Luuletko, että Charlie Charlie Challengella on pimeä puoli? Siinä ei ole mitään näissä Internet -hullutuksissa ...

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Ghoulien mukaan Charlie on tällä hetkellä erityisen kiireinen ....



Ei ole paljon aikaa yleiseen ajautumiseen ja ärsytykseen äskettäin kuuluisalle meksikolaiselle hengelle, koska Charlie Charlie Challenge osui sosiaaliseen mediaan nopeammin kuin eilen myrskyyn jäänyt aave.



Online-villitys, joka lakaisee teini-ikäisiä, sisältää ouija-levytyyppisen kokoonpanon, jossa kaksi ristikynää asetetaan paperille, neljän ruudun keskelle, ja niihin on kirjoitettu sanat kyllä ​​ja ei. Rohkeat osallistujat soittavat sitten & apos; Charlie & apos; vastaamaan heidän kysymyksiinsä liikuttamalla mainittuja lyijykyniä hänen näkymättöminä pelottavilla sormillaan tai jääkylmällä hengityksellään, tai miten haamut toimivatkin nykyään.



Isä Stephen McCarthy on varoittanut vaaroista, joita Charlie Charlie Challenge -pelissä voi pelata aaveilla (Kuva: Facebook/isä Stephen Mccarthy)

He kutsuvat Charliea, Charliea, oletko täällä? & Amp; he sitten kysyvät edellä mainittuja päivän polttavia kysymyksiä - esimerkkejä siitä, kenen One Directionin jäsenen pitäisi mennä naimisiin Zaynin jäljellä ollessa ja kun Justin Bieberin albumi on ilmestynyt .

Rehellisesti, Charlie todella tuntee rasitusta ...



Se kaikki kuulostaa vaarattomalta - jos häpeää - tarpeeksi, mutta katolinen pappi on nyt varoittanut, että outo rituaali ei ole peli.

Isä Stephen McCarthy on katolisen koulun oppilaille antamassaan avoimessa kirjeessä sanonut, että he leikkivät tulella, jos leikkivät aaveilla.



Charlie Charlie Challenge on herättänyt huolta eräältä katoliselta papilta, joka pelkää sen pimeää puolta. (Kuva: Erin Kennedy/Lindseyn työnjohtaja/Jessica Nicole Minch/Ashlyn Chesser)

Kirjeen jakoi Twitterissä oppilas Saints John Neumann ja Maria Goretti katolisessa lukiossa Philadelphiassa, Amerikassa.

lady gaga täysin alasti

Se varoittaa: '' Sosiaalisessa mediassa on käynnissä vaarallinen peli, joka kannustaa avoimesti vaikuttavia nuoria kutsumaan demoneja.

'Haluan muistuttaa teitä kaikkia, ettei ole olemassa sellaista asiaa, että 'viattomasti leikkii demonien kanssa'.' '

Mutta tumma ja salaperäinen, miltä Charlie Charlie kuulostaa, sillä ei ole mitään joissakin sitä edeltävissä Internet -villityksissä. Vaikka jotkut kuulostivat aluksi vaarattomilta, ne osoittautuivat pian olematta ollenkaan, mikä johti jopa tragediaan.

Toiset olivat yksinkertaisesti suorastaan ​​vaarallisia tai väkivaltaisia.

Hoikka mies

Julkisuuskuva käyttäjältä

Eerie Slender Man oli kulttilainen Internet -villitys, joka johti tragediaan viime vuonna.

Se oli aina kammottavaa. Slenderman oli vuonna 2009 verkossa syntynyt outo, pitkä, kasvoton hahmo, joka kehitti kultin ja seurasi sitä usein photoshoppaamalla valokuvien taustalle. kuvia.

Pian hän levisi virukseen, inspiroimalla kaikenlaisia ​​kammottavia myyttejä ja tarinoita hänen keksimästään taipumuksesta vainota ja tappaa pieniä lapsia. Kiva.

Mutta se, mikä alkoi oudolta, muuttui traagiseksi, kun viime vuonna 12-vuotiaat amerikkalaiset tytöt Anissa Weier ja Morgan Geyser puukkasivat ystäväänsä 19 kertaa yrittäessään saada suosiota heidän houkuttelevalle hoikka miehelle.

Suolan ja jään haaste

Tässä You Tube -ilmiössä osallistujat kaatoivat suolaa kehoilleen, yleensä käsivarteen. Sitten he tai joku muu käytti jäätä polttavan tunteen aikaansaamiseksi. Tavoitteena oli kestää kipua mahdollisimman pitkään. Tietysti.

Se ei ollut koskaan fiksua. Vuonna 2012 lääkärit varoittivat vakavasta polttamisesta. Suolan lisääminen jäähän voi alentaa sen jäätymispisteen jopa -17 ° C: seen, mikä voi aiheuttaa vakavia vammoja.


Planking

Mies lankku moottoripyörällä

Moottoripyörällä hiominen ei ehkä ole paras idea ... (Kuva: Youtube)

Muutoin tunnetaan nimellä & makuupeli & apos; se ei kuulosta aivan vaaralliselta.

Planking koostuu makaamisesta kuvapuoli alaspäin, yleensä epätavallisissa tai epäsäännöllisissä paikoissa, ja jonkun ottamisesta valokuvaamaan. Tarpeettoman vaaraton. Hauska, jopa.

Fadilla oli muutamia edeltäjiä 80 -luvulta alkaen, mutta termi planking keksittiin lopulta Adelaidessa Australiassa Sam Weckertin toimesta vuonna 2008. Hän loi Facebook -fanisivun jakamaan 'planking' -kuvia, villitys kasvoi ja se tuli maailmanlaajuinen ilmiö.

Mutta se ei ole ollut ilman kiistoja. Australian Acton Beale, 20, syöksyi kuolemaansa sen jälkeen, kun hän yritti 'lankuttaa'; joissakin kaiteissa vuonna 2011.

Cinnamon Challenge

Tämä oli vuoden 2013 kauhuvalikoima. Haasteen tavoitteena oli kuvata itsesi nielemään lusikallinen jauhettua kanelia alle 60 sekunnissa juomatta mitään.

Osoittautuu, että se on vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa, ja siitä aiheutuu huomattavia terveysriskejä, koska kaneli peittää ja kuivattaa suun ja kurkun, mikä aiheuttaa yskää, tukkoisuutta, oksentelua ja kanelin hengittämistä, mikä johtaa kurkun ärsytykseen, hengitysvaikeuksiin ja keuhkokuumeen tai jopa romahtanut keuhko.

Riittävä todiste siitä, että kanelia jää omenamurskaan.

Punch4punch

Tommy Päälyönti 4 lyöntiä

Tommy Main, 23, kuoli sairaalassa pelattuaan vaarallista Internet -peliä punch4punch

OK, joten sinun tarvitsee vain lukea tämän nimi, jotta tiedät, että se ei ole hyvä idea. Sinä luulet.

Lyönti 4 Lyönti sisältää yleensä kaksi pelaajaa, jotka lyövät vuorotellen toisiaan samaan kohtaan - yleensä käsivarteen tai olkapäähän, mutta joskus vatsaan, rintaan tai jopa päähän.

Ensimmäinen pelaaja, joka luovuttaa, joutuu usein tekemään rohkeutta, johon liittyy joskus alkoholia.

Peliä kuvataan usein ja julkaistaan ​​myöhemmin Internetissä.

Ennustettavasti viime vuonna online -villitys päättyi tragediaan, kun nuori isä, Tommy Main, 23, kuoli, kun hän oli lyönyt rintakehän pelin aikana.

Neknominaatio

Nainen pullo viiniä, siluetti

Vaarallinen: NekNominate on virushaaste, jossa ihmiset laskevat alkoholijuomia ja nimeävät sitten jonkun muun (Kuva: Getty)

Facebook -pelin, jonka uskotaan saaneen alkunsa Australiasta vuonna 2013, kuuluu julkaista video, jossa joku laskee juomia äärimmäisellä tavalla ja nimittää sitten muut tekemään saman 24 tunnin kuluessa.

Se ei koskaan kuulostanut järkevältä tai erityisen turvalliselta - ja se on päättynyt tragediaan.

Villitys on yhdistetty useisiin kuolemiin, mukaan lukien Cardiffin miehen, jonka uskotaan pudottaneen tuopin vodkaa, ja erään Lontoon hostellin työntekijän, joka kuulemma sekoitti koko pullon valkoviiniä neljännespulloon viskiä, ​​pienen pullon vodkaa ja tölkki lageria. Nottinghamin mies kuoli päivää sen jälkeen, kun hän oli kaivanut kaksi litraa siistiä giniä.

Yksi viimeisimmistä Venäjän myrskyn valloituksista on Biker Roulette, jossa pyöräilijät ylittävät vuorotellen vilkkaita teitä tarkistamatta autoja.

Peli osoittautuu yhtä vaaralliseksi kuin venäläinen ruletti, sillä ratsastajat ottavat riskin, onnistuvatko he leikkimään autojen välillä tai joutumaan vakaviin törmäyksiin.

Poliisi on sittemmin tullut ulos ja tuominnut pelin, mutta se ei ole pysäyttänyt punaverisiä pyöräilijöitä.

Happy Slapping

Tämä oli erityisen ikävä villitys, joka alkoi villinä Yhdistyneen kuningaskunnan autotallimusiikkikentällä ennen kuin se tarttui koulun leikkikentille ja levisi sitten koko maahan, mikä johti yhä uhkaavampiin hyökkäyksiin.

Aluksi onnelliset slapperit saivat uhrinsa yllättäen pienellä iskulla ja kuvaavat tapahtuman - mutta vakavien tapahtumien määrä kasvoi ja tuomiot seurasivat.

Katso Myös: