Ricky Tomlinson puolustaa Royle -perheen ystävää Sheridan Smithiä sanomalla: 'nouse pois selästäsi ja jätä hänet rauhaan'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sheridan Smith, Ricky Tomlinson

Sheridan ja kaveri Ricky



Ei-hölynpöly-telkkaritähti Ricky Tomlinson kehottaa tänään Sheridan Smithiä poistumaan ongelmistaan ​​ja sulkemaan arvostelijansa.



mustavalkoiset minstrelit

Royle -perheen legenda Ricky antaa repiä tähtien vastustajia yksinoikeudella Sunday NEWSAM -haastattelussa ja sanoo, että tauko on juuri sitä, mitä uupunut näyttelijä tarvitsee.



Sheridan, 34, joutui vetäytymään West Endin musikaalista Funny Girl kurjan viikon jälkeen.

Mutta Ricky, 76, sanoo: Ihmisten on jätettävä hänet rauhaan. Heidän pitäisi päästä pois hänen selästään.

Hän on mahtava. Luulen, että ongelma on se, että hän on uupunut. Hänen täytyy päästä pois ja nostaa jalkansa muutaman viikon ajan, sitten palata täysin virkeänä ja siinä kaikki.



Jos olisin hänen kengissään, en kiinnittäisi huomiota keneenkään, sitten pidän mukavan tauon ja palaan töihin ja voitan muutaman niistä Baftoista.

Se sulkee ihmiset kiinni. Hän on loistava näyttelijä.



Lue lisää: Stressaantunut Sheridan allekirjoitti uupumuksella

Sheridan Smith saapuu House Of Fraser British Academy Television Awards 2016 -tapahtumaan

Sheridan Smith saapuu House Of Fraser British Academy Television Awards 2016 -tapahtumaan (Kuva: WireImage)

Rickyn kommentit tulevat, kun voimme paljastaa, että Sheridan, suosittujen TV -ohjelmien tähti, kuten Cilla ja The C Word, on lähdössä lomalle terveysretkellä saadakseen takaisin parhaansa.

liam smith v canelo

Hän on myöntänyt ystävilleen, että hänen täytyy levätä, kun hän on tehnyt liikaa työtä kahden viime vuoden aikana. Ja hän jopa harkitsee eroamista Britanniasta Amerikan puolesta, kuten hänen vanha liekki James Corden.

Sheridan on joutunut myrskyisään aikaan vetäytyessään Funny Girlistä ja käymällä Twitter -sotaa kriitikkojensa kanssa.

Ricky tomlinson

Ricky tomlinson (Kuva: Ian Cooper)

Maaliskuussa hän sai tietää, että hänen rakas isänsä Colin, 80, sairastaa syöpää. Hän on kuvaillut perhettään sankareiksi ja sanonut aiemmin: Haluan vain työskennellä kovasti ja saada heidät kaikki ylpeiksi kotona. Tiedän toimivani kuin kova eväste - mutta olen haavoittuva pieni tyttö, joka rakastaa perhettäni.

Ricky oli kuin isähahmo Sheridanille, kun hän esiintyi Roylen perheessä vuosina 1999-2000. Hän näytteli legendaarisena telkkarin katselijana Jim Royleä ja Sheridan näytteli Emmaa-hänen TV-poikansa Antonyn tyttöystävää, jota näyttelee Ralf Little.

Ricky sanoo, että Sheridan on aina ollut hyvin lähellä Colinia ja Marilyn -äitiä ja esiintynyt lavalla heidän kanssaan.

SHERIDAN SMITH hahmona CILLA BLACK

Sheridan hahmona Cilla (Kuva: ITV)

Hän selittää: Hänen äitinsä ja isänsä olivat maa- ja länsimainen teko. He olivat erittäin, erittäin hyviä maaradalla.

Sheridan nousi usein ylös ja teki pienen paikan heidän kanssaan.

Entinen Corrie -tähti Denise Welch, joka on kärsinyt masennuksesta, tuki näyttelijää myös perjantai -iltana järjestetyssä British LGBT Awards -gaalassa.

Hän sanoi: Mielestäni kaikkien pitäisi lopettaa hänen lyöminen. Hän on loistava valo näyttelijämaailmassa. Meidän kaikkien pitäisi jäädä hänen taakse.

C -sana - Lisa Lynch (SHERIDAN SMITH)

C -sana (Kuva: BBC)

zoe ballsin poikaystävä kuolee

Sheridanin kriisi alkoi 10 päivää sitten, kun hän vetäytyi Funny Girlistä puoli tuntia esitykseen syyttäen teknisiä vaikeuksia.

Sitten sunnuntaina hänet näytettiin pettyneeltä, kun hän jätti parhaan naispääosan Baftan näyttelemään kirjailija Lisa Lynchia BBC -draamassa The C Word. Se oli myös ehdolla parhaan yksittäisen draaman ehdokkaaksi. Hän hukkasi surunsa juhlimalla yön ystäviensä kanssa, mukaan lukien tämän hetken mies Tom Hiddleston ja rap-tähti professori Green.

Mutta maanantaina hänen mielensä näytti muuttuvan. Hän vetäytyi myös illan Funny Girl -esityksestä. Sitten, lukuisten negatiivisten kommenttien jälkeen siitä, miten hän otti Baftan tappion, hän ampui joukon tyytymättömiä viestejä Twitterissä.

charlie dimmock ei rintaliivejä

Kun teatterissa oli vielä kaksi näytöstä, ilmoitettiin, että hän pitää jopa kuukauden tauon stressin ja uupumuksen vuoksi.

Sheridan Smith Emma Kavanaghina

Sheridan Smith Emma Kavanaghina Roylen perheessä

Uskotaan, että hänen isänsä terveydellä - 26 vuotta sen jälkeen, kun hänen veljensä Julian kuoli syöpään - on paljon tekemistä Sheridanin hauraan tilan kanssa. Pals uskoo nyt tarvitsevansa pidemmän tauon teatteriroolistaan.

Lähde sanoi: Hän tarvitsee todennäköisesti yli kuukauden. Hän tuntee valtavan painon harteillaan juuri nyt.

Hän tuntee syyllisyyttä siitä, että pettää ihmisiä, koska he eivät kykene selviytymään työstään, kun hän on niin särkynyt isästään ja vihainen negatiivisista Twitter -kommenteista.

Hän on jopa huolissaan siitä, että pettää Lisa Lynchin perheen jollain kummallisella tavalla, koska koko The C Word at the Baftas -pelin painopiste keskittyi hämmentyneen näköiseen. Hän halusi heidän näkevän, kuinka onnellinen hän on siitä, että Lisan muistoa on juhlittu. Mutta Lisan veli Jamie McFarlane puhui tällä viikolla Sheridanin puolesta. Hän kirjoitti: Luulen, että hänellä on oikeus näyttää täysin luonnollinen ihmisen reaktio pettymykseen, kun hän tajusi, että C -sana ei ollut voittanut.

Lähde kertoi Sunday NEWSAMille, että Sheridan harkitsee ystävien ja perheen kannustamana terveydenhuoltoa. Viime lokakuussa hän otti tauon kuvauksista käydäkseen Champneyn Health & Spa Resortissa Tringissä, Hertsissä.

Ralf Little Jonnyna ja näyttelijä Sheridan Smith Janetina

Ralf Little Jonnyna ja näyttelijä Sheridan Smith Janetina

onko perrie edwards raskaana

Lähde sanoi: Hän haluaa saada elämänsä hallintaan ja tuntee todella, että ravitsemus- ja kunto -ohjelma saa hänet takaisin raiteilleen. Hän puhuu myös jonkun kanssa auttaakseen häntä stressin ja energiatasojen kanssa. Sheridanin nousu kuuluisuuteen oli meteorinen. Royle Familyn jälkeen hän näytteli jälleen Ralf Little -elokuvan kanssa kahdessa tuopissa lageria ja palapeliä, jotka kestivät kahdeksan vuotta. Sitten hän oli Gavin & Staceyssä, Jonathan Creekissä ja West Endin musikaalissa Legally Blonde - josta hän voitti Laurence Olivier -palkinnon.

Pelkästään kahden viime vuoden aikana hän on kuvannut lähes tusinaa TV -ohjelmaa. Vuoden 2014 sarjassa Cilla hän soitti myöhäistä viihdyttäjää Cilla Blackia. Hän on näytellyt myös elokuvissa Inside No 9, Black Work ja The Widower.

Mutta kaverit pelkäävät, että hän on saattanut ottaa liikaa. Will Mellor, hänen ystävänsä ja näyttelijä elokuvassa Two Pints ​​of Lager, sanoi: Luulen, että kenenkään olisi vaikeaa, jos tulet paikasta ja olet seuraavana hetkenä maan näyttelijä.

Kenenkään olisi vaikea selviytyä tästä paineesta. Kukaan ei opeta sinua
tule toimeen sen kanssa.

Sheridan harkitsee myös muuttoa Hollywoodiin ja kertoo Twitter -faneille raivoissaan, että hän on lähdössä Amerikkaan, jos kiusaaminen jatkuu.

Lähde sanoi: Hänen mielestään ihmiset kritisoivat häntä nopeasti täällä, kun taas he ovat paljon positiivisempia lammella ja hän tietää, että hänestä tulee valtava hitti.

Mutta tällä hetkellä hänen isänsä on hänen keskittymisensä ja hän haluaa vain viettää aikaa hänen ja perheensä kanssa - ja palata tuntemaan olonsa hyväksi itsestään.

Katso Myös: