauva on elossa. Olin todella järkyttynyt, luulen vaimoni olevan vain shokissa. On pelottavaa, kuinka nopeasti asiat voivat yhtäkkiä mennä pieleen.

Meitä kehotettiin lähtemään nopeasti sairaalaan selvittämään vauvan tila. Pystyin juuri ajamaan kyyneleet virtasivat kasvoilleni. Luulen, että se oli ensimmäinen shokki, koska meidän piti odottaa eteenpäin toipumiseni jälkeen ja nyt tämä oli tapahtunut. Vaimoni istui vain hiljaa.

Sairaalassa Rebeccalle tehtiin skannaus, mutta hän ei vieläkään uskonut sen olevan totta, että vauvamme oli kuollut, joten teimme toisen skannauksen.

En halunnut katsoa näyttöä, mutta vaimoni teki ja hän näki, että kaunis poikavauvamme ei liikkunut ollenkaan.

Se oli kauhea hetki. Näyttää siltä, ​​että napanuora oli kääritty kaulaansa kahdesti.

Lauantaista lounasaikaan olimme siellä maanantai -iltaan asti, jolloin vaimoni joutui synnyttämään.

Sen sijaan, että olisimme onnellisia, meidän piti vain käydä läpi järkyttävä kokemus. Makasin sairaalasängyllä järkyttynyt vaimoni vieressä ja ajattelin Miksi me, miksi minä?

Soitimme vauvallemme Thomas Tommy William Hanson. Hän oli kaunis poikavauva.

Hän oli täydellisesti muotoiltu ja hänellä oli kädet ja jalat sekä vaimoni sivuprofiili. Voit nähdä hänen henkilöllisyytensä, mutta hän oli tietysti kuollut.

Saimme viettää noin 24 tuntia hänen kanssaan. Hänen pitämisensä oli ikimuistoisin ja liikuttavin aika. Istuimme yhdessä, vain kolme, ja keskustelimme. Veimme hänet jopa ulos kokeilemaan päivänvaloa.

Päivä, jona lähdimme, oli vaimoni 29. syntymäpäivä, joten menin sairaalakauppaan ostamaan suklaarasiaa lohduttamaan häntä.

Kun kävelin sisään, näin nuoren miehen, jolla oli ilmapallo, jossa lukee Hyvin tehty! Poikavauva! Se oli sydäntäsärkevää, mutta onnistuin silti onnittelemaan häntä.

On vaikeinta lähteä synnytysosastolta ilman mitään sylissäsi, kun näet kaikki muut äidit ja isät täynnä iloa. Tunnet olevasi täysin päinvastainen kuin muut vanhemmat.

Yksi asia, joka lohdutti meitä, oli muistilaatikko, jonka Derby Sands (Kuolleena syntynyt ja vastasyntyneen kuolema) antoi meille.

Jokainen maksaa 15 puntaa.

jamie lynn spears on jälleen raskaana

Se on paikka, jossa säilytämme hänen muistojaan, kuten villapeittoa, ranne- ja nilkkatunnisteita, nallekarhuja, valokuvia, kättä ja jalanjälkiä.

Pidämme sitä pukeutumispöydällämme kotona, joten hän on edelleen kanssamme.

Tuntuu, että suru ei lopu koskaan, mutta se on arvokkaan muiston aarrearkku, jota kukaan ei voi viedä pois.

Emme koskaan unohda Tommyä, hän on aina erityinen henkilö elämässämme ja olen varma, että juhlimme joka vuosi hänen syntymäpäiväänsä.

Elänyt 34 vuotta ilman liikaa vaivaa, kivessyöpä, jota seurasi menetyksemme, oli vaikein asia elämässäni.

Olemme kaikki niin 'Royal Babyfied', jossa on tarinoita ja kuvia prinssi Georgesta, mutta ihmiset unohtavat, että joka päivä 17 vauvaa syntyy kuolleena tai kuolee Isossa -Britanniassa.

Ja on niin paljon vanhempia, joilla ei ole muistilaatikoita.

Siksi aloitin harjoittelun Great North Runille 16 muun kollegan kanssa Antiques Road Tripilta, jotka edustivat niitä 17 vauvaa kuolleena.

Jos voimme kerätä rahaa ostaaksemme lisää näitä laatikoita, voimme antaa kadonneille äideille ja isille jotain aarteita.

Kuten Warren Mangerille kerrottiin

Bupa Great North Run

Bupa Great North Run on Britannian suurin joukkotapahtuma . Siihen kuuluu maailmanluokan urheilijoita Mo Farah, Haile Gebrselassie ja Kenenisa Bekele sekä 56 000 muuta juoksijaa. Tilaisuus on suorana BBC Onessa sunnuntaina 15. syyskuuta klo 9.30-13.30.

Lisätietoja saat osoitteesta www.greatrun.org

Jos haluat tukea Charles ja Derby SANDS. vierailla www.justgiving.com/antiquesroadtrip .

Katso Myös: