PS5-huijaus: eBay antaa kiireellisen varoituksen asiakkaille, jotka yrittävät ostaa PlayStation 5:n

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kuukausien odotusten jälkeen PlayStation 5 tuli vihdoin myyntiin Isossa-Britanniassa tässä kuussa.



Innokkaat pelaajat kerääntyivät ostamaan uutta konsolia, ja jälleenmyyjät myivät loppuun ennätysajassa.



paras säästötili 20 000 puntaa

Useat jälleenmyyjät ovat listanneet konsolinsa eBay , ja jotkut pyytävät naurettavia summia.



Nyt eBay on antanut asiakkaille kiireellisen varoituksen havaittuaan, että jotkut myyjät yrittivät myydä kuvia PS5:stä itse konsolin sijaan.

On huolestuttavaa, että jotkin PS5-valokuvaluettelot vaativat jopa 550 puntaa, mikä saa jotkut asiakkaat uskomaan niiden olevan todellisia.

eBay on antanut asiakkaille kiireellisen varoituksen havaittuaan, että jotkut myyjät yrittivät myydä kuvia PS5:stä itse konsolin sijaan. (Kuva: eBay)



eBay on nyt vahvistanut, että se on poistamassa kohteita alustalta.

Siinä sanottiin: Tuomitsemme nämä opportunistiset myyjät, jotka yrittävät johtaa muita käyttäjiä harhaan.



camilla thurlow prinssi harry

Poistamme parhaillaan kaikkia PS5-kuvien luetteloita kauppapaikaltamme ja ryhdymme tarvittaviin toimiin myyjiä vastaan.

Ostajien tulee olla varovaisia ​​ja luettava luettelon kuvaus huolellisesti kaikista ostoksista, mutta erityisesti korkeahintaisista tai kysytyistä tavaroista.

sonia (laulaja)

Ostajat, jotka saavat tuotteen, joka ei ole kuvauksen mukainen, ovat oikeutettuja hyvitykseen eBay Money Back -takuumme kautta edellyttäen, että he ovat suorittaneet kaupan eBay-alustalla.

(Kuva: Bloomberg)

Jos yrität edelleen hankkia PS5:tä, Sony on julkaissut sinulle hyviä uutisia – lisää konsoleita tulee saataville ennen vuoden loppua.

toistuvien numeroiden 222 merkitys

PlayStation twiittasi: Haluamme kiittää kaikkia pelaajia siitä, että he tekivät PS5-julkaisusta kaikkien aikojen suurimman konsolijulkaisumme.

PS5:n kysyntä on ennennäkemätöntä, joten halusimme vahvistaa, että jälleenmyyjille tulee lisää PS5-varastoa ennen vuoden loppua – ole hyvä ja ota yhteyttä paikallisiin jälleenmyyjiisi.

Niille, jotka vielä etsivät viimeistä saatavilla olevaa varastoa, tässä on täydellinen erittely tähän mennessä tiedoistamme.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
PlayStation 5

PlayStation 5:n varastossa saatavuus

  • Amazon - Tällä hetkellä loppu varastosta, eikä varastointipäivää vielä ole.

  • PELI - Loppunut varastosta - ei vielä tietoa, milloin varastoja voidaan odottaa. Curryt - Varastoa odotetaan lisää ennen vuoden loppua. Erittäin - Lisää varastoja odotetaan 'pian', ostajia kehotettiin tarkistamaan verkkosivustolta säännöllisesti seuraavaa pudotusta. John Lewis - ei ole vielä tietoa siitä, milloin jälleenmyyjä aikoo täydentää varastoja. Jälleenmyyjä vahvistaa myös verkossa, että 'Valitettavasti PlayStation 5 -konsoleita ei ole saatavilla ostettavaksi John Lewis & Partnersin kaupat tai yhteyskeskuksistamme Asda - Varastojen odotetaan täydentyvän joulukuussa.
  • Tesco - ei ole vielä tietoa siitä, milloin jälleenmyyjä aikoo täydentää varastoja.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: