Ronnie O’Sullivanin tappaja -isä poistui vankilasta 17 vuoden jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Snookerin maailmanmestari Ronnie O’Sullivan on kokenut emotionaalisen tapaamisen tappaja -isänsä kanssa.



Ronald O’Sullivan vapautettiin vankilasta ja hänen annettiin palata kotiin ensimmäistä kertaa 17 vuoteen tällä viikolla.



Hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen vuonna 1992, kun hän tappoi gangsteri Charlie Krayn kuljettajan - kaksosten Ronnien ja Reggien veljen.



Mutta O'Sullivan sai väliaikaisen kotiinpääsyn osana kuntoutusohjelmaa ja vietti kaksi päivää poikansa, 33, vaimonsa Marian ja heidän lastenlastensa kanssa. Hänen uskottiin palanneen viime yönä Kentin vankilaan ennen kuin hän vapautui kokonaan seuraavan 12 kuukauden aikana.

Kolminkertainen maailmanmestari Ronnie asuu muutaman sekunnin päässä isästään 1,5 miljoonan punnan kartanossa Chigwellissä, Essexissä.

O'Sullivanit pyysivät lausunnossaan heidän yksityisyyttään. Pidämme parempana yksityisyyttämme tällä hetkellä, he sanoivat. Haluamme vain jäädä yksin.



O'Sullivan, 54, ansaitsi miljoonia Sohossa seksikauppoja ja oli tunnettu Lontoon alamaailmassa. Kun hänen snooker-pakkomielteinen poikansa oli vain 16-vuotias, hänet tuomittiin murhasta vähintään 18 vuodeksi vankeuteen.

Kahden lapsen isä Bruce Bryan puukotettiin kuoliaaksi klubissa Chelsean King’s Roadilla. 37 -vuotias O’Sullivan oli juonut kaverinsa kanssa juomapullolla etsiessään ongelmia klubilta.



joka korvaa jamien tiukasti

Hän kohtasi Bryanin ja hänen veljensä Kelvinin, väittäen heittäneen rasistista väkivaltaa pariin, joka oli musta.

Mutta hänen poikansa on aina kieltänyt hyökkäyksen rodullisen motiivin ja sanonut: Hän oli vain väärässä paikassa väärään aikaan, eikä se varmasti ollut tahallinen murha.

Kun hän oli 19-vuotias, Ronnien italialaissyntyinen äiti sai myös yhden vuoden tuomion veronkierrosta.

Eilen illalla oikeusministeriön tiedottaja sanoi: Vangit, jotka ovat lähellä tuomionsa loppua, voidaan vapauttaa tilapäisellä lisenssillä, jos he täyttävät tiukat kriteerit ja läpäisevät tarkan riskiarvioinnin.

Katso Myös: