PS5-kanta: Uusia GAME-ennakkotilauksia odotetaan huomenna, mutta erittäin täyttö viivästyy

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: ABACA/PA -kuvat)



PlayStation 5: n odotus jatkuu monille pelaajille.



Fanit toivovat voivansa tilata pelistä GAME tällä viikolla Smythsin ja Amazon IT: n tarvikkeet katosivat muutamassa minuutissa aiemmin tällä viikolla.



Tipstereille on ehdotettu toista tilausmahdollisuutta aivan nurkan takana.

Yksi, PS5StockAlertUK, twiittasi keskiviikkona: 'GAME on lisännyt joitain nippuja valmistautuessaan PS5 -pudotukseensa. Eilen lähettämiäni linkkejä erillisille konsoleille on edelleen maksettu 11., joten huomenna näyttää olevan GAME: n pudotuspäivä. Aikataulun odotetaan olevan kello 9.00–16.00. ''

Toinen, PS5UKStock, lisäsi: 'GAME todennäköisesti pudottaa varastonsa huomenna. Kuulo noin klo 8-11. '



Birmingham Live raportoi, että PS5 -istutusajat ovat vaihdelleet aikaisemmin klo 10.00–15.30.

GAME ottaa myös ennakkotilauksia Xbox Series X: lle ja julkaisee julkaisupäivän 1. maaliskuuta.



Faneilla saattaa olla vaikeuksia löytää muita vaihtoehtoja tällä viikolla.

Verkkokauppiaan Very odotettiin pudottavan lisää varastoja lähipäivinä, mutta PS5StockAlertUK twiittasi tiistaina ja sanoi: 'Very ei tule livenä tällä viikolla PS5: n kanssa. Yhtiö työskentelee edelleen kovasti varojen hankkimiseksi, ja se julkaistaan ​​joskus ensi viikolla.

Suuri määrä konsoleja on päätynyt scalperien käsiin, jotka ovat ostaneet PS5: tä vähittäiskauppiailta, joskus käyttämällä bot -tilejä, myydäkseen niitä edelleen kohonneilla hinnoilla. Tämä on jättänyt pelaajien käytettävissä olevien konsolien määrän paljon pienemmäksi.

Eräs kansanedustaja, SNP: n Douglas Chapman, tuo parlamentille lakiesityksen tämän estämiseksi.

Sen nimi on Gaming Hardware (Automated Purchase and Resale) Bill 2019-21, ja sen tavoitteena on tukahduttaa scalperit samalla tavalla kuin muutamia vuosia sitten kohdistettiin lippujen jälleenmyyntisivustoihin.

Katso Myös: