Rolls-Royce sulkee pysyvästi Yhdistyneen kuningaskunnan ilmailutehtaan historiallisen alhaisen kysynnän vuoksi

Rolls Royce Plc

Horoskooppi Huomenna

Yhtiö on ilmoittanut jo 9 000 työpaikan vähentämisestä(Kuva: Newcastlen kronikka)



Ilmailu- ja avaruusjätti Rolls-Royce on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​sulkea suuri brittiläinen sivusto, kun se jatkaa koronaviruskriisin vaikutusten käsittelyä.



Yhtiö ilmoitti aikovansa sulkea Annesleyn tehtaan Nottinghamshiressa vuoden 2022 loppuun mennessä ja siirtää 120 henkilöstöä päätukikohtaansa Derbyssä.



Rolls-Royce on ilmoittanut jo 9 000 työpaikan vähentämisestä koronaviruspandemian alkamisen jälkeen.

Yhtiö sanoi lausunnossaan: ”Covid-19-pandemia on aiheuttanut siviili-ilmailussa historiallisen shokin, jonka toipuminen kestää useita vuosia.

”Siviili -ilmailu- ja avaruustuotteidemme ja -palvelujemme kysyntä on laskenut merkittävästi, ja meidän on täytynyt tehdä vaikeita, mutta välttämättömiä päätöksiä, jotta voimme sijoittua tulevaisuuteen.



'' Olemme erittäin surullisia, että kerroimme tänään Annesleyn työntekijöillemme, että aiomme sulkea sivuston.

”Koska tuotteidemme ja palveluidemme kysyntä on vähentynyt merkittävästi Covid-19-pandemian seurauksena, meillä ei ole enää tarvittavaa työmäärää toiminnan ylläpitämiseksi.



- Kuulemme nyt ammattiliittoja ja työntekijöiden edustajia ja tarkastelemme kaikkia lieventäviä vaihtoehtoja, mukaan lukien siirtojen tarjoaminen ihmisille Derbyssä.

'Tämän päivän uutiset ovat ymmärrettävästi erittäin huolestuttavia kaikille Annesleyssä työskenteleville, ja ensisijainen tavoitteemme on tukea työntekijöitämme ja heidän perheitään.'

(Kuva: Rolls-Royce)

Rolls-Royce vihjasi rakenneuudistussuunnitelmiin toukokuussa, kun varoituksesta 9 000 työpaikkaa oli vaarassa koronaviruskriisin aiheuttaman kysynnän merkittävän laskun vuoksi.

Tuolloin yritys kertoi saaneensa yli 3 000 kiinnostuksenilmaisua vapaaehtoisten irtisanomisten osalta, ja kaksi kolmasosaa työntekijöistä aikoo jättää yrityksen elokuun loppuun mennessä.

Sen sanottiin tarvitsevansa miljardin punnan käteissäästöjä.

'Odotamme yli 17%: n vähennyksen työvoimasta, mikä vastaa yli 9000 roolia koko konsernissa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien noin 8000 siviili -ilmailu -liiketoiminnassamme, jota vähennämme noin kolmanneksella sopeutuaksemme uuteen markkinakysynnän tasoon. odottavat ', tiedotteessa todetaan.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

”Viime kuussa avasimme vapaaehtoisen irtisanomisen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien tehostetun varhaiseläkejärjestelmän.

'Tähän mennessä olemme saaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 3000 kiinnostuksenilmaisua vapaaehtoisesta irtisanomisesta, ja noin kahden kolmasosan näistä odotetaan poistuvan elokuun loppuun mennessä.'

Yhtiö sanoi aiemmin, että kustannusten leikkaaminen säästää Rolls-Roycen jopa 1,3 miljardia puntaa, koska se varoitti, että kaupallisten ilmailumarkkinoiden toipuminen globaalista kriisistä voi kestää useita vuosia.

Se sanoi, että se on nähnyt liiketoiminnastaan ​​3 miljardia puntaa viime kuukausina, kun tilaukset ovat kuivuneet ja lentokoneiden kysyntä vähentynyt katastrofaalisesti.

Rolla-Roycella on yli 52 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Katso Myös: