Romesh Ranganathan korvaa James Cordenin A League of Ownin isäntänä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Romesh Ranganathan on vahvistettu Sky One -urheilukilpailun A League of Own Own uudeksi juontajaksi, kun James Corden ei kyennyt 'olemassa olevien työsitoumusten' vuoksi.



43-vuotias BAFTA-palkittu koomikko on ollut säännöllinen keskusteluryhmän jäsen vuodesta 2018 lähtien ja on tehostanut isännöintitehtäviä suurelta osin viidestoista sarjasta Cordenin poissaolon vuoksi.



Romesh ottaa nyt vastuulleen koko kuudennentoista sarjan, ja kuvaukset alkavat 5. heinäkuuta sosiaalisesti etäisen studioyleisön kanssa.



Esityksen isännöimisestä puhuessaan Romesh sanoi, että olen kuulemma siirtymässä isännöintitehtäviin ja odotan innolla paluuta studioon Jamien, Freddien, vieraidemme ja live -yleisön kanssa. ''

Romesh Ranganathan, joka siirtyy James Cordenilta Sky -sarjan alkuperäisen sarjan A League Of Own isäntänä

Romesh Ranganathan, joka siirtyy James Cordenilta Sky -sarjan alkuperäisen sarjan A League Of Own isäntänä (Kuva: PA)

Hän jatkoi: ”Olen todella ylpeä saadessani olla näin menestyneen esityksen uusi isäntä. Tiedän, että Jamie [Redknapp] ja Freddie [Flintoff] ovat iloisia, koska he puhuvat usein siitä, mikä sankari olen heille molemmille.



Esitys alkoi vuonna 2010 Cordenin esitellessä, mutta koska hän muutti Yhdysvaltoihin isännöimään myöhäisillan keskusteluohjelmaa, hän jäi suurimman osan sarjoista 14 ja 15.

Romesh vastasi kuudesta viimeisen sarjan jaksosta, ja Flintoff ja Redknapp ottivat esille yhden jakson.



Sarjaa 14 isännöi joukko vieraita, kuten David Walliams, Amanda Holden ja Clare Balding.

Puhuessaan ennen neliosaista erityistä A League of Own: Loch Nessia Lontooseen Redknapp puhui siitä, onko Corden jälleen mukana: 'Hän on valtava osa esitystä! Ja se on sen kauneus. Ihmiset, joita he eivät jätä. '

Liigan omia isännöi Romesh Ranganathan

Liigan omia isännöi Romesh Ranganathan (Kuva: © Sky/Andrea Southam 27. kesäkuuta 2019)

Jamie jatkoi: 'He menevät pois ja tekevät erilaisia ​​projekteja tai elokuvia tai mitä tahansa, mutta se osoittaa, millaisia ​​ihmisiä meillä on Jamesin kanssa, joka tekee elokuvan Meryl Streepin kanssa ja Jack on mennyt pois ja tehnyt elokuvan The Rockin kanssa [Dwayne Johnson] ja hän on palannut.

Joten olen varma, että James tulee takaisin juuri oikeaan aikaan! Luulen, että hän rakasti olla osa sitä, koska se on hänen vauvansa! Hän oli siellä heti alusta lähtien. '

*Oma liiga palaa Sky Oneen ja NYT myöhemmin tänä vuonna.

Katso Myös: