Prinsessa Beatrice antoi kuningattarelta erittäin kalliin lahjan, mutta hänen ei annettu pitää sitä

Kuninkaalliset

Horoskooppi Huomenna

Prinsessa Beatrice juhlii tänään 34-vuotissyntymäpäiviään - ja on todennäköistä, että hän saa ihania lahjoja.



Hän voi luultavasti luottaa erityisiin lahjoihin mieheltään Edoardo Mapelli Mozzi samoin kuin isoäitinsä kuningatar . Hänen Majesteettinsa on tunnettu lastenlastensa hemmottelusta ja on aiemmin kohdellut molempia Prinssi William ja Prinssi Harry kauniisiin koteihin hääpäivänään. Ja näyttää siltä, ​​​​että hallitsija teki saman myös Beatricelle ja hänen nuoremmalle sisarelleen Prinsessa Eugenie . Vuonna 1997 uskotaan, että hän ihastui Birch Halliin - seitsemän makuuhuoneen Georgian kartanoon Surreyssa - jonka hän lahjoitti sisarille, jotka olivat tuolloin vain seitsemän ja yhdeksän vuotiaita.



  Beatrice isoäitinsä kuningattaren kanssa
Beatrice isoäitinsä kuningattaren kanssa ( Kuva: PA)

Upeassa talossa on tenniskenttä, uima-allas ja erillinen kahden makuuhuoneen talo viiden hehtaarin tontilla, joten kuulostaa siltä, ​​että se olisi ollut täydellinen koti prinsessoille ja heidän perheilleen. äiti Sarah Ferguson .



Beatrice ja Eugenie eivät kuitenkaan koskaan muuttaneet yhteen ja se oli tyhjänä kaksi vuotta.

Tämä johtuu siitä, että Fergie kieltäytyi muuttamasta sisään ja sanoi, että hänellä ei ollut varaa valtaviin käyttö- ja ylläpitokustannuksiin, raportoi Mail.

Joten kaksi vuotta sen jälkeen, kun kuningatar osti sen, se myytiin kiinteistönvälittäjien kanssa sanoen, että myynti johtui 'olosuhteiden muutoksesta'.



  Beatrice kuvassa miehensä Edoardo Mapelli Mozzin ja nuoremman sisarensa prinsessa Eugenien kanssa
Beatrice kuvassa miehensä Edoardo Mapelli Mozzin ja nuoremman sisarensa prinsessa Eugenien kanssa ( Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Rakastatko kuninkaallisia? Tilaa NEWSAM:n päivittäinen uutiskirje saadaksesi viimeisimmät uutiset kuningattaresta, Charlesista, Katesta, Willsistä, Meghanista, Harrystä ja muusta The Firmistä. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi .

Raportin mukaan rahat pantiin sisarusten omistukseen, kun he olivat vanhempia.



Puhuessaan toisen myynnin yhteydessä kiinteistönvälittäjien Strutt & Parkerin edustaja Andrew Russell kertoi Mailille: 'Se on luultavasti yksi parhaista Pohjois-Surreyn kylätaloista, markkinoilla ei ole monia.

  Beatrice ja äiti Sarah Ferguson
Beatrice ja äiti Sarah Ferguson

'Talo itsessään on erittäin viehättävä ja näyttävän näköinen omaisuus. Jotkut huoneet ovat todella dramaattisia, korkeat katot ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

'Omistajat ostivat sen kuningattaren edunvalvojalta vuonna 1999. Edustajat ostivat sen vuonna 1997 prinsessoille ja luulen, että se valittiin, koska se on kaunis talo suositussa kylässä ja puutarhat ovat todellinen vetonaula, se on enemmän kuin Mutta he eivät koskaan muuttaneet sinne.'

Se ei kuitenkaan ole ainoa lahja, jonka Hänen Majesteettinsa on antanut Beatricelle - hänen viidennelle lapsenlapselleen.

  Prinsessa Beatrice ja aviomies Edoardo Mapelli Mozzi kuningattaren ja edesmenneen prinssi Philipin kanssa hääpäivänä
Prinsessa Beatrice ja aviomies Edoardo Mapelli Mozzi kuningattaren ja edesmenneen prinssi Philipin kanssa hääpäivänä ( Kuva: PA)

Beatrice avioitui aviomiehensä Edoardo Mapelli Mozzin kanssa supistetussa seremoniassa heinäkuussa 2020 silloisten tiukkojen Covid-rajoitusten vuoksi.

Kuningatar ja edesmennyt Prinssi Philip olivat pienten vieraiden joukossa - ja suurena päivänä, Beatrice käytti mekkoa suoraan hänen majesteettinsa vaatekaapista.

Mekon on suunnitellut Norman Hartnell, ja kuningatar oli käyttänyt sitä useaan kimaltelevaan tilaisuuteen 1960-luvulla.

Beatrice käytti myös Queen Maryn timanttihapsutiaraa joka oli myös lainassa kuningattarelta ja jopa hallitsija piti sitä hääpäivänään.

Kuninkaallinen kirjailija Penny Junor sanoi tuolloin: 'On todella koskettavaa, että kuningatar osoitti niin solidaarisuutta häntä kohtaan, erityisesti tiaraa kohtaan, että hän itse oli naimisissa.

'Mielestäni se osoittaa, kuinka ihastunut hänen isovanhempansa ovat häneen, se on todella sydäntä lämmittävää.'

Katso Myös: