PS5: n uusimmat varastopäivitykset fanien odottaessa Curryksen, Simply Gamesin ja Tescon osakkeiden laskevan

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Tämä on ollut jännittävä viikko pelaajille, jotka ovat kärsivällisesti odottaneet PlayStation 5: n varaston putoamista eri jälleenmyyjiltä.



Varastopulan vuoksi Sony -fanien on ollut vaikea löytää konsolia, ja kun ne putoavat, varastot myydään loppuun muutamassa minuutissa.



Tällä viikolla olemme jo nähneet jännittäviä osakekursseja, mukaan lukien Very.co.uk, Argos ja ShopTo.



Myös John Lewis pudotti lisää varastoja yön aikana, mutta Twitter-käyttäjän PS5StockAlertUKin mukaan tämä tapahtui kello 5 aamulla, ja kaikki varastot myytiin loppuun 1-2 minuutissa.

PS5 -fanit olivat innoissaan uuden osakkeen pudotuksesta Currysilla tänä aamuna, mutta valitettavasti he olivat pettyneitä.

PlayStation 5 -konsolia on vaikea löytää (Kuva: ABACA/PA -kuvat)



Valitettavasti uudet raportit viittaavat siihen, että Currys -osakekurssi on lykätty takaisin maaliskuuhun Daily Expressin mukaan.

Currys -neuvontapuhelimen tiedottaja kertoi julkaisulle, että täydennystä ei ole tänään.



Mutta se ei tarkoita, että kaikki olisi ohi. On huhuja, että Simply Games, Scan ja Tesco voivat saada osakkeita myöhemmin tällä viikolla.

Iso-Britannian suurimmat perhe-etuudet

Jotta pysyt ajan tasalla siitä, milloin pysäkki laskee, Twitter-kippiauto PS5Instant suosittelee, että otat ilmoitukset käyttöön osakeilmoituksia varten ristiriita Koko tiimi seuraa varastoa! Ja meidän suoratoisto juoksee!.

PS5

Tässä ovat uusimmat PS5 -osakepäivitykset (Kuva: PA)

Se voi myös auttaa sinua tietämään, mihin aikaan varastot yleensä putoavat eri jälleenmyyjiltä.

Eräs sosiaalisen median käyttäjä murskasi numerot ja selvitti tarkalleen, mihin aikaan sinun on oltava hereillä tulevia täydennyksiä varten.

He ovat:

  • Argos - 1am
  • John Lewis - klo 5.00
  • Amazon - 6am - 7am, joskus 11am
  • PELI - klo 8.00–9.00
  • AO - klo 10
  • Hyvin - klo 11 tai 13

Sinulla on myös pudotuksia koko päivän ajan, ja joillakin alueilla on myös viivästyksiä.

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat ilmoittaneet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa alla olevat jälleenmyyjät, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja

Samaan aikaan sosiaalisen median käyttäjät löysivät eilen kahvan pienen häiriön, jonka avulla he voivat napsauttaa PS5 -konsolit.

Twitterissä yksi tili kertoi seuraajilleen: Kaukaus, mutta: Jokainen, jolla oli #ps5 korissasi #hyvin aikaisemmin eikä voinut kassalle palata sisään ja katsoa. ​​'

kuinka paljon arvoinen conor mcgregor on

Tili seurasi sitä sitten sanomalla: 'Tämä kaveri onnistui juuri pussittamaan PS5: n kello 20:05! Tämä on mahdollista vain, jos sinulla oli se ostoskorissasi aiemmin. ''

Katso Myös: