Ray J ja Stacy Francis syytetään CBB -keskustelujensa käsikirjoituksesta ensimmäisinä 'korjauksina' väitteinä sarjoista

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Epäilyttävät julkkis Big Brother -fanit ovat syyttäneet Ray J: tä ja Stacy Franciscia käsikirjoituksesta keskusteluihinsa Whitney Houstonista ja Kim Kardashianista, kun sarjan ensimmäiset 'korjaavat' väitteet ovat käynnissä.



Amerikkalainen laulaja Ray J, 35, ja entinen X Factor USA -kilpailija Stacy, 47, ovat vanhoja perheen ystäviä ja joutuivat Whitneyn kuolemaa vuonna 2012 ympäröivään draamaan, mutta molemmat väittävät, etteivät he olleet puhuneet siitä keskenään tähän asti.



Mutta kaikki katsojat eivät ole niin varmoja, mikä johtaa väitteisiin, että se on vain viimeisin 'korjaus', kun kyse on uudesta All Stars versus New Stars -sarjasta.



Ray J ja Stacy väittävät, etteivät he olleet tavanneet ennen CBB: tä

Tweet Ray J: stä ja Stacystä

Tweet Ray J: stä ja Stacystä (Kuva: Twitter)

Yksi katsoja räjäytti Twitterissä: Koko tämä Ray J ja Stacy keskustelevat Whitneyn jutusta - onko meidän vakavasti uskottava, etteivät he ole tavanneet viimeisten viiden vuoden aikana keskustellakseen siitä? @kanava5_tv @bbuk voisimmeko lopettaa käsikirjoitetun ja äärimmäisen mauttoman bullsh*t: n? Se ei ole söpö #CBB . (sic)



Toinen sanoi: Olenko ainoa, joka saa #cbbrayj pelisuunnitelma jo ??? @bbuk # cbb . (sic)

on sandra bulllock naimisissa

Ray J: llä ja Stacylla oli hankala tapaaminen lanseerausiltana, jolloin kotitoverit kysyivät miksi; kävi ilmi, että Stacy soutti yökerhossa Rayn silloisen tyttöystävän Whitneyn kanssa, joka kuoli kaksi päivää myöhemmin. Stacy oli järkyttynyt Ray ei puolustanut häntä tiedotusvälineissä ja kertoi kaikille, että pari ei ollut puhunut kunnolla tähän asti.



Molemmat väittivät, etteivät puhuneet mistään ennen CBB: tä.

Ray on avannut Whitneyä talossa (Kuva: Kanava 5)

Stacy tunsi Rayn pettäneen Whitneyn kanssa syntyneestä risteyksestä (Kuva: Kanava 5)

Heillä oli myös avoimia keskusteluja talossa Rayn entisestä tyttöystävästä Kimistä, jonka kanssa hän teki kuuluisasti vuotaneen seksinauhan.

Tietenkään se ei olisi CBB -sarja, ennen kuin korjaukset ja käsikirjoitetut väitteet alkoivat, ja Ray J ja Stacy eivät ole yksin houkuttelemassa syytöksiä sosiaalisessa mediassa.

Korjaushuudot alkoivat lanseerausyönä, kun Calum Bestin äiti Angie saapui taloon, Calumin suureksi yllätykseksi, joka väitti, ettei hänellä ollut aavistustakaan, että hän oli kanssakumppani.

gemma atkinson tiukka kumppani
Calum Paras

Calumin kasvot, kun hän näki Angien, olivat korvaamattomia (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Jotkut katsojat kuitenkin epäilivät, kuinka Angie piti tällaisen salaisuuden pojaltaan ja miten Calum ei olisi arvannut, kun se oli koko mediassa etukäteen.

Eräs katsoja kirjoitti: 'Joten Callum Best TODELLA haluaa meidän uskovan, ettei hän tiennyt äitinsä olevan siellä? Täydellinen korjaus. '

Jopa entinen CBB: n kotiäiti Katie Hopkins piti sitä kyseenalaisena ja twiittasi julkaisuiltana: 'Oscar -palkinnolla parhaasta miehestä, joka teeskentelee, ettei hän ole juuri ollut äitinsä kanssa 12 tuntia Kylässä, Elstree menee ..... #CBBUK #CBB . (sic) '

Calum Angien kanssa käynnistysiltana (Kuva: Kanava 5)

Muut katsojat huomauttivat, että Angiea ei näkynyt näytöllä ja kysyi, missä Calum oli, kun hän tuli sisään.

Yksi kirjoitti: 'Joten angielle on kerrottu muista asunnoista/huoneesta, eikö hän kysyisi, missä calum on ???? idk CBBUK . (sic) '

Toinen sanoi yksinkertaisesti: 'Jos me tiesimme Angien menevän sisään, Calum tiesi selvästi. cbb (sic) '

Speidiä on syytetty käsikirjoituksesta ulkonäöstään (Kuva: Kanava 5)

Tämä toistui toisen katsojan twiitissä, jossa luki: 'Voi mitä paskaa - se on ollut lehdissä DAYS, jolloin sekä Calum että Angie tulevat sisään cbb . (sic) '

tommy molly mae rakkaus saari

Mutta Angie vakuutti Emma Willisille julkaisuiltana, että Calumilla ei ollut aavistustakaan hänen tulostaan.

TV -roistoja Heidi Montagia ja Spencer Prattia on puolestaan ​​syytetty pelisuunnitelmasta ja käsikirjoituksesta ulkonäköönsä, vaikka he ovat olleet melko avoimia kameran suhteen siitä, että he haluavat järjestää ohjelman.

Eräs katsoja huomautti: 'Spiedit ovat käsikirjoitettuja ja pelaavat peliä. Mutta jokaisen, joka ajattelee loput, sinun ei tarvitse aloittaa leikkikoulun katsomista uudelleen .... '

Ja viimeisin 'korjaus' -väite tuli torstai-iltana, kun Rylan Clark-Neal paljasti Celebrity Big Brother's Bit On The Side -sivustolla, että Edited Out -asukkaat olivat menettäneet ehdokkuutensa.

Jotkut katsojat ehdottivat, että se oli temppu ehdottaa, että All-Star-tuottaja-asunnot olisivat turvassa ensimmäisessä julkisessa äänestyksessä (vaikka on korostettava, ei ole vielä sanaa siitä, mitä muita käänteitä CBB: llä on hihassaan, kun kyse on ensimmäiset ehdokkuudet.)

Eräs katsoja sanoi: 'TODELLAT TUOTTAJAT:' miten voimme pitää All Starsin? - 'varmista, että kaikki uudet tähdet eivät voi nimetä ensimmäistä viikkoa!' CBB Fix. ''

on selviytymistä vahvimmista tänä iltana

Nicola murtui kyyneliin (Kuva: Kanava 5)

CBB -fanit ovat myös huutaneet Nicola McLeania väärennökseksi, kun hän hajosi päiväkirjahuoneessa lapsensa kadottamisesta.

Twitterissä yksi kirjoitti: 'Voi ffs on Nicola aloittanut kaiken sen, että' kaipaan lapsiani '. BS taas? Et ole lähtenyt sotaan. Kukaan ei pakottanut sinua palaamaan ffs # CBB #cbbukiin. '

Toinen sitten kirjoitti: 'Ha Nicola ja kyyneleet taas, jos se olisi sinulle niin tärkeää, et menisi takaisin sinne! #Fake #WantsSympathy #cbb2017 #cbb. ''

Nicola sanoo, että hän kaipaa lapsiaan (Kuva: Kanava 5)

Samaan aikaan entinen kilpailija Jasmine Lennard on syyttänyt ohjelmaa korjattuna sen jälkeen, kun hän on syyttänyt villisti, että pomot olettaisivat hänen pääsevän finaaliin tänä vuonna. Jasmine väittää, että häntä pyydettiin palaamaan All Star -sarjaan, jotta hänet pudotettaisiin viime hetkellä, kun häntä syytettiin loukkaavien twiittien lähettämisestä.

lindsay lohan playboy alaston

Mutta kaikki eivät itke korjata; Jotkut katsojat ovat ottaneet Twitteriin kehuakseen esitystä, koska EI ole keksinyt tämän sarjan tarinoita.

Yksi sanoi: Mitä rakastan Stacy/Ray J: ssä, tämä on todellista draamaa, eikä esitys ole 'keksinyt' jotakin keksittyä tavaraa #CBB .

Toinen huomautti: Calum Best ei tiennyt, että hänen äitinsä Angie oli menossa #CBB - Hänen ilmeensä oli korvaamaton!

Ja muut ovat vain innoissaan, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Rylan ja Emma ovat sen sijaan usein kiistäneet syytökset 'korjata' tai 'käsikirjoitukset' aiemmin sanoen, että kaikki tapahtuva on orgaanista ja kotoa käsin. päätökset.

CBB jatkuu tänään kanavalla 5 klo 21.00.

Katso Myös: